GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι μιλούσαν τότε και ποιοι τώρα στο ΠΑΣΟΚ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Εντύπωση προκαλεί , μάλλον αρνητική, η εικόνα που δίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία ενώ μέχρι προχθες "προσκυ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
Εντύπωση προκαλεί, μάλλον αρνητική, η εικόνα που δίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία ενώ μέχρι προχθες "προσκυνούσαν" τον Γ. Παπανδρέου, όχι μόνο τον έχουν αποκηρύξει αλλά και συναγωνίζονται ποιος θα "λιβανίσει" περισσότερο τον νέο αρχηγό Ευάγγελο Βενιζέλο. Νομίζουν δε ότι του προσφέρουν και υπηρεσίες στρεφόμενοι κατά των αντιπάλων ή των αμφισβητιών του. Είδαμε τέτοιες συμπεριφορές από την Θ. Τζάκρη, τον Μ. Παπαϊωάννου, ακόμη και τον Μ. Ανδρουλάκη που...
 επιτέθηκε με ανοίκειο τρόπο στην Λ. Κατσέλη. Θλιβερές εικόνες.
Στην εποχή της παντοδυναμίας του Γ. Παπανδρέου όλοι αυτοί δεν έβγαζαν κουβέντα - ελάχιστα στελέχη διαφοροποιούνταν δημοσίως τότε, όπως ο Χρ. Βερελής, που τώρα κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις. Άλλωστε στα χάλια που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ όποιος προκαλεί εντάσεις συμβάλει στη διαίρεσή του και το βλάπτει, όπως βλάπτει και τον Βανιζέλο, κι ας νομίζει ότι τον βοηθά.

17 σχόλια

  1. Υπάρχει πραγματικα ανθρωπος που ακομα πιστευει αυτα τα γουρούνια;

    Υπάρχει ανθρωπος με στοιχειωδη λογική που εμπιστευεται αυτούς τους απατεώνες;

    Υπαρχει ανθρωπος που εχει προσδοκιες από αυτούς τους ψευτες;

    Υπάρχει ανθρωπος που νομιζει εστω και κατ' ελάχιστο ότι αυτα τα τομαρια εχουν πολιτική ιδεολογία;

    Υπάρχει ανθρωπος που βλεπωντας αυτα τα ρεμαλια δεν τους συγκρίνει άμεσα με παπατζηδες;

    Υπάρχει ανθρωπος που αντικρύζει αυτους ανικανους και αχρηστους οτι μπορούν να φερουν την ελπίδα σε αυτό τον τόπο;

    Υπάρχει ανθρωπος σε αυτο τον τόπο που πλέον ειναι ηλίου φαεινότερο ότι συνειδητά μας οδηγησαν στην καταστροφή την καταντια και την ομηρία αυτα τα ξεπουλημένα καθαρματα;

    Τι μπορεί να περιμένει ενας νοημων ανθρωπος από μια συμμορία βλαμμένων και ηλιθίων;

    Αν πραγματικά πιστεύεται σε ολα αυτα να πατε να καταβάλλεται το διευρώ και να ψηφίσετε τον επόμενο εκλεκτο της απάτης που θα κανει πράξη ακόμα μία φορά όλα τα ανωτέρω.
    Ειστε άξιοι της μοιρας σας και παραπονιάρες μυξοπουτάνες όταν σας ξεσκίζουν και σας οδηγούν στον μαζοχισμό οχι γιατι σας γαμανε αλλα γιατί σας δέρνουν κιόλας.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!! ανοίξαμε και σας περιμενουμε με πασχαλιάτικες προσφορές.

    Με ενα διευρω παίρνετε αρχηγό μαζι με ενα μαλακα δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.17 Μαρ 2012, 8:42:00 π.μ.

    Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
    "Γενναίοι"!!!
    Το "όχι" έχει αξία να λέγεται, γιατί προστατεύει, όταν η "δρυς" είναι όρθια.
    Όταν λέγεται σε πεσμένη "δρυ", είναι ανανδρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μειώνεται η αποχή. Οι πολίτες αποφάσισαν να διαλύσουν το πολιτικό σύστημα.

    ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΑ "ΤΟΥΜΠΑ"!!

    Πανικός στην ΝΔκαι στο ΠΑΣΟΚ μυστική δημοσκόπηση ανατρέπει όλες της μαϊμού δημοσκοπήσεις ...

    Σύμφωνα με πληροφορίες , δείχνουν τον πραγματικο λόγο που γίνετaι επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ .........

    Ακούστε λοιπόν την αληθινή δημοσκόπηση...

    Δεύτερο κόμμα είναι το ΚΚΕ με μικρή διαφορά από την ΝΔ και πιο συγκεκριμένα...


    ΝΔ 19%

    ΚΚΕ 17,5%

    Σύριζα 13%

    ΠΑΣΟΚ 8%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%

    Δημαράς 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 4%

    χρυσή αυγή 4%

    Λάος 3,5%

    οικολόγοι 3,5%

    μπακογιανη 1%

    ανταρσία 1%

    ΛΕΥΚΟ 12%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στοιχειώδη συνείδηση αν έχει ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να κατλάβει σε ποια τραγική κατάσταση έφερε την χώρα ο Παπανδρέου με την προτροπή των στενών συνεργατάων του και κυρίως της κ.Κατσέλη.
    Συμφωνώ μαζί σας ότι κατέβασαν όλοι το κεφάλι και ψήφισαν την πρώτη δανειακή σύμβαση που ήταν το κεντρικό σημείο της σημερινής κατάστασης.Ακόμη δεν καταλάβαμε πως ο Κολλητός του Παπανδρέου ο Καστανίδης μόλις ΄επαψε να είναι υπουργός κατάλαβε το κακό που μας έκανε.Το άσχημο είναι ότι η οικογένεια Αρσένη έχει αυτή την ανέντιμη τακτική.Αφού κάνουν όσο κακό μπορούν στη χώρα και την παράταξη αποχωρούν να μας σωσουν.Η αποχώρηση δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες ούτε αυτούς ούτε όλους τους άλλους που θύμωσαν στην κατηφόρα που έστειλαν την χώρα.Η υποκρισία περισσεύει σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπό τα πουλημένα τομάρια πασοκΝΔ της νέας τάξης πραγμάτων περιμένετε λύσεις; Θα μείνετε με τις φωτογραφίες του γιωργάκη στα σπίτια των πακιστανοαφγανών να ανεμίζουν όλοι μαζί τα πασοκικά λάβαρα. Ψηφίστε Χρυση Αυγη μήπως, λέω μήπως, και ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ !


    …ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!


    Διατελέσατε υπουργός Δικαιοσύνης το 1996.


    Δεν ήσασταν ένας οποιοσδήποτε πολιτικός σε αυτό το υπουργείο, αλλά ένας γνώστης της Νομικής Επιστήμης.


    Και μόνο να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό σας, διαπιστώνει πως τελειώσατε σε 4 χρόνια τη Νομική, (παρότι, όπως λέτε, είχατε και παράλληλη πολιτική δράση τα δύσκολα χρόνια 1974-1978), καταφέρατε να κάνετε διδακτορικό στο Παρίσι σε μόλις δύο χρόνια και στη συνέχεια να ανεβείτε τις βαθμίδες της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τρόπο που δεν έχουν κάνει άλλοι.


    Τι άλλο λοιπόν, ήσασταν από το «παιδί θαύμα» της νομικής τέχνης. Αναζήτησα λοιπόν αυτή την νομική σας έστω ευφυΐα, στο νομοθετικό σας έργο στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και ιδού τι βρήκα.


    Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408.
    Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (για πλαστογραφία).Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές.

    Αυτό προσθέσατε:
    Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές». Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι.
    Και εσείς για κάποιο λόγο, την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα; Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη.


    Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.

    Φαντάζομαι ξέρετε ως υπουργός Δικαιοσύνης τότε, τι προέκυψε από αυτή σας την νομοθέτηση. Τετρακόσιοι επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατροί, βουλευτές, στρατηγοί, δικηγόροι, παιδιά αυτών που λέμε «επωνύμων») οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κακουργήματα (ναι, αυτά τα οποία αλλάξατε) δεν δικάστηκαν ποτέ. Τα κακουργήματά τους έγιναν πλημμελήματα και παραγράφηκαν. Η υπόθεση ήταν η πιο σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας στην ιστορία της Ελλάδας.

    Από το 1989 έως το 1991, παιδιά επωνύμων της Θεσσαλονίκης που εγγράφονταν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία κλπ), έπαιρναν μεταγραφές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ευγενείς γόνοι της Θεσσαλονίκης έπασχαν ξαφνικά από καρκίνο, λευχαιμίες και άλλα σοβαρά νοσήματα που βεβαίωναν απατεώνες γιατροί. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, κάποιοι Πανεπιστημιακοί, συνάδελφοί σας στο Πανεπιστήμιο, επιχείρησαν να την κουκουλώσουν αρνούμενοι να δώσουν τα στοιχεία των μεταγραφών.

    Μια ομάδα έντιμων εισαγγελέων τότε, αναγκάστηκε να κάνει έρευνα στο πανεπιστήμιο και να κατασχέσει τους φακέλους. Δύο ανακριτές, επί δύο χρόνια ερεύνησαν αυτή την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία που δεν χωρούσε σε ένα δωμάτιο. Ασκήθηκαν, διώξεις σε 400 άτομα.

    Οι περισσότεροι θα έμπαιναν φυλακή αφού οι κατηγορίες ήταν στοιχειοθετημένες. Και τότε εσείς νομοθετήσατε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα στα συγκεκριμένα άρθρα, που τύχαινε μάλλον να αφορούν τις δικές τους κατηγορίες.


    Τα αδικήματα ήταν πια πλημμελήματα και είχαν παραγραφεί. Οι φάκελοι έκλεισαν και δεκάδες επώνυμοι απατεώνες, ελεύθεροι πια, συνέχιζαν να φωτογραφίζονται στα περιοδικά ως έντιμοι και ανησυχούντες για την πόλη και βέβαια να καθορίζουν με τη δύναμή τους τα πολιτικά πράγματα. Αρκετοί από τους φοιτητές που πήραν μεταγραφές με τις ψευδείς βεβαιώσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σήμερα κάνουν πανεπιστημιακή καριέρα.

    Στις μεταρρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή ενός ακόμη άρθρου του Ποινικού Κώδικα. Του 113. Το άρθρο αυτό παλιά προέβλεπε πως στις περιπτώσεις που κάποιος βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη, αν δεν αρθεί η βουλευτική του ασυλία, τότε σταματά να τρέχει ο χρόνος παραγραφής και ο βουλευτής δικάζεται όποτε πάψει να είναι βουλευτής.

    Το άρθρο αυτό προστάτευε και τον βουλευτή, αλλά και τον πολίτη. Αλλάξατε λοιπόν το άρθρο και καταργήσατε την αναστολή της παραγραφής. Έτσι αν κάποιος βουλευτής διαπράξει αδίκημα και δεν αρθεί η ασυλία του, ο χρόνος παραγραφής τρέχει. Έτσι όταν πάψει να είναι βουλευτής πιθανόν να μην υπάρχει δίωξη εναντίον του.

    Αυτά είναι τα νομοθετήματά σας σε ένα υπουργείο που θα περίμενε κάποιος, πως λόγω του αντικειμένου σας, ο νομικός κόσμος θα μίλαγε για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις Βενιζέλου. Ο νομικός κόσμος όμως μιλάει για «ασέλγεια» στους νόμους. Τα περί προθέσεων και τα νομικά και αυτά της κόλασης που είναι στρωμένη με καλές προθέσεις, τα ξέρετε. Μόνο εσείς ξέρετε τις προθέσεις σας. Δεν σας αποδίδω καμιά πρόθεση. Σας απευθύνω για μια ακόμη φορά ερωτήματα. Και περιμένω απαντήσεις τις οποίες ξέρετε πολύ καλά πως οφείλετε να δώσετε. Αν όχι, τότε αυτό θα είναι μια πρόθεσή σας.

    Υ.Γ. Προς κάθε ενδιαφερόμενο που ξέρει αυτός. Μετά από 25 χρόνια στην δημοσιογραφία, έχω την δυνατότητα να μαθαίνω, πότε το όνομά μου γίνεται δημοφιλές σε διάφορες υπηρεσίες. Μην κουράζεστε. Στην ντουλάπα μου δεν έχω σκελετούς. Μόνο ρούχα και αρχεία. Των οποίων έχω πάντα αντίγραφα.


    Κώστας Βαξεβάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπό τα πουλημένα τομάρια πασοκΝΔ της νέας τάξης πραγμάτων περιμένετε λύσεις; Θα μείνετε με τις φωτογραφίες του γιωργάκη στα σπίτια των πακιστανοαφγανών να ανεμίζουν όλοι μαζί τα πασοκικά λάβαρα. Ψηφίστε Χρυση Αυγη μήπως, λέω μήπως, και ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΟΝΤΡΟμαλάααααααααααακααααααααααα

    ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ;



    Την ερχόμενη Κυριακή διασκεδάζουμε τζάμπα!
    Αγαπητοί φίλοι.

    Το μεγάλο δημοκρατικό κίνημα (με τον ένα υποψήφιο) διεξάγει εσωκομματικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου.

    Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε διάφορα δημόσια κτίρια όπως Δημαρχεία, Κοινοτικά γραφεία και βιβλιοθήκες.
    Να η ευκαιρία για έναν χαρούμενο κυριακάτικο περίπατο!

    Η συμμετοχή όλων μας πρέπει να είναι μεγάλη σε πόλεις και χωριά.

    Το Αμαν Το Μάτι Μου σας ενημερώνει για το πού μπορείτε να ψηφίσετε αλλά και να απολαύσετε τζάμπα τρελό γέλιο.

    Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο (pdf) με όλα τα εκλογικά κέντρα.

    Βρείτε που διεξάγεται η “ψηφοφορία” στην περιοχή σας και….. καλή διασκέδαση !



    Όλοι στις κάλτσες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομοθεσία στο πλαίσιο του δευτέρου μνημονίου

    α) Ν.4046/2012(Εφαρμογή του αρθρ. 1, παρ.6)

    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 22% με νόμο και κατάργηση της ΕΓΣΣΕ 2010-12(αρ .1, παρ.1)

    -Μείωση του γενικού κατώτατου μισθού κατά 32% με νόμο για τους νέους μέχρι 25 ετών και για τους μαθητευόμενους(αρ.1,παρ.2)

    -Άμεση προσαρμογή στα νέα γενικά κατώτατα όρια των μισθών χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 1,παρ.3)

    -Μείωση του χρόνου μετενέργειας της ΣΣΕ, μετά από τη λήξη της, από 6 σε 3 μήνες, με διατήρηση πλέον μόνο του βασικού μισθού και των επιδομάτων ωρίμανσης, τέκνων, σπουδών και επικίνδυνης εργασίας και με δυνατότητα διαπραγμάτευσής τους με ατομικές συμβάσεις και κατάργηση όλων των υπολοίπων ρυθμίσεων της προηγούμενης ΣΣΕ χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου(αρ. 2, παρ. 4)
    -Κατάργηση του δικαιώματος για μονομερή προσφυγή στη διαιτησία μετά από την άρνηση της πρότασης του μεσολαβητή και καθιέρωση της από κοινού προσφυγής σε αυτήν (αρ. 3, παρ.1)

    -Περιορισμός της διαιτητικής απόφασης στον καθορισμό του βασικού μισθού και ημερομισθίου με βάση τις οικονομικές συνθήκες, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ανάγκη μείωσης του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά την περίοδο του δεύτερου μνημονίου(αρ. 3, παρ. 2,3)

    -Κατάργηση των ρητρών που διατηρούν τους κανονιστικούς όρους προηγούμενων ΣΣΕ και ΔΑ(επιδόματα, παροχές) σε περίπτωση προσφυγής στη διαιτησία(αρ. 3, παρ.2)

    -Πάγωμα των αυξήσεων σε μισθούς και ωριμάνσεις μέχρι τη μείωση του ποσοστού ανεργίας στη χώρα κάτω από το 10%, από το 21% που βρίσκεται κατά την περίοδο της σχετικής ρύθμισης και με τάσεις συνεχούς ανόδου(αρ. 4)

    - Καθιέρωση της 3ετίας ως ανώτατης διάρκειας των ΣΣΕ(αρ. 2, παρ.1)
    -Λύση των συμβάσεων με βάση το όριο ηλικίας ή συνταξιοδότησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με βάση τα ισχύοντα ως προς τη λύση των συμβάσεων αορίστου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα(αρ. 5, παρ.1)

    -Κατάργηση των νόμων, των κανονιστικών αποφάσεων, των ΣΣΕ, των κανονισμών εργασίας, των οργανισμών προσωπικού και των αποφάσεων διοίκησης που καθιερώνουν όρους ή ρήτρες μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(αρ. 5, παρ.2)»

    Περαστικά ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι από τη στιγμή που σας κατάλαβε και έπαψε να είναι το “πρόβατό” σας έγινε εχθρός σας! Και βάσει αυτού να δράσει όπως το σύνταγμα ορίζει για τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας…
    “Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο”!!!
    Τώρα που ο εχθρός είναι γνωστός και κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει όσα σκουπίδια και αν πετάξει και μας σερβίρει ως “αποκάλυψη” και “είδηση” μέσω του μηχανισμού της προπαγάνδας… ο στόχος που πρέπει όλοι όσοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και το μέλλον μας να στοχεύσουμε έχει ονοματεπώνυμα…
    Και όλοι γνωρίζουν ότι αν κόψεις το κεφάλι αχρηστεύονται και τα πλοκάμια ή ότι μαζί με το σάπιο φεύγουν και τα σκουλήκια!
    Με όπλο λοιπόν την επιταγή του συντάγματος (άρθρο 120) πρέπει και οφείλουμε να δράσουμε όλοι για την ανατροπή της χούντας σας και την απαλλαγή μας από φαντασιόπληκτους καβαλημένους, ώστε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω και να τινάξουμε τη μπάνκα (συνολικά) στον αέρα!!!

    Θα αρχίσουμε από αύριο ώστε στις 25 Μαρτίου να προλάβουμε αντί να μας σύρετε… να γιορτάζουμε ήδη τα επινίκεια και την απελευθέρωσή μας!!!

    Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας… θα τρέμετε σε κάθε σας βήμα! Ήδη τρέμετε αλλά δεν έχετε ιδέα ακόμη τις σας περιμένει…

    Παραδίδετε τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Ούτε η χούντα δεν υπέγραψε τόσα φασιστικά διατάγματα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, σας έχει καταλάβει και θα πράξει όπως οφείλει για την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του…

    Θα δηλώσει σύσσωμος αυτό που από καιρό δηλώνει αλλά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια θα το δηλώσει πιο αποφασιστικά: “Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!”
    Το φόβο μας να ‘χετε, σκουλήκια!!! Και εσείς και τα εξωθεσμικά και έξωθεν αφεντικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ,
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
    ------------------------------

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ;

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΩΝ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΔΙΨΗΦΙΟ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ....
    ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ 16/3/12 ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM.

    «Η εξεταστική ψάχνει για το ποιος παραποίησε στοιχεία του ελλείμματος του 2009, αναρωτιέμαι γιατί όλη η συζήτηση έχει στραφεί στο τι θα μπορούσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές και κανείς δεν λέει ότι τον Οκτώβρη το έλλειμμα ήταν ήδη 10%» είπε ο υπουργός και επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Παπανδρέου γνώριζαν προεκλογικά ότι το έλλειμμα του 2009 θα ήταν διψήφιο.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η νουδουπασοκικη τσογλαναρια..
    η αθλια νομενκλατουρα
    του μαυραγοριτη παπου
    του αεριτζη πατερα
    του συμβουλου επιχειρησεων γιου..
    τραφηκε με κρατικα λεφτα
    με επιδοτησεις
    με προστασια απο τον ανταγωνισμο
    με απευθειας αναθεσεις
    με παραγγελιες τιμολογημενες απο τον πωλητη-χορηγο
    με νομιμη φοροδιαφυγη
    με δανεικα κιαγυριστα
    με ολυμπιακους αγωνες
    με φουσκες στο χρηματιστηριο
    με πακετα ντελορ
    με μιζες εμπορων οπλων
    με χορηγιες της πρεσβειας
    με χορηγιες των αραβων
    με καρτελ
    με αγορασμενους νομους
    με αγορασμενα καναλια
    με πουλημενους δημοσιογραφους
    με πουλημενους καθηγητες
    με τρομοκρατια εντιμων δικαστων
    με τρομοκρατια,διασυρμο, και οικονομικη καταστροφη οποιου τολμουσε να αντιμιλησει
    με το πνιξιμο της καριερας των εκτος συστηματος

    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    και οχι αλλο νταλαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜΠΡΟΣ.....ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΙ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ......
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ....ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ $$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...
    ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΣ

    ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ
    500.000 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    ΟΛΕ !!
    ΣΥΝ-ΤΡΟΦ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΠΑΜΕ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΚΑΜΜΕΝΟΝΤΟΡΑ

    ΜΑΥΡΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Βαγγέλας,
    θεωρείται ότι είναι απο τους ..έξυπνους !!!!

    Τι μας είπε προχθές: Ότι αύριο είναι ΓΙΟΡΤΗ
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!

    Δηλαδή με ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υποψήφιο,
    είναι ...και συμμετοχή και δημοκρατία !!
    Ωραίο....

    Και το χειρότερο ; Είναι και ..ΓΙΟΡΤΗ !!!


    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ εμείς ;
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΖΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ !!!!
    _____________________________
    ρε ζώαααααααα και φυτά πασοκ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση