GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε τι συμφώνησαν Κατσέλη και Καστανίδης για το νέο κόμμα...

Πρόεδρος η μία, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο άλλος Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ PRESS-GR "Κλείδωσε", σύμφωνα με έγκυρε...

Πρόεδρος η μία, κοινοβουλευτικός
εκπρόσωπος ο άλλος
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ PRESS-GR

"Κλείδωσε", σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δημιουργία νέου κόμματος με αντιμνημονιακή κατεύθυνση μεταξύ της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη.
 Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συμφωνήθηκε -σε συνάντηση των δύο- να αναλάβει πρόεδρος η Λ. Κατσέλη και...
 κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Χ. Καστανίδης ενώ θα πυκνώσουν οι επαφές με τους άλλους διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ ώστε να επιδιωχθεί ο σχηματισμός 10μελούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα αναγνωριστεί ως κόμμα με βάση τον Κανονισμό της Βουλής.
Θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι αυτοί οι βουλευτές θα καταψηφίσουν και τον εφαρμοστικό νόμο την Τρίτη στη Βουλή.

17 σχόλια

  1. Μάλιστα!! Η βυζογελάδα και ο πρασινοφρουρός-πρασινορουφιάνος της δεκαετίας του 80! ελάλησαν! Εκείνος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΑΕΙ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ"; ΝΑ ΓΙΑΤΙ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ) ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Η Ν.Δ Η ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τους συχαινεσαι αρκετα 4.03..
    ο καθε προσκυνημενος ναιναικος τα ιδια με σενα λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ) ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Η Ν.Δ Η ΠΑΣΟΚ!


    Κλασσικός μαλάκας. Διαχρονική αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ.ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ,ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ. ΒΓΑΖΩ ΚΑΝΤΗΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ .ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ. ΘΕΛΩ ΠΑΣΟΚ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 89 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΜΠΙΣΤΗΣ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΧΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΑΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΕΠΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΑ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ Η ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΥΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΩΟΝΤΕ ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΥΠΟΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΓΟΣ), ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠ0Ο ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΣΚΕΤΟ ΤΡΕΛΛΟΚΑΜΕΙΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΑΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ?
    ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ,ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ.
    ΕΔΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε καημενα πασοκια..
    με τον κωστοπουλο,την κατσελη,τον θεμο,τον μπαρουφακη,το μεγκα-σκαι..
    θα διορθωσετε τα στραβα του κοσμου..
    σας κανανε εκτελεστες
    του προγραμματος της δεξιας,
    σας ξεφτιλισανε οι φραγκατοι,
    και τωρα σας πετανε..
    κιουτε ενα γραμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπογραψατε το μνημονιο
    ΦΥΓΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλοι να γιατί δεν πρόκειται να δούμε ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!
    Υπάρχουν ακόμη ΤΟΥΒΛΑ που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, παρά ΚΑΝΕΝΑΝγιατί δημιουργούνται???? ΝΕΑ???κόμματα και θα χαλάσει η εικόνα του πρωκτο-κοινοβουλίου!!!
    Βρε ουστ ζωντόβολα!!!
    Γιάννης Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H BROMOSELOU ME TON POUTSOGLIFTH TOU CHESETHEATROPAPANDREOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παπανδρέου έσωσε την Ελλάδα.
    Οι άσχετοι κοιτούν τον κώλο τους και την τσέπη τους.

    Δεν αδικώ όσους πιέζονται αλλά το ΠΑΣΟΚ (και ευτυχώς η ΝΔ τώρα μαζί του) πήραν τις σωστές αποφάσεις όσο κι αν μας είναι δυσάρεστο.

    Επαγγελματίες αρνησίες θα αντιδράσουν. Όσοι είναι άσχετοι θα βρίσουν και θα αντιδράσουν. Όσοι χάνουν πολλά επίσης. Η εξίσωση έχει όμως μόνο μία λύση. Το μνημόνιο ως εγχειρίδιο λειτουργίας της χώρας. Τέρμα στο βυζί του μπαμπά κράτους εις βάρος της κοινής λογικής για τη λειτουργία κοινωνιών παγκοσμίως. Τέρμα το ελληνικό αραλίκι.

    Κατσέλη και Καστανίδης πολύ λίγοι. Προσωπικό αγώνα κάνουν όχι συλλογικό. Να τους χαιρόμαστε.

    Και πάλι ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε με το κεφάλι ψηλά, την τσέπη άδεια, την ελπίδα ζωντανή, την κατανόηση στους υβριστές και τους άσχετους καθόλου δεδομένη, την κατανόηση στους καλοπροαίρετους που πιέζονται αυτονόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια,πεινα,θανατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τραβα καμμια παχια με τα παλια τευχη του νιτρο 9.13..
    που τα εχεις συλλογη στο φτωχικο παλατακι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:55 και 9:58 (πιθανότατα ο ίδιος στημένος για δηλητήριο στην κοινωνία)

    Σας βρίσκω πολύ ενημερωμένους για την τεχνική της χείρας με τα πέντε.
    Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ = ψήφος ευθύνης και προοπτικής

    Εσείς μείνετε στην παραγωγική αναρχία σας, τον υπέροχο Θεοδωράκη της δραχμής και του τίποτα συγκεκριμένου (α ξέχασα, του "αγώνα" καλά κρασιά), τον νεανία Τσίπρα (ο ορισμός του μαλάκα) με τις εφαρμόσιμες πολιτικές του, το ΚΚΕ των σοβιέτ και της ... αλλαγής συστήματος, τον ... Καμμένο να μας κάψει με τις αγωνίες του και τα ντεντεκτιβιστικά του. Καλά για ΝΔ και Καρατζαφέρη μη μιλήσω. Πιο ΠΑΣΟΚ από ΠΑΣΟΚ. Ή για ... Κουβέλη. Προσωπική πολιτική ΠΑΣΟΚικότατη αστική και φιλολαίκές πινελιές κάνουν. Γνήσια σοσιαλδημοκρατία και ντρέπονται να το πουν. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ και καθόλου επαναστάτες.

    Αφήστε τις μπούρδες τσογλανάκια του πληκτρολογίου. ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ. Πάντα λειτουργούσε, πάντα διόρθωνε τα ΜΕΓΑΛΑ λάθη του, πάντα ήταν εγγύηση για τον τόπο.

    Τη φτώχεια δεν την έφερε η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Την έφερε ο χάχας Καραμανλής και ο υπερβολικός αριστερισμός που καλλιέργησαν απαιτώντας απαιτώντας απαιτώντας οι αριστεροί

    Περαστικά σας τσογλανάκια
    Σαχλαμαράκηδες ήσασταν και το ίδιο θα παραμείνετε. Ότι κι αν ψηφίσετε. Εμας μόνο να μην πάρετε στο βυθό. Ο λαός δεν θα σας το επιτρέψει.

    Τώρα γυρίζω στην λαμόγιακή πισίνα μου να δω αν παίζει κανένα καλό ματς. Έφυγε η γκόμενα που της υποσχέθηκα τακτοποίηση. Τελείωσε τη δουλειά της. Και αύριο ξυπνω νωρίς. Πάω ταξίδι με τα ... κλεμμένα.

    χαχαχααχχαααααααα μπουρδολόγοι, φάτε λίγο μπούρδα μπας και συνέλθετε κολλημένοιοιοιοιοιοιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.08 σου ειπαν οι σχολιαστες τι να κανεις..
    και το κανεις..
    με ρυθμο
    με ζηλο
    με παθος

    το χερακι σου δεν το λυπασαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση