GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άθλιοι της Ευρώπης … ξανάρχονται!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Οι Γερμανοί "φίλοι" μας οι οποίοι αιματοκύλισαν δύο φορές την Ευρώπη πρ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι Γερμανοί "φίλοι" μας οι οποίοι αιματοκύλισαν δύο φορές την Ευρώπη προκαλώντας δύο παγκοσμίους πολέμους φαίνεται ότι κατάλαβαν την αδυναμία τους στις μάχες σώμα με σώμα (ως άντρες) και μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο κούρνιασαν για λίγο διάστημα στην ποντικότρυπα τους από...
 όπου κατέστρωσαν (ως σιχαμερά υποκείμενα) το νέο ύπουλο σχέδιο τους για την υποδούλωση των λαών της ηπείρου μας.
Η επιστήμη λέει ότι η κάθε φυλή και ο κάθε λαός κουβαλάει στο DNA του εσαεί τις αρετές και τα κουσούρια του και για αυτό ας μη μας παραξενεύει η ακαμψία της Μέρκελ, το σαδιστικό ύφος του Σόμπλερ και ο κυνισμός του νεαρού μπασταρδεμένου Βιετγκοπιθήκου αντιπροέδρου αλλά και όλων των άλλων που αποτελούν αυτή την στιγμή την πολιτική ηγεσία της "εταίρας" και "συμμάχου" χώρας.
Όλοι αυτοί είναι σίγουρο ότι κουβαλούν μέσα τους την υπεροψία της Άριας φυλής η οποία όπως είναι γνωστό "έψησε" στα κρεματόρια του Άουσβιτς ανθρώπους αλλά και σκότωσε εν ψυχρώ γέροντες και έγκυες γυναίκες στο Δίστομο και όχι μόνο.
Το λυπηρό είναι ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (Γάλλοι, Άγγλοι, Πορτογάλοι που λέει και ο Καραγκιόζης) ξέχασαν γρήγορα τα δεινά που υπέστησαν από αυτά τα αποβράσματα της ανθρώπινης φυλής και τώρα χαριεντίζονται μαζί τους θεωρώντας ότι τα "κτήνη" αυτά εξανθρωπίστηκαν.
Όμως να είναι σίγουροι ότι αν περάσουν τα σχέδια τους για την υποδούλωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων θα έρθει και η δική τους σειρά αλλά τότε θα 'ναι πλέον πολύ αργά για να αντιδράσουν.
Φυσικά οι Γερμαναράδες στην περίπτωση μας βρήκαν προθύμους εγχώριους πολιτικοεφιάλτες τους οποίους δωροδόκησαν για να ανοίξουν τις "πύλες" από μέσα για να μπορέσουν να αλώσουν την χώρα και τις ζωές μας.
Η προσπάθεια τους είναι αφού μας εξαθλιώσουν (με τις παράλογες απαιτήσεις τους στις οποίες συνεχώς υποχωρούν οι πολιτικές πόρνες που μας κυβερνούν) εν συνεχεία θα δημιουργήσουν οικονομικές ζώνες μέσα στην χώρα μας όπου θα μας βάλουν να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί από νύχτα ως νύχτα (όπως οι σκλάβοι του 19ου αιώνα στις φυτείες της Αμερικής) αλλά και να κλέψουν τον ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα αλλά και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβει αποδεδειγμένα πλέον το υπέδαφος της χώρας μας.
Φίλες/οι οι παππούδες μας πριν 70 χρόνια πολέμησαν γενναία τους φασίστες προγόνους τους δίνοντας θάρρος σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήταν ανίκητοι. Μάλιστα καθυστερώντας την επέλαση τους ήταν η αιτία να χάσουν τον πόλεμο στις παγωμένες πεδιάδες της Ρωσίας.
Χρέος μας λοιπόν είναι να φανούμε αντάξιοι τους και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ!... στέλνοντας πρώτα στον αγύριστο και τιμωρώντας σκληρά (χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε μέσον) όλους αυτούς τους ξεπουλημένους εγχώριους αληταράδες (τους 2 παλιούς συμμαθητές, τον περιστεροκουτσουλοχεσμένο και τον τραπεζοπρωθυπουργό που μας κυβερνά παράνομα χωρίς να τον έχουμε εκλέξει) και μετά να διαμηνύσουμε στο 4ο Ράιχ ότι απαιτούμε να έρθουν να κάνουμε τον λογαριασμό με τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν για να δούμε ποιος χρωστά σε ποιον!!!

9 σχόλια

  1. Πω πω πω… ΕΦΙΑΛΤΗ ζω, μη με ξυπνάτε…


    - Άλλος, , έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και στη συνέντευξη για τις 100 μέρες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην εξουσία (στο Ζάππειο).
    - Άλλος έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Στρος Καν για το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα δήλωνε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ΔΝΤ».
    - Άλλος έλεγε ότι οι διοικητές των εφοριών, των νοσοκομείων και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων θα επιλεγούν απ’ το opengov, αφήνοντας επί μήνες παράλυτο το κράτος στην πιό δύσκολη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. .
    - Άλλος μίλαγε για πράσινη ανάπτυξη (και πράσινα άλογα) στα υπουργικά συμβούλια, καλώντας δήθεν ειδικούς να κάνουν διαλέξεις γυμνασιακού επιπέδου, ενώ η χώρα είχε φτάσει ήδη στο παγόβουνο.
    - Άλλος δεν έπαιρνε κανένα μέτρο επί 6 μήνες, παρά τις πιέσεις υπουργών αλλά και ΜΜΕ, και ενώ οι αγορές έκλειναν για την Ελλάδα.
    - Άλλος διασύρθηκε στο Νταβός από Άγγλο δημοσιογράφο και άλλος πήγε ατάραχος, στη συνέχεια, να δει την ειδική προβολή του «Άβαταρ».

    - Άλλος κυβέρνησε με φίλους και υπαλλήλους, περιφρονώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας.
    - Άλλος δεν έκανε καμιά διαπραγμάτευση με την τρόικα (και τους πολιτικούς προϊσταμένους της) για τη σύνταξη του πρώτου Μνημονίου, τον Μάιο του 2010.
    - Άλλος άφησε την κυβέρνηση να βολοδέρνει επί 12 μήνες, χωρίς να παρακολουθεί το μηδενικό έργο πολλών υπουργών και χωρίς να παίρνει καμιά πρωτοβουλία για να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων.
    - Άλλος θα κατέρρεε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η τρόικα κατάλαβε ότι δεν έχουμε τηρήσει καμιά απ’ τις δεσμεύσεις και μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    - Άλλος εξήγγειλε Δημοψήφισμα, χωρίς καμιά προειδοποίηση των δανειστών, με συνέπεια να απειληθεί η Ελλάδα με άμεση αποβολή από την Ευρωζώνη;
    - Άλλος πρότεινε για πρωθυπουργό την πρώην νταντά του και τον αρχικηπουρό του, όταν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.
    - Άλλου πρωθυπουργού ο υπεύθυνος Τύπου έλεγε ανενδοίαστα ψέματα
    (τη 12η ώρα) ότι δήθεν ο Παπαδήμος έθετε όρους για να αποδεχθεί την πρωθυπουργία.

    -....Άλλος, προφανώς, θα ήταν !~!
    _______________________________
    Διότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου διέσωζε την Ελλάδα επί 2 χρόνια, τότε πώς σήμερα παραμένει ένα βήμα πριν από την καταστροφή ή την πανάκριβη για τους Έλληνες σωτηρία;

    Άλλος τα έκανε όλα αυτά.

    Ο «κανονικός» Γιώργος, όχι ο άλλος, έχει να αναμετρηθεί πλέον μόνο με την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ MEGA-ΛΑ ΕΡΓΑ - ΟΙ MEGA-ΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερμανία, η ντροπή της Ευρώπης

    ... οι βάρβαροι άνθρωποι, οι οποίοι κατέβασαν την όμορφη Ευρώπη από την «πλάτη» του Διός και την έβγαλαν στην «βίζιτα».
    ... οι ανάξιοι Ευρωπαίοι, οι οποίοι το 1945 την «γκρέμισαν» από τον «Όλυμπο» και το 2012 την παρέδωσαν σαν «δουλικό» στους Φοίνικες τοκογλύφους

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/01/germania-i-ntropi-tis-europis.html

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή στην Στούντιο 12 στη Λυκόβρυση η Αφροδίτη είναι άνδρας με κομμένο πουλί.Γι'αυτό έχει τόσο στενό μουνί αν και 50αρα.Διαδώστε το μη βρεθεί κανένας φίλος σας σε δυσχερή θέση και μετά κάνει εμετό στο πάρκινγκ, όπως ο ξάδερφός μου Χάρης Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε πρέπει να υπογράψουν καμιά συμφωνία,θα κάνουν μέγα λάθος!Η Ελλάδα δεν είναι αποικία ούτε θα γίνει.Μας εξαθλιώνουν σε εποχή ειρήνης οι δήθεν συνοδοιπόροι μας στην Ευρώπη!ΑΝ πραγματικά αγαπούσαν την Ελλάδα και θέλαν να τη σώσουν θα την στήριζαν με ένα μαμούθ πρόγραμμα αλά Μάρσαλ χωρίς τοκογλυφίες και μπαγαποντιές.Ας πούμε όλοι με μια φωνή ΟΧΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιστορία με τη ΔΕΗ στις Σέρες δεν είναι λάθος, δεν μπορεί να έγινε τέτοιο λάθος, σκεφτείτε το. Θέλουν κρέμασμα. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβαζοντας το "κοιμητηριο της Πραγας" του Ουμπερο Εκο, σε μια παραγραφο ενος κεφαλαιου και αναφερόμενος ο συγγραφεας στους Γερμανους έγραφε ότι οι Ρωμαίοι οταν πλησίαζαν προς τις Γερμανικες φυλές αναγνώριζαν την περιοχή τους από τον υπερμεγεθη όγκο των σκατών όμοιο με των ζωων και πλούσιο σε αμμωνία!!!που βρίσκανε στον δρόμο τους.
    Ιστορικά έχει αποδειχθεί οτι τα Γερμανικά φύλα έχουν στο DNA το ζωώδες και κτηνώδες ενστικτο περισσοτερο από άλλες φυλές. Ίσως αυτό να τους έδωσε την ιδεα της καθαρής-βρωμερης αρειας φυλής και του Duetchland uber alles.
    H συγκεκριμένη χώρα δεν έχει να μνημονευει ιστορικές νίκες δικαίου ή ακόμη και ενδοξες ήττες όπως άλλοι ιστορικοί λαοί. Το μονο που έχουν να θυμούνται είναι ολοκληρωτικές καταστροφές της χώρας τους σε καθε ιστορική περίοδο.
    Μην εκπλησεστε λοιπόν για τους σημερινούς απόγονους τους είναι φτιαγμενοι από το ίδιο καταστροφικό dna και το ίδιο ζώωδες και κτηνωδες ένστικτο.
    Η υποταγή σε τετοιους λαούς ενα αντιτιμο έχει, τον βασανισμό και τον θάνατο.
    Σε αυτούς τους λαούς ορθώνεις το αναστημα σου και απαντας στην γλώσσα του κτηνους που καταλαβαίνουν.
    Ο Ιουλιος Καισαρ οταν τους ισωπέδωσε εισβαλωντας στα Γερμανικά εδάφη μετα το τελος καθε μαχης εδινε διαταγή συλλογης των πτωματων και ολοκληρωτικής καύσης φοβουμενος την μολυνση και επιδημια του στρατου απο την βρωμια και την δυσωδια που απεπνεαν ζωντανοί αλλα και κατα την καυση βρωμουσαν επί μέρες.
    Αυτη η βρωμερή και κτηνωδης χώρα έχει επιλεγεί από την παγκοσμια ελιτ να υποδουλώσει την Ευρώπη κάτω από τα κελευσματα της νέας ταξης πραγματων και της παγκοσμιοποίησης. Άλλωστε που θα βρίσκανε καλύτερα κτηνη από αυτά που οι παπούδες τους οδηγούσαν σωρηδον μικρά παιδάκια και έγγυες γυναίκες χωρις τον παραμικρό οίκτο στο θάλαμο αερίων δινοντας τους μια σοκολατα!!!
    Σημερα δίνουν την δανειακή τους "βοηθεια" (σοκολατα) με αντίτιμο τον βασανιστικό θανατο ολόκληρων λαών σε αγαστη συμφωνια με τα αλλα κτηνη μπασταρδογεννους μασόνους που εδρεουν στις ΗΠΑ και με οργανο τους το ΔΝΤ. Εκσυγχρονιστικαν οι μέθοδοι πλέον. Όλα αυτά είναι τα προπαρασκευαστικά σχέδια στον Γ΄ παγκοσμιο πόλεμο που έχει αρχίσει εδω και 15 χρόνια διαλύοντας και διαμελίζοντας χώρες δημιουργώντας συγχρονές αποικίες-χώρες ορμητήρια βλέπε Σκόπια και έχει στοχο την πλήρη υποταγη των λαών ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΉ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΏΝ ΠΟΡΩΝ κάθε χώρας κάτω από την παγκοσμια διακυβερνηση της ελιτ των μπαστάρδων και θα κορυφωθεί μετα τις εξεγερσεις στον Αραβικό κοσμο και την τοποθετηση ανδρείκελων (βλέπε Ιρακ κυβερνηση Hulliburton Αιγυπτος στρατιωτική χούντα Λιβυη πολιτικό χάος Τυνησια ανδρείκελα-αχυρανθρωποι πολιτικοί Υεμένη πολιτικό χάος Κουβειτ-αμερικανική αποικία Σαουδική Αραβία ξεπουλημένη εδω και χρόνια στους νεοταξίτες πνιγμένη στον ναργιλε και στον τουρισμό του Ντουμπάι Αφγανισταν κατακρεουργημένο Πακισταν υποδουλο με τον φόβο παντα των Ινδων που έχουν οικονομική αναπτυξη ζηλευτή!!!!!!για λίγους οι άλλοι στον Γαγγη να κανουν μπανιο στα σκατα) στην θέση των παλιων χασαπηδων συνεργατων τους έτσι ώστε το ορμητήριο των νεοταξιτων που λεγεται Ισραηλ να έχει τα νωτα του καλυμμένα για να αναψει την σπίθα που λέγεται ΙΡΑΝ.
    Καιρός γαρ εγγύς.
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε σχέση με τα ανωτέρω θα ήθελα να προσθέσω και την δραστηριοποίηση των μπαστάρδων στην Ρωσσία για την αμβισβητηση του ΠΟΥΤΙΝ αψυχολογητου και μη ελεγχόμενου όπως τον αποκαλούν με την διαβρωση της κοινωνιας και τον ξεσηκωμο έτσι ωστε να δημιουργησουν αντιστοιχο πολιτικό χαος για να μην υπάρξει αντίδραση στα προγραμματισμενα χτυπηματα που εχουν δρομολογησει.
    Αν ακούσατε τελευταία ειδήσεις που περασαν στα ψιλά η Κινα και η Ρωσία διαφώνησαν με ενδεχομενο χτυπημα στην Συρία χωρις να συμφωνουν με την θέση ΑΣΑΝΤ!!! Τα ξεπουλημενα ΜΜΕ καθημερινά μιλούν για ανθρωποσφαγές και μακελειό στην Συρία προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη παγκοσμίως για το επερχόμενο κτύπημα.
    Σε λιγο θα μας δείχνουν αντιστοιχα διαμελισμενα πτωματα κατι με τους πετρελαιομένους κορμορανους του Κουβειτ στο πιο σκληρο για να εξοργιζει.
    Στο διαδίκτυο οι πρακτορες τους ανεβαζουν video και εικόνες που εξοργίζουν και επηρεάζουν.
    Ενω οι σκηνες δικαιοσυνης της κρεμαλας του Σανταμ και του λυντσαρισματος του Κανταφι καθώς και παλαιοτερα του Τσαουσεσκου παίχθηκαν σε παγκοσμια προβολή προς τέρψη του δικαίου και συνεχιζουν στο you tube.
    Άνθρωποι δικοι τους ήτανε που τώρα τους ήταν άχρηστοι και έπρεπε να ξεκαθαριστεί ο λογαριασμός αφου και εκείνοι εκμεταλλευτηκαν την εξουσία τους και χασανε καθε αίσθηση απεναντι στον λαό τους ξεπερνωντας ακομα και αυτα που ειχαν δεσμευτεί στα αφεντικα τους.
    Οταν τα ανδρείκελα επιτελεσουν το εργο τους παούν να είναι χρήσιμα και προγραμματιζεται η αναλογη τιμωρια για την μονιμη σιωπή τους αναλογα το μεγεθος του κακού που εχουν προκαλεσει προς οφελος τους. Σε ορισμενους απονεμεται η ήπια μορφή τιμωρίας πχ του εξευτελισμου του διασυρμού και του πολιτικού τελους βλέπε ΓΑΠ και εφοσον είναι και συνετος και υπάκουος η τοποθετηση του σε καποιους απο τους οργανισμούς ανθρωποσφαγής.
    Η ιστορία γράφεται καθημερινά αρκεί κανείς να θελει να την δει και οχι να την προσπεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος νομιζετε οτι σας διαβαζει και γραφετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι και μαλιστα πισω απο την ανωνυμια. Παντα βεβαια σας φταιει το ευκολο θυμα γιατι εχετε κοντη μνημη, οπως τα οικιακα ζωακια και δεν θυμαστε τον καλοθρεμενο βουδα της Ραφηνας. Φατε τωρα το σκατο του παξιμαδι!!!!!!!!! ειναι αρκετο για ολους σας.

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση