GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η επιστολή - τελεσίγραφο που έστειλε ο Καρατζαφέρης στον Παπαδήμο...

Οι υπόλοιπες σελίδες στη συνέχεια...

Οι υπόλοιπες σελίδες στη συνέχεια...


14 σχόλια

  1. Η κωλοτούμπα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται ηθική αλλά και να είναι....στο παραπάνω κείμενο η κωλοτούμπα τεκμηριώνεται....ηθικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί.;;;:
    ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
    Ο... ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.;;;

    ...ΤΟΤΕ, ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ--ΜΕΤΡΟ
    και ΟΠΑΠ-ΤΖΟΓΟ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ... ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙ...;;;

    Γελάει το Πανελλήνιο με τις δηλώσεις του "σόλοικου'' Καρατζαφέρη...

    Αφού με πάθος και κατ'εντολήν Μπόμπολα υπερθεμάτιζε γιά την Κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα πάλι υπερθεματίζει γιά την παραμονή της έως το... 2013, ζητώντας μάλιστα και ανασχηματισμό, την ίδια στιγμή, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΛΑΟΣ από την Κυβέρνηση...

    Άστε πού ως... "μετρ" επί των οικονομικών, -- καθ'όσον απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF...TRIXES--, έμαθε καί το PSI καί αναμασά αποστηθίζοντας ότι λένε οι άλλοι, ότι χωρίς την ολοκληρωσή του δεν μπορούν να γίνουν εκλογές...!!!

    Απειλές της..."πούλης", έλεγε ο Μουσταφάς πού γνώριζε πολύ καλά τα "καλιαρντά" στην Φωκίωνος Νέγρη...

    Το άν φύγει ή μείνει δεν εξαρτάται επ'ουδενί από τον ίδιο, αλλά αποκλειστικά και μόνο από το αφεντικό του τον... Μπόμπολα...!!!

    Ιδιαίτερα τώρα οι δήθεν απειλές Καρατζαφέρη είναι τελείως και εντελώς της..."πούλης",
    αφού είναι σε εξέλιξη τα εξής έργα:

    *-- Η εργολαβία Μπόμπολα γιά τα "χρυσοφόρα"... σκουπίδια σε τέσσερα σημεία της Αττικής.
    Εδώ η "βρωμιά" ισοδυναμεί με...χρυσάφι...!!!
    (Λεφτά να φάνε κότες, λαγοί και παπαγάλοι).
    ..
    *--Σας έχουμε ξαναγράψει ότι ο Βορίδης βρήκε με την πρώτη 5,5 δις γιά την δανειοδότηση Μπόμπολα γιά επτά νέους σταθμούς τού Μετρό της Αθήνας..
    (Λεφτά να φάνε κότες, λαγοί και παπαγάλοι)...

    *--ΟΠΑΠ-ΤΖΟΓΟΣ, όπου Ξυστό, Εθνικό, Λαϊκό, Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, ιδιωτικοποιούνται καί Μπόμπολας-Κόκκαλης είναι οι επίδοξοι μνηστήρες, καί θα τα..."πάρουν" από κοινού...!!!

    (Λεφτά να φάνε κότες, λαγοί και παπαγάλοι)...

    Πού να αποχωρήσει ο Καρατζαφέρης από την Κυβέρνηση;;;
    Στο ..χέρι του ή μουρλός είναι.;;;


    από POLITIKOSAFARΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΛΗΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΑΛΑΝΙ της Αμφιθέας ΑΛΑΝΙΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γουρουνια θρεμμενα με πακετα ντελορ
    και την ψηφο του αδουλωτου λαγου μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΟΓΙΟ ΑΕ!!!
    Στο Κτηματολογιο ξεκινησαν οι απολυσεις στο δημοσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου απολυθηκαν "σιωπηλα" ανοιγοντας το δρομο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων που ερχονται τωρα. Να θυμησουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανιτης προεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητης τοπογραφιας στο Πολυτεχνειο Θεσσαλονικης. Δηλαδη διπλοθεσιτης και κουμπαρος υφηπουργου.
    2.Καρτελια η γενικη διευθυντρια. Είναι αποφοιτος λυκειου και παιρνει 6000 ευρω μισθο. Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη να απολυσει δημοσιους υπαλληλους, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διοριστηκε την επομενη των εκλογων και εισηγηθηκε απολυσεις
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ. Παλια ετρωγε και επι ΝΔ.

    Oi Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά το ελληνικό δημόσιο, αφού το Εθνικό Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα «χακτιβιστών» του διαδικτύου.Επίσης Νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων...
    εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ….ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΚΟΡΩΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ καί ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ...!!!
    "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ... ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ"...;;;

    Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
    π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

    Χόρτασε ο πολύπαθος πολίτης από δηλώσεις των Αρχηγών κομμάτων, Υπουργών και Υφυπουργών, όπως για παράδειγμα:
    «Στηρίζουμε την Κυβέρνηση», «πρέπει να επιτύχουμε τους στόχους μας», «πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα»,

    «δεν πρέπει να χρεοκοπήσει η χώρα», ή από αψυχολόγητες κατηγορίες μεταξύ τους μέχρι άνανδρης υπονόμευσης τόσο ανάμεσα τους αλλά και προς την ίδια τους την συγκυβέρνηση, αντί να στρωθούν στα γραφεία τους και να φέρουν τα πάνω κάτω στις αλλαγές και να θεραπεύσουν τα κακώς κείμενα.
    Και όλα αυτά συμβαίνουν δυστυχώς μεταξύ πολιτικών ανδρών που «ενώθηκαν» σε συγκυβέρνηση για να σώσουν την Ελλάδα!!!
    Σε ανύποπτο χρόνο δήλωσε ο Αστ. Ροντούλης, απευθυνόμενος στους διατελέσαντες Υπουργούς και Υφυπουργούς:
    «είσαστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια» για να εισπράξει την δηκτική ερώτηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο, Υπουργό υγείας:
    «Θα είσαι στην ίδια κυβέρνηση με τα γομάρια»;
    Στη διαδικασία δηλώσεων μπήκε και ο σοβαρός Μιλτ. Παπαϊωάννου για τον Βορίδη:
    « . . . . Σας είπε κανένας ότι ήθελα να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Βορίδη;». Έσπευσε να απαντήσει ο λαλίστατος Υφυπουργός Γεωργιάδης: «Αναγκάζομαι να κάθομαι δίπλα σε κλέφτες και ανίκανους».
    Δοθείσης ευκαιρίας δήλωσε και ο Χρήστος Παπουτσής για τον υφιστάμενο του κατά τι ήμισυ, Άδωνη Γεωργιάδη, ότι επιχειρεί να φέρει: «νομοθετικές πρωτοβουλίες που υπαγορεύθηκαν στο παρασκήνιο», και η απάντηση του Γεωργιάδη στον Υπουργό Παπουτσή: «να μη βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γιατί είναι επικίνδυνοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, δήλωσε με νόημα για το ΛΑ.Ο.Σ, ότι είναι: «περαιτέρω της Δεξιάς».
    Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κων. Μαρκόπουλος, απαντώντας σε απαξιωτικές δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη, δήλωσε:
    «Ύβρεις και εξυπνακισμοί από αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο, τους δάσκαλους της κωλοτούμπας, περιττεύουν αυτές τις δύσκολες στιγμές».
    Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τους αποκάλεσε «κλέφτες», όπως επίσης σε άλλο χρόνο έσπευσε να απαξιώσει τους αρχηγούς τους με το: «εάν τα παιδιά της Βοστώνης, ο κ. Παπανδρέου παύσει να εμφανίζεται ως αρχολίπαρος και ο κ. Σαμαράς ως σπουδαρχίδης . . .»
    Επειδή πρωταγωνιστές των παραπάνω δραστηριοτήτων, είναι, όπως φαίνεται στελέχη του ΛΑΟΣ εκτός από «τις χαρές και τα πανηγύρια» που Υπουργοποιήθηκαν, τους τσακωμούς για τις αρμοδιότητες και την υπερπροσπάθεια να εφαρμόσουν τα δρομολογηθέντα από τον Γ. Παπανδρέου, δεν παρουσίασαν τίποτα άλλο στον τομέα τους.
    Ή μάλλον παρουσίασαν: ο ένας να «δρέπει τις δάφνες» με μορφή προπηλακισμών, ο έτερος να πουλάει τα airbus της ΟΑ, βασισθείς προφανώς στην τεχνοοικονομική γνωμάτευση της ομόσταυλης του κας Ζωηρού, ο τρίτος να παρεμβαίνει αποτελεσματικά, ώστε να μην μαζευτεί αυτό το σπάταλο κράτος (μη κατάργηση εφοριών), ο τέταρτος εργάζεται αθόρυβα και ο Αρχηγός τους να παρεμβαίνει ηχηρά στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης (με λόγια και έργα) και να τοποθετείται κατά της προφυλάκισης του Εφραίμ.
    Μετά από τα παραπάνω εκτεθέντα, το μεγάλο ερώτημα κάθε απλού πολίτη, είναι: ΠΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;
    Αφού δεν ταιριάζουν «τα χνώτα τους», γιατί δεν παραιτούνται;
    Ποιος του υποχρεώνει να παραμένουν Υπουργοί ή Υφυπουργοί; Το Εθνικό συμφέρον; Αν ναι, επιτελούν κάποιο έργο και ποιο; Από τότε που συγκυβερνούν πόσα Ν/Σ έφεραν στη Βουλή και ψηφίστηκαν;
    Πότε είναι αληθινοί και συνεργάσιμοι; Όταν αλληλουβρίζονται ή όταν κάθονται στο ίδιο τραπέζι του Υπουργικού συμβουλίου; Είναι υπεύθυνοι πολιτικοί αυτοί που κλήθηκαν να διαχειριστούν τις τύχες των Ελλήνων και της Ελλάδος, με αυτά που κάνουν και λένε (τόσο πριν την συγκυβέρνηση όσο και μετά), ή «καβάλησαν καλάμι», ή μήπως κάνουν επίδειξη καιροσκοπισμού;

    Σε κάθε περίπτωση, άξιος ο μισθός τους και πανάξια η συμμετοχή τους στην συγκυβέρνηση με το πλούσιο έργο τους!!!.

    Γιαυτή τους την απόδοση είναι «ικανοποιημένος» ο Πρόεδρος τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ

    ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ
    Μηπως η Λαγκραντ ειναι η γυναικα που θα σταματησει την Μερκελ ειπε οδρ Κουτσουκοςστους εντιμους πρασινοφρουρους?



    Η ελληνική κρίση στο επίκεντρο συνάντησης Μέρκελ - Λαγκάρντ στο Βερολίνο
    Με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ συναντάται στο Βερολίνο η Άνγκελα Μέρκελ, μία ημέρα μετά τη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, κατά την οποία οι δύο ηγέτες τόνισαν την αποφασιστικότητά τους να προχωρήσουν στα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα είναι και η κατάσταση στην Ελλάδα. Την Τετάρτη, η Κριστίν Λαγκάρντ θα πάει στο Παρίσι για επαφές με τον Νικολά Σαρκοζ

    Αντε να δουμε γιατι η Λαγκραντ εχει αριστοκρατικη καταγωγη και ελληνικη παιδεια

    Μιλτος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρατηρήσατε κάτι; Μιλάει για 4 προϋποθέσεις που δεν έγιναν, χωρίς να λέει ποιές είναι αυτές. Εκβιασμό κάνει στον εκβιαστή. Δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο "Υμέτερος" και να αφήσει την κουτάλα. Εκτός αν οσμίζεται πανωλεθρία και την κάνει με ελαφρά. Το ανέκδοτο είναι αύτο με το συμφέρον της χώρας. Όλα τα λαμόγια όταν καταστρέφουν το λαό και κλέβουν τα λεφτά του, τη χώρα σκέφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί μου φίλοι καλή μέρα .
    Η καλύτερη απόδειξη είναι λένε ο χρόνος
    Μετά από λίγους μήνες και όλα αυτά που γράφετε ως βαρύγδουπα σχόλια ,σήμερα τι έχουμε.. ο κολοτουμπας καραντζαφερης ,δεν είναι στην βουλή και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την πατρίδα μας,είναι ξανά πρωταγωνιστικά στελέχη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
    Όλοι αυτοί που κατηγορούσαμε, τώρα είναι ρυθμιστές και εμείς θα συνεχίσουμε να μετράμε ανέργους και κατεστραμμένους επιχειρηματίες.
    Φίλοι μου αν γυρίσουμε λίγο πίσω και διαβάσουμε τα προεκλογικά μας σχόλια, σήμερα μαλων πρέπει να ντρεπόμαστε ,και εσείς που τα γράψατε και εμείς που τα πιστέψαμε.
    Σε όλο αυτό όμως οι επαγγελματίες πολίτικοι μας θα περάσουν καλά άλλα 4 χρόνια ,
    Αλλά εμείς εξοφλήσαμε, και προσωπικά μετανιώνω γιατί αυτά που έλεγε ο καρανζαφερης
    Τώρα αποδεικνύονται και με τους πουλημένους συνεργάτες του και με την βλακώδη πραγματικά ευπιστία μας ,και την δική μου δυστυχώς, ξανά ο δικομματισμός κέρδισε σε βάρος μας. Αυτοί Ίδη θα πάρουν ποσοστά για την νίκη τους και εγώ θα πάρω τα πράγματα μου και θα φύγω από το σπίτι ,που μου παίρνουν, αφού άνεργος ήμουν και άνεργος θα παραμένω.
    Παράκληση: γυρίστε λίγο πίσω και διαβάστε τι μας έταζαν τα κόμματα προεκλογικά και τι κάνουν μόνο δέκα μέρες μετα….και θα καταλάβετε τι σας λέω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση