GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλάζιες προσλήψεις στον "αξιοκρατικό" ΟΑΕΔ!

Του Κώστα Τσασίδη Την ώρα που απολύονται 350 εκπαιδευτικοί των ΤΕΕ-ΟΑΕΔ, απόφοιτοι πανεπιστημίων γενικής παιδείας(φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυ...


Του Κώστα Τσασίδη

Την ώρα που απολύονται 350 εκπαιδευτικοίτων ΤΕΕ-ΟΑΕΔ, απόφοιτοι πανεπιστημίων γενικής παιδείας(φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί), την ίδια ώρα ο "αξιοκρατικός" ΟΑΕΔ προσλαμβάνει "γαλάζιους" …..ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες κλπ της περιόδου 93-94 στην θέση τους.
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με δύο αποφάσεις του, την 190635/4-6-2007 και την 190671/19-6-2007, μονιμοποιεί ως ……εκπαιδευτικούς στα ΤΕΕ-ΟΑΕΔ ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες με μοναδικό προσόν την διετή προϋπηρεσία τους την περίοδο 93-94 (κυβέρνηση Μητσοτάκη).
Την ίδια ώρα 350 εκπαιδευτικοί των ΤΕΕ-ΟΑΕΔ με προϋπηρεσία 5,10 και 15 χρόνια στις Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ οδηγούνται σε μόνιμη ανεργία λόγω της μετατροπής των ΤΕΕ ΟΑΕΔ σε ΕΠΑΣ .
Στο θέατρο αυτό του παραλόγου συμμετέχει και το Υπουργείο Παιδείας μη αναγνωρίζοντας την δημόσια προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών αυτών, ενώ αναγνωρίζει την προϋπηρεσία των απολυμένων εκπαιδευτικών από ιδιωτικά ΤΕΕ και τους μονιμοποιεί , με αποτέλεσμα να οδηγούνται μετά από πολλά χρόνια εργασίας στην ανεργία .
Η διαφάνεια και αξιοκρατία της Νέας Διακυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο.

16 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ,ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ . ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ.

    ΕΔΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΟΝΕΔΙΤΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ? ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΗΣΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγροφύλακες ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες σερνουν τις μεταρρυθμησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους νεότερους: Να μή ξεχνάμε.
    Το κράτος της Δεξιάς ξανάστήνεται.
    Ζήτω ο "Μεσαίος Χώρος" και το "Κοινωνικό Κέντρο" του Καραμανλή.
    Συντρόφισσα Παπαρήγα μήπως φταίει το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσασίδη πασόκε ασε τις μπούρδες και πες μας γιατί αυτοί του 93-94 μέχρι το 2004 δεν είχαν προσληφθεί; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ στη θέση τους;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ "ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΣΟΚ, ΕΤΣΙ;"

    Παλιομαλάκα πράσινε αληταρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος είναι εξουσία βάζει τους δικούς του. Τα υπόλοιπα επιχειρήματα είναι για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρός όλα τα λαμόγια της Νέας Διακυβέρνησης.

    Το κομματόσκυλο ο διοικητής του ΟΑΕΔ έχει μόνο γαλάζια μάτια και διορίζει μόνο γαλάζιους ελαιοχρωματιστές και πλακοραφούδες.
    Και οι απόφοιτοι των πανεπιστημίων μένουν άνεργοι.

    Σαν δεν ντρέπονται.

    Και ο αρχιψευταράς ο Καραμανλής μιλάει για αξιοκρατία και διαφάνεια.

    Ποιος τον πιστεύει τώρα; Ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγροφύλακες ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες σερνουν τις μεταρρυθμησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζούμε τη δυστυχία μιας Σκανδαλιάδας με πρωτοβουλία της ΝΔ, γιατί είναι ένα πεδίο που γνωρίζει καλά, αφού από το 1999 αυτό κάνει. Η ΝΔ είναι το κόμμα του αστυνομικού δελτίου .

    Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν ασχολούνται με τα μεγάλα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Αντί να κυβερνούν, αντιπολιτεύονται την ανάμνηση των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν ένας πρωθυπουργός αποκαλεί τους αντιπάλους του «το χθες», δεν προδίδει έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, αλλά έλλειψη δημοκρατικού ήθους.
    Το πραγματικό πρόσωπο του Κ. Καραμανλή αποκαλύπτεται όχι όταν υποκρίνεται, αλλά όταν νιώθει στριμωγμένος. Οταν βλέπει ότι χάνει το παιχνίδι. Θυμηθείτε την αντίδρασή του όταν έχασε τις εκλογές του 2000, ενώ είχε πιστέψει ότι τις είχε κερδίσει.
    Σήμερα είναι περισσότερο στριμωγμένος από ποτέ. Γιατί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο από τη μεταπολίτευση, το σκάνδαλο των ομολόγων, ήρθε να προστεθεί η μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή. Οι πυρκαγιές της Πάρνηθας και του Πηλίου.
    Ο εκλογικός περίπατος, στον οποίο είχε πιστέψει, εξελίσσεται σε Βατερλό. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του. Γι αυτό γίνεται επικίνδυνος. Δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα. Καταφεύγοντας στη λογική του συμψηφισμού, ως έσχατη γραμμή άμυνας, βγάζει «τους σκελετούς απ το ντουλάπι». Κατασκευάζει σκάνδαλα. Γιατί αν πράγματι υπήρχαν και τα αποσιώπησε, επί τρεισήμισι χρόνια, είναι συνυπεύθυνος.
    Συνειδητά, ο Κ. Καραμανλής μετατρέπει την πολιτική ζωή σε ζούγκλα και την οδηγεί σε επικίνδυνο κατήφορο. Θα τρίζουν τα κόκαλα του ιδρυτή της παράταξής του, που θεωρούσε τη διατήρηση ήπιου πολιτικού κλίματος ως θεμελιώδη προϋπόθεση για την πρόοδο της χώρας και πρωταρχική του ευθύνη.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγροφύλακες ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες σέρνουν τις μεταρρυθμίσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΕΙ περίπατο, καθώς φαίνεται, ο πολιτικός πολιτισμός, τον οποίο -και αυτόν- είχε διακηρύξει ως στίγμα της πολιτικής του ο πρωθυπουργός. Ο ίδιος ήρξατο χειρών αδίκων και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, εκτρέποντας, επιτυχώς μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον από τα πάμπολλα και αναπάντητα ακόμη ερωτήματα, που προκάλεσε το σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα προς μια «δευτερεύουσα» ιστορία, που αφορά τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ, μάλλον ατυχώς, ο Κ. Καραμανλής συμψηφισμό σκανδάλων. Είναι ζήτημα νοοτροπίας και «πολιτικής φιλοσοφίας»: Βρωμιές εμείς; Βρωμιές κι εσείς. Σκάνδαλα εμείς, με τα γάλατα, με τα δομημένα κ.λπ., σκάνδαλα κι εσείς, με τις ανύπαρκτες υπερωρίες και την παράνομη είσπραξη κονδυλίων. Η διαφορά; Τα πρώτα έχουν αποδειχθεί ήδη και η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη, ενώ για τα δεύτερα απομένει να αποδειχθούν η ορθότητα των καταγγελιών και τα αδικήματα, αν και όσα διαπράχθηκαν.

    Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ φαίνεται ότι θα έχει πολλή δουλειά ώς τις εκλογές. Θα φυσάει τη λάσπη επί δικαίους και αδίκους και όποιον πάρει ο... Χάρος. Το σύνθημα έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τη σκυτάλη παραλαμβάνουν τώρα επίλεκτες ομάδες λασπολόγων, που ετοιμάζουν τα επόμενα χτυπήματα εναντίον στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την ευγενή φιλοδοξία να αποδείξουν, ότι δράστες και συμμέτοχοι σε σκάνδαλα δεν είναι μόνον οι «γαλάζιοι», αλλά και οι «πράσινοι».

    ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004 για όσα έπραξε, για όσα δεν έπραξε, για όσα ενδεχομένως διέπραξε. Τις εκλογές κέρδισε η παράταξη που επαγγέλθηκε τη νέα διακυβέρνηση, τη σεμνότητα και ταπεινότητα, τη μηδενική ανοχή στη διαπλοκή. Και αυτή η παράταξη, της ανευθυνότητας, των ηγεμονικών αντιλήψεων, της αυθαιρεσίας, του αυταρχισμού, των μεγάλων λόγων και των μικρών έργων, θεωρεί εαυτήν υπεράνω κριτικής. Δεν την αντέχει ως κυβέρνηση, δεν την αντέχουν τα μέλη της. Και όμως, η κυβερνώσα παράταξη κρίνεται για τις πράξεις της εδώ και πάνω από τρία χρόνια και όχι η ήδη τιμωρημένη αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4 Χρονια ΝΔ --- Εργα και Ημέρες:

    -Μαϊμου απογραφή
    -Υποκλοπές
    -Πακιστανοί
    -Χούπης
    -Σκάνδαλα στη ΔΕΗ που εγινε ζημιογονος, οπως και ο ΟΤΕ
    -Σκανδαλα στον ΟΣΕ
    -Ομολογα
    -Τσιτουριδης
    -Κουμπαροι
    -Η Νατασα γιατρος
    -Ψευτικες υποσχεσεις και υποκρισια για τους 250000 συμβασιουχους, το θρησκευμα στις ταυτοτητες, τη μειωση της θητειας στους 6 μηνες, τους τριτεκνους
    -Κανενα δημοσιο εργο
    -Καμια μεταρρυθμιση
    -Διαλυση αστυνομιας/πυροσβεστικης
    -Απαξιωση του ΕΣΥ
    -Προσληψη αγροφυλακων αντι για νοσηλευτες
    -Κλειστα πανεπιστημια για 2 χρονια
    -Γαλαζια συνεντευξη
    -Θανατος συνδικαλιστη ΕΛΤΑ μετα απο μαχη με γαλαζιους τραμπουκους
    -Διαλυση στα λιμανια
    -Κεφαλογιαννης: "Ειμαστε κυβερνηση καραγκιοζηδων"
    -Απουσια εξωτερικης πολιτικης
    -Αυξηση ΑΕΠ κατα 25% σε μια νυχτα απο τις πορνες και τα ναρκωτικα
    -Υπουργοι που κανουν αγγαρεια
    -Σκανδαλα με τις πανελληνιες εξετασεις
    -Χειραγωγουμενη δικαιοσυνη
    -Ρωμυλος Κεδικογλου
    -Φιασκο βασικο μετοχου
    -Πτωση Σινουκ
    -Φιασκο στη Λουκερνη
    -400000 διορισμοι στο δημοσιο γαλαζιων παιδιων, νεων συμβασιουχων-ομηρων
    -Εξοντωση αγροτων

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΟ!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με την ευκαιρία της πρόσφατης ΄΄Ευρωπαικής΄΄,σε στύλ ΝΟΝΟΥ Μάρλον Μπράντο, εμφάνησης του Κ.Καραμανλή στην Βουλή , αλλά και της επανάληψης συζητήσεων περί ‘’κακού παρελθόντος ‘’ πολιτικών ανδρών θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. E vevaia poious tha pernane sti douleia oi fasistes tis neas dimokratias, aftoi pou exoun to iq mias galazias synenteukseis kai katw

    AA re lamogia, kai o kairos einai konta



    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΣΕΕ «νοίκιαζε» υπάλληλο σε υπουργικό γραφείο για 10 χρόνια … July 4, 2007
    Posted by apasxolisi in Εργασία, Σχόλια, Ειδήσεις, Ελλάδα. 1 comment so far , edit post
    Θέλετε μια σταθερή και θέση εργασίας να σας περιμένει …και ταυτόχρονα να εργάζεστε σε υπουργικά γραφεία και όταν ο υπουργός πάει σπίτι του να γυρίσετε πίσω στην θέση εργασίας σας …



    Το κόλπο το βρήκαν κάποιοι στην ΓΣΕΕ .



    Από το 1994 υπάλληλος που έχει προσληφθεί στην ΓΣΕΕ … πηγαίνει σε υπουργικό γραφείο και παίρνει από την ΓΣΕΕ άδεια αορίστου διαρκείας …πόσο ήταν αυτή η άδεια … 10 ολόκληρα χρόνια …Και μόλις ο υπουργός έχασε το πόστο επιστρέφει τον η την υπάλληλο στην ΓΣΕΕ με προϋπηρεσία 10ετή κλπ…επιδόματα κλπ ..



    Σήμερα που εργάζεται ο η αορίστου διαρκείας αδειούχος σε υπουργικό γραφείο υπάλληλος της ΓΣΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση