GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατέλειψε τον ΓΑΠ άρον - άρον και "κάρφωσε" τον Χρυσοχοΐδη...

Φανατική παπανδρεϊκιά μέχρι πρότινος, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου τον εγκατέλειψε τάχιστα. Και δήλωσε δημοσίως ότι μεταξύ Βε...

Φανατική παπανδρεϊκιά μέχρι πρότινος, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου τον εγκατέλειψε τάχιστα. Και δήλωσε δημοσίως ότι μεταξύ Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη θα στηρίξει τον πρώτον για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Δείχνει έτσι και...
 την τελική επιλογή της προϊσταμένης της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου ή διαφοποιείται από αυτήν; Επιπλέον φόρτωσε (χθες στη Βουλή) και τις ευθύνες στον Χρυσοχοΐδη για τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του ΕΣΠΑ για το πρόγραμμα αντιμετώπισης του υποσιτισμού στα σχολεία. Τον έστειλε ...αδιάβαστο.
Ο Αδιάκριτος

20 σχόλια

  1. Κοίτα ρε τί γίνεται.....
    Όταν Ο Γιώργος Κοσταρίκας λείπει ταξίδι για δουλειές..


    Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ κουρεύεται. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του λαού απίστευτα, στις Βρυξέλλες κρίνεται το μέλλον μας και στο ΠΑΣΟΚ τσακώνονται ακόμη αν ο κ. Παπανδρέου θα αφήσει το κόμμα.

    Κι αυτός τι κάνει; Αφού πήγε διακοπές στην Κόστα Ρίκα ενώ στη χώρα γινόταν της τρελής και το ΠΑΣΟΚ ήταν στον κόσμο του, τώρα ο πρώην πρωθυπουργός...
    ξαναφεύγει. Τώρα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και με τις γνωριμίες του προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα (ωχ) και στη συνέχεια θα πάει στο Ισραήλ. Διότι πάνω από όλα πρέπει να σωθεί ο σοσιαλισμός και ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος κάνει τα πάντα γι’ αυτό.

    Στο ΠΑΣΟΚ είναι στα κάγκελα διότι πιστεύουν ότι με τον Παπανδρέου αρχηγό το κόμμα στην επόμενη δημοσκόπηση μπορεί να πάρει ποσοστό κάτω κι από το… κόμμα των Κυνηγών. Του ζητούν λοιπόν να παραιτηθεί και μετά ας κάνει τα ταξίδια του. Η κ. Β. Παπανδρέου σήμερα του το είπε ξεκάθαρα. «Σε τιμώ, σε εκτιμώ αλλά άντε στο καλό». Το ίδιο του είπε και ο κ. Καστανίδης ο οποίος τον κάλεσε να κάνει το καθήκον του.

    Παρ’ όλα αυτά, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα ένας Παπανδρέου δεν παραιτείται. Βάλθηκε να διαλύσει και το ΠΑΣΟΚ που κληρονόμησε από τον πατέρα του, αφού διέλυσε πρώτα τη χώρα.

    Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος που δεν υπολογίζει απολύτως τίποτε παρά την ικανοποίηση της δικής του ματαιοδοξίας, κυβέρνησε επί δύο χρόνια την Ελλάδα. Και μάλιστα σε μια εποχή τόσο κρίσιμη όσο ποτέ.

    Είμαστε ή δεν είμαστε ως λαός για το φρενοκομείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!

    ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΠ

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΣΣΣΣΣ...Ο ΛΙΓΕΡΟΣ... Ξαναβρήκε αυτό που ήθελε πάντα ...
    Σημειώστε την είδηση :

    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ.Α. Παπανδρέου , θα μεταβεί αύριο στο Ισραήλ προκειμένου να μιλήσει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ Herzilya Conference».

    O κ. Παπανδρέου Σήμερα γύρισε από τις Βρυξέλλες όπου είχε μεταβεί μόλις γύρισε από την Κόστα Ρίκα !!!

    Ειλικρινά , όπως και αν το δεί κανείς είναι ξεκάθαρο το τι κάνει τον Γ.Α.Π πραγματικά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ :

    Να......
    περιφέρεται σε διάφορες χώρες του κόσμου , μένοντας σε ωραία ξενοδοχεία , κάνοντας ομιλίες για θεωρίες περί του σοσιαλισμού και αυξάνοντας τις προσωπικές γνωριμίες του !!!

    ΠΟΙΟΣ άνθρωπος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του ;;;

    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑ
    ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και τον θαυμάζουν
    που τα σκότωσε !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΕ ΣΒΗΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 5η ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΣΑΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΙΣΘΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους έγραψε στα παπαράκια του,
    τα μεταλλαγμένα το Προβληματικό,
    με το βλέμα Πτηνού... και έφυγε για Ισραήλ.

    Τρώγονται με τα ρούχα τους οι ΠΑΣΟΚοι και σιγά μην κάτσει ο Γιωργάκης
    να συμμεριστεί τον πόνο τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

    Η κριτική που του ασκούν δεν αφορά μόνο την θητεία του ως πρωθυπουργός, αλλά και τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του στην παρούσα φάση.
    Έτσι θέμα άνοιξε μέσα στο κόμμα για τα συνεχιζόμενα ταξίδια του στο εξωτερικό, σε μία κρίσιμη καμπή για το ΠΑΣΟΚ, μιας και τη χώρα την έστειλαν ήδη στον αγύριστο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προφυλάξουν το κόμμα.

    Πολλοί βουλευτές και στελέχη εξέφραζαν εδώ και μέρες την δυσαρέσκειά τους όταν έμαθαν πως ο Γιωργάκης πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό φόρουμ «HERZILYA CONFERENCE». Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχεδίαζαν μέχρι εχθές να του ζητήσουν να παραμείνει στην Αθήνα αφού θεώρησαν ότι η παρουσία του εδώ είναι απαραίτητη. Ευτυχώς για αυτούς δεν το έκαναν δημόσια γιατί θα γινόντουσαν ρόμπες καθώς ο ΓΑΠ τους έγραψε στα παπάρια του και σήμερα φεύγει για Ισραήλ.

    Ο ΓΑΠ έκρινε προτιμότερο να πραγματοποιήσει το ταξίδι του, μιας και στο Ισραήλ θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας κ. Shimon Peres και τον πρωθυπουργό κ. Benjamin Netanyahu. Συναντήσεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες από το να ασχολείται με το τι λέει η Βασούλα και ο Λοβέρδος...

    Ο Γιωργάκης την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε από τη χώρα και βρισκόταν στην Κόστα Ρίκα, όπου προήδρευσε στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,
    ενώ εχθές βρισκόταν στις Βρυξέλλες και συμμετείχε στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΥΚΝΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΓΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΩΕ??? ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ??? ΤΟΣΗ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?? ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ. Ο ΕΝΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΤΑΡΙΚΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Η ΚΟΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε όοοοοοσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοο
    και να κοπανιέσαι.......μαστουρωμέν ....εθνικοσοσια-ληστη..
    ΈΜΜΙΣΘΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$....υποΚΟΠΑΝΕ του ΠΑSSOK.


    Στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη εγκαταλείψει το σκάφος...

    Η ιδεολογική και πολιτική αφυδάτωση σε συνδυασμό με τις κυβερνητικές, μνημονιακές πολιτικές οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στις σημερινές χειρότερες καταγραφές της εκλογικής του δύναμης.


    Το πολιτικό προσωπικό και οι φιλόδοξοι υποψήφιοι αρχηγοί αναμένουν τις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες όμως βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις κοινωνικές διεργασίες.

    Το ένα εκατομμύριο άνεργοι και οι πρωτοφανείς πολιτικές λιτότητας στον κόσμο της εργασίας και της σύνταξης έχουν δημιουργήσει αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την παραδοσιακή του εκλογική βάση.

    Τριάμισι εκατομμύρια εργαζόμενοι ζουν μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, γεμάτοι από οργή και χωρίς ελπίδα για το μέλλον.

    Το πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ αμήχανα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Περιμένει το «μάννα εξ ουρανού».
    Αυτή τη φορά όμως δεν θα 'ρθει.

    Τα μανιφέστα και τα συμβόλαια του ΠΑΣΟΚ με τoν λαό τελείωσαν.
    Βέβαια, οι περαστικοί, οι πολιτικοί τουρίστες στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη εγκαταλείψει το σκάφος.

    Το ΠΑssΟΚ δεν ξαναζωντανεύει με μανιφέστα και ηθικές, πατριωτικές κορόνες.

    CAME OVER....gayΓιωραγο Κοσταρίκες
    και Διεθ-νηστικά φασιστικά ΡΕΜΑΛΙΑ & Τομάρια/.-----------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ καριολιτσα και με όλο το ΠΑΣΟΚ να πας δεν πιάνεις μια ,οι μισθοί θα παραμείνουν 500 ευρώ, η ανεργία στο 25% , την υγεία την διαλύσατε, την παιδεία την στιλάτε στα τάρταρα, ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ,και μετά θα μας κλάσετε τα αρχίδια ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤ0Ι ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΆΣΙΝΟΙ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΆΟΛΟ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΈΣΤΩ ΚΑΙ... ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ορισμός της κατίνας γλωσσοκοπάνας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να την χαιρεται το υπολοιπο αττικης που την ψηφισε,μαζι με παγκαλο..
    φροντιστε
    ΑΝ γινουν εκλογες
    να διορθωσετε τα λαθη...
    να παει σπιτι της
    να μανταρει καμμια καλτσα..
    αι σιχτιρ το καθε γιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτο το κομπλεξικο ψωνιο
    μαζι με την κερατσα διαμαντω
    τα προβαλλει το μεγκα
    γιατι ειναι πολλα
    τα λεφτα της παιδειας,
    και θα πανε ολα στο λαμπρακισταν..
    παντα με την ψηφο
    του αδουλωτου λαγου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουστ κομπολεξικια κατουρλου μαζι με το πασοκ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιοτιμε Μπθτζουκα κλπ Δεξιοι Εθνικιστες, τα 14.5 Δις που αλλοι πασχιζουν να παρουν για να μην χρεωκοπισει η Χωρα, εργο και κατορθωμα του καταλληλοτερου και τοπυ μεγαλου Οικονομολογου παπαθανασιου ειναι αν δεν σε εχουν ενημερωσει. Εαν θα παρει 1% ή 15% το Πασοκ στα τετια μας αλλα να ξερουμε τι λεμε και να ακτανεμουμε τις ευθυνες οπως πρεπει οχι οπου τις παει η κομματικη τυφλωση. Οποιος εχει διαφορετικη γνωμη ειναι και εγκαθετος και εμμισθος και πολλα αλλα. Αρωστα ατομα ησαστε και απλα γραφετε για να εκτονωσετε την βλακεια σας οσοι συμπεριφερεστε ετσι. Να μας απαντησει λοιπον καποιος γιατι ο Σημιτης πασαρισε το κομμα σε αλλον και γιατι ο καταλληλοτερος την κοπανισε νυχτα. Μετα συζηταμε περαιτερω. Μηπως σας λεει τιποτα η Ελβετια και οι λογαριασμοι που ητανε να ανοιξοπυν και ποιοι μλοκαρισαν την υποθεση απο ολα τα κομματα σχεδον??? γαι σκεφτειτε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΣΤ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΡΙΓΚΛΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 31 Ιαν 2012 2:08:00 μ.μ.,
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    πας καλά αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ?ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση