GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανθρωπότητα περιμένει να δει τι θα κάνει το πειραματόζωο «Έλληνας» στις 6 Μαΐου...

Από το πουθενά και πάλι οι Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμο...

Από το πουθενά και πάλι οι Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας
Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της είναι οι ελληνικές εκλογές. Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι ελληνικές εκλογές, που άλλοτε περνούσαν απαρατήρητες, αυτή τη φορά αποτελούν κατ’ αρχήν, τον σημαντικότερο παράγοντα εξέλιξης του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές και όσο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (τα οποία κόμματα είναι και τα μόνα που έχουν υπογράψει ότι θα τηρήσουν το μνημόνιο) δεν λένε να ανακάμψουν στις δημοσκοπήσεις, τόσο και οι διεθνείς αγορές εμφανίζονται πιο νευρικές σε σχέση με το τι θα συμβεί μετά την 6η Μαϊου.
Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι, σε όσα κράτη χρεοκόπησαν στο παρελθόν και προσέφυγαν στο ΔΝΤ, μπορεί μεν να άλλαξε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και μπορεί να εξαφανίστηκε ολόκληρο το παλιό πολιτικό προσωπικό (κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει εδώ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, λόγω του ότι κυρίως έχει μείνει αλώβητος ο δημόσιος τομέας και η κρατικοδίαιτη εκλογική πελατεία), όμως σε όλα αυτά τα κράτη δεν υπήρχε…. το αντίστοιχο προηγούμενο της Ευρωζώνης. Στην δική μας περίπτωση έχουμε ένα κράτος μέλος μιας ένωσης κρατών με κοινό νόμισμα που χρεοκόπησε. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως το γεγονός ότι αυτή η Ένωση προσπαθεί με διάφορα γιατροσόφια να διασώσει το κοινό νόμισμα και τα συμφέροντά της, όχι προσφέροντας αλληλεγγύη, αλλά εξαθλιώνοντας το μέλος της και τιμωρώντας το, κερδοσκοπώντας και από πάνω σε βάρος του. Αν λοιπόν καταδικαστεί η πολιτική αυτή της ΕΕ από τον ελληνικό λαό, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου εναντίον ολόκληρης της Ένωσης.
Το σημαντικότερο βέβαια εξ όλων είναι ότι, οι ίδιοι οι λαοί της ΕΕ και όχι μόνο, παρακολουθούν το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα και ανάλογα θα δράσουν και αυτοί στο μέλλον. Αν ο ελληνικός λαός υποκύψει στις επιταγές της τρόϊκας και της Γερμανίας και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχισης στους δανειστές, τότε θα επέλθει μια μεγάλη παγωμάρα σε όλα τα ευρωπαϊκά έθνη. Αν όμως ο ελληνικός λαός δείξει ότι θέλει να διώξει από πάνω του τους δανειστές και να ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία του και την ανεξαρτησία του, τότε κανένα παρόμοιο μέτρο δεν πρόκειται να αποτολμήσουν και στους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά θα αλλάξει συνολικά η οικονομική πολιτική ολόκληρης της ΕΕ, προς την κατεύθυνση της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, της έκδοσης χρήματος από την ΕΚΤ, έκδοσης ευρωομολόγων και δανεισμού απευθείας των κρατών από την ΕΚΤ. Απίστευτο, κι όμως αυτό είναι στα δικά μας χέρια. Η μοίρα παίζει απίστευτα παιχνίδια. Από το πουθενά φέρνει και πάλι τους Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας.
Μέχρι τώρα το πειραματόζωο «Έλληνας», δέχεται με ανεξήγητη υπομονή και καρτερία, όλα όσα το ίδιο το σάπιο, διεφθαρμένο και απόλυτα υπεύθυνο πολιτικό σύστημα εφαρμόζει σε βάρος του. Δεν εξεγέρθηκε, όπως ανέμεναν πολλοί, δεν επαναστάτησε, δεν πήρε στο κυνήγι τα διάφορα λαμόγια, αλλά κάθισε μοιρολατρικά στον καναπέ του και όταν τα πράγματα φτάνουν στο προσωπικό απροχώρητο, καταφεύγει στο ακραίο και άσκοπο μέτρο της αυτοκτονίας.
Τώρα όμως, το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα καλεί το «πειραματόζωο» στην κάλπη, για να ψηφίσει ουσιαστικά δημοψηφισματικά, αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν συνυπογράψει και θα συγκυβερνήσουν: «Ναι ή όχι στο μνημόνιο», «Ναι ή όχι στην Εθνική Ανεξαρτησία», «Ναι ή όχι στην εξαθλίωσή του».
Τα κόμματα του μνημονίου μας τρομοκρατούν και τρομοκρατούν και τα μικρότερα κόμματα, κολλώντας τα στον τοίχο, με το δίλημμα «Ναι ή όχι στο ευρώ».
Εμείς, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, με ευθύτητα απαντάμε: «ΟΧΙ στο ευρώ».
Προέχουν οι Έλληνες.

16 σχόλια

  1. Mayro... sta fasistoeidh, toys neonazistes toy Hitler, toys gyftokarabanades, toys kwlompatsoys kai toys agrammatoys ths "Xryshs Ayghs" kai toy "LA.O.S.".

    Oloi me thn "Enwsh Kentrwwn" toy Vasili Leventi kai thn "Drash" toy Stefanou Manou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραξικοπηματικό ΟΧΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΤ...ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!


    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΑssΟΚ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΝΙΤΟ βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ..

    ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑ$$ΟΚ. !!!


    Ναι !!! Θα απεργήσει η ΕΡΤ σε προεκλογική περίοδο !!!

    Αλλά όπως λέει (καταγγέλλει η ΝΔ) η απεργία είναι μόνο και μόνο για να μήν ακουστεί Live από τον Ελληνικό λαό το Ζάππειο ΙΙΙ ...

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Ν.Δ:
    «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
    Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.
    Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
    Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

    Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο ΙΙ.
    Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
    Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
    Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».


    Σημείωση :
    Καλό θα ήταν εκτός από τα παράπονα να φροντίσει η ΝΔ (ας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ) να ενημερώσει ότι αυτή η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά ΔΕΝ θα περάσει χωρίς επιπτώσεις ΜΕΤΑ τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλτε δρ Κουτσουκο

    το Πασοκ προηγειται

    μς 1,5%

    ο Ολαντ σκιζει τον κωλο τηςδεξιας
    Μερκελ του σκυκιου της Σαρκοζι και του λαλακη σαμαρα

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτε δρ Κουτσουκο

    το Πασοκ προηγειται

    μς 1,5%

    ο Ολαντ σκιζει τον κωλο της δεξιας
    Μερκελ του σκυλιου της Σαρκοζι και του λαλακη σαμαρα

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ… ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πασοκ

    αφού προηγείται ήδη με 1,5% γιατί να βάλει τον δόκτορα κουτσούκο; για να πέσει ; άσε που θα πάρει και το 35% των αναποφάσιστων, άρα δεν του χρειάζεται ο δρ. κουτσούκος.

    γιώργο,μαρία,νίκο ( εσύ ο ένας με 100 διαφορετικά ονόματα και με υπερωρίες διπλές ) ελάτε κούτσα κούτσα ...

    τζούλια πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουιζ

    ποιος είναι αυτός που προχθες ήταν μαρία και νίκος

    και σήμερα είναι γιώργος και νίκη ;

    Μεγάλε, κάθε ώρα εγχείρηση αλλαγής φύλου κάνεις ;

    ρε κάτι σούργελα του διαδικτύου...

    γέλιο, γέλιο, γέλιο το τσίρκο του Μπένυ Χιλλ. από και καταλαβαίνεις ποιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια. Βέβαια η κουτάλα και το μέλι είναι γλυκιά και δεν θέλουν να το χάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓIATI ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΔΩ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΈΞΩ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΕΙΚΑ.ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ... ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευθυμιου

    δεν ηρθε η Ασπαιτε να σε σωσει?

    κριμα ρε Ευθυμιου που τα ήλεγχες ολα!

    μηπως σε δουλεψανε στην Ασπαιτε Ευθυμιου?



    πασοκοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ομογάλακτοι του Σαμαρά στην Ευρώπη
    πάνε να διαλύσουν την ΟΝΕ και την ΕΕ εξαπολύοντας πογκρόμ κατά των λαών.
    Εσείς τι πιστεύετε;Ότι ο Σαμαράς θα κάνει κάτι διαφορετικό απ'αυτό που κάνει η Μέρκελ,ο Σαρκοζί,ο Ραχόι,ο Κοέλιο;
    Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΛΕΟΝ.
    Άρα ο Σαμαράς δεν είναι η λύση.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
    Πάνο Καμμένε και Αλέξη Τσίπρα
    πάρτε τους τα σώβρακα.
    Στα τάρταρα ο Σαμαρούλης.
    Στα τάρταρα ο Χοντρός.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης και οικονομικών προβλημάτων.

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν πριν από μια εβδομάδα τη Θράκη, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αυτοκτονιών στην περιοχή την τελευταία διετία.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΜΑΡΟΠΑΙΔΙ 9.48
    ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    ΤΟΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝΕ.
    ΜΑΖΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝΕ.
    ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1.
    ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2.
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 150 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ.
    ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
    ΜΗΝ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ #$#$#$#$#$#$# ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΣΤΟ 15% ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρομερό το επίπεδο των σχωλίων σβήστε και κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευχομαι η επανασταση εστω και αυτων των σχολιων να μην αποδειχτει ενα ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση