GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριες αποδοκιμασίες στον Απόστολο Κακλαμάνη...‏

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ Αντικείμενο έντονων αποδοκιιμασιών έγινε πριν από λίγο ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέστη στην εκδήλ...

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ

Αντικείμενο έντονων αποδοκιιμασιών έγινε πριν από λίγο ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέστη στην εκδήλωση της Ένωσης Περιοδικού Τύπου, πριν από λίγο στα γραφεία της Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για το κόψιμο της πίτας.
 Παρόντες ήταν κι άλλοι πολιτικοί όπως η πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, οι Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Γείτονας, Βασίλης Οικονόμου και άλλοι. Την πίτα...
 έκοψε η κ. Μπενάκη.
Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα περιστατικά με πολίτες που στρέφονται κατά των πολιτικών. Στο σημείο αυτό άρχισαν οι έντονες αποδοκιμασίες από τους παρισταμένους εκδότες και δημοσιογράφους τοπικών εντύπων.

4 σχόλια

  1. Ο ανθρωπος αυτος ηταν ετοιμος να οριστη υπουργος επι χουντας αλλα δεν προλαβε γιατι επεσε η χουντα το 1974 και αναγκαστηκε να γινει ΣΟΣΗΑΛΗΣΤΗΣ οπως τον κατηγκειλε ο Γιανοπουλος οταν διεκδικουσε την αρχηγια του πασοκ το 1996.Τετοια γελοια προσωπα επεκρατησαν στην πολιτικη σκηνη εδω και 35 χρονια γιαυτο χρεοκωπησαμε.
    Σας παρακαλω επειδη εγω δεν εχω τη δυνατοτητα, να ψαξετε εσεις και να βρειτε τη συνεντευξη του Γιαννοπουλου σε καπιο αθηναικο καναλη που τον κατηγκελνε για χουντικο τον καιρο της διαδοχης του Πασοκ απο τον Ανδρεα στο Σιμητη και να την αναρτησετε για να δει ο κοσμος τη αθλια υποκειμενα ψηφιζη τοσα χρονια.
    Θα περιμενω την αναρτηση
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,
    ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΔΙΟΤΙ.
    ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
    ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΗΚΩΤΟ,
    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ[ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΔΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ] ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΗ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΤΕΛΟΣ.
    ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ..
    ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΛΙΓΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΞΕΚΟΥΤΗ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και ο Φλωρίδης απόψε να φτάνει στο έσχατο όριο κατάπτωσης! Αισχος, Φλωρίδη και σε πίστεψα για καλό! Τέτοια φίδια πια στο ΠΑΣΟΚ!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση