GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δραματικό αίνιγμα των εκλογών και η απάντηση…

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου Ε ίμαι ευτυχής, ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που το καθεστώς της χώρας νομίζει. Οι Έλληνιδες και οι ...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Είμαι ευτυχής, ο κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι αυτό που το καθεστώς της χώρας νομίζει. Οι Έλληνιδες και οι Έλληνες δεν είναι φυτά, δεν εξουδετερώθηκε η συνείδηση και το μυαλό τους, παρά τον τηλεπολιτικό βομβαρδισμό που υφίστανται και τις δραματικές συνέπειες των πολιτικών καταστροφής σε συνέχεια των κερδοσκοπικών πολιτικών ευδαιμονισμού που βιώνουν. Όσες φορές δοκιμάζω την «κορινθιακή υπέρβαση» της κατεστημένης αφήγησης, προσφέροντας μία βαθύτερη προσέγγιση στον αιτιατό μηχανισμό της κρίσης, τόσο...
σαφέστερα διακρίνεται η ύπαρξη ενός ικανού κοινού σε όλο σχεδόν το εύρος των ηλικιών, που ανταποκρίνεται μ’ έναν τρόπο που σε κάθε περίπτωση ενισχύει την γενικότερη πολιτική αναζήτηση μιας νέας πολιτικής πρακτικής και ενός νέου, σύγχρονου πολιτικού λόγου με τον οποίον αυτή να εκφραστεί.
Υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που όχι μόνον δεν έχασε την ικανότητα να σκέφτεται και να προβληματίζεται πολιτικά, αλλά διατηρεί ακόμη το κουράγιο και την αρετή να θέτει με οργανωμένο τρόπο προβλήματα, αναζητώντας νέες πολιτικές σχέσεις που θα μπορούσαν να αναπτύξουν ένα συγκεκριμένο πεδίο εφαρμοσμένης πολιτικής για να τα λύσουν. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που μπορούν και αντιλαμβάνονται την πρακτική πολιτική πολύ βαθύτερα από τον αφρό του πολιτικού κουτσομπολιού, τις ρητορικές κορώνες αρχηγών και ηγετίσκων, τα προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα και τα θεσμικά τεχνάσματα. Όχι ότι όλα αυτά δεν είναι στοιχεία – σημαντικά μάλιστα – της πρακτικής πολιτικής, αλλά με την έννοια ότι αν αφεθείς πάνω σ’ αυτά, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις κάθε επαφή με τα αίτια που δομούν τον μηχανισμό αναπαραγωγής του σημερινού καθεστώτος, το οποίο κολάζεται από τα γεγονότα πλέον και όχι αποκλειστικά από κάποιους αντιφρονούντες.
Το καθεστώς της μεταπολίτευσης δεν απειλείται, όπως θεωρούν οι περισσότεροι, με κατάρρευση. Έχει στην ουσία καταρρεύσει, καθώς έχει κλονιστεί ο αιτιατός μηχανισμός που το παρήγαγε, παράλληλα με όλα εκείνα που οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας. Αυτό που συνεχίζει να υφίσταται, δίνοντας την εντύπωση ότι το καθεστώς … το παλεύει ακόμη, είναι ο επικοινωνιακός μηχανισμός της διαπλοκής και η πρόσκαιρη στήριξη, που με τεράστιο κόστος για τον ελληνικό λαό, πρόσφερε το διεθνές σύστημα στην πολιτικομεγαλοεπιχειρηματική τάξη της χώρας, για δικό του όφελος ασφαλώς. Η στήριξη αυτή, όπως μου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσω αναλυτικά με μια σειρά διαδικτυακά σημειώματα, αναπτύχθηκε και εξελίσσεται πάντα υπό όρους, πάντα δοκιμαστικά και διαρκώς επιφυλακτικά. Σήμερα θα έλεγα ότι το καθεστώς δίνει εξετάσεις στους κεντρικούς διεθνείς παράγοντες της παγκοσμιοποίησης, όχι ακριβώς για την δυναμική του και την ζωντάνια του, ούτε καν για το αν μπορεί ή δεν μπορεί να αντλεί λαϊκή νομιμοποίηση για την αναπαραγωγή του. Το καθεστώς πλέον τεστάρεται διεθνώς μόνον ως προς την ικανότητά του να συμβάλλει σε μια νέα θεσμική οργάνωση του κράτους και της οικονομίας, ώστε η χώρα να μεταβληθεί όσο γίνεται ομαλότερα σε ένα μεταμοντέρνο προτεκτοράτο.
Αυτό ακριβώς δομεί το πρόβλημα της Ελλάδας στην συγκυρία και συστήνει το αίνιγμα των εκλογών, το οποίο με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι αποτελεί κτήμα αρκετών συμπολιτών μας, που αυτοτοποθετούνται ιδεολογικά σε όλο το πολιτικό φάσμα. «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικά πολιτικό αίνιγμα και σας ρωτώ», γράφει σε σχόλιό του φίλος αναγνώστης: «τις προεκτάσεις της διεθνούς δικαιοδοσίας, μέσω των μνημονιακών συμβάσεων και της εφαρμογής του αλλοδαπού (αγγλικού) δικαίου, καλείται ο «λαός» να τις νομιμοποιήσει και συνταγματικά με την ψήφο του»; Πράγματι, αυτό καλείται ο λαός να πράξει σε αυτές τις εκλογές. Να νομιμοποιήσει με την ψήφο του την παρέκκλιση από την συνταγματική τάξη, από την ευρωπαϊκή τάξη και από τα χρηστά ήθη, όπως τα εννοούμε μετά τον πόλεμο, στο πλαίσιο άσκησης εθνικών πολιτικών εντός του διεθνούς συστήματος.
Στις πιο εμφαντικές παρεκκλίσεις στα τρία αυτά επίπεδα ανάπτυξης και αποκρυστάλλωσης Δικαίου έχω αναφερθεί κατά το παρελθόν, ενίοτε διεξοδικά. Το ίδιο έχουν πράξει και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αναλυτικότερα, ειδικοί της νομικής επιστήμης, της πολιτικής επιστήμης, της πολιτικής φιλοσοφίας και της φιλοσοφίας του δικαίου, καθώς και Έλληνες και ξένοι κοινωνιολόγοι και φορείς επιστημονικών συλλόγων. Οικονομολόγοι έχουν σχολιάσει επίσης δραματικές αντιφάσεις μεταξύ οικονομικών εκτιμήσεων και θεσμικής μεταρρύθμισης υπό την αιγίδα και οργάνωση της τρόικας. Φτάσαμε πλέον στο σημείο, έκπληκτοι να παρακολουθούμε από την μια το καθεστώς να μην μπορεί να αφομοιώσει ούτε ίχνος από την κριτική μας, ενώ από την άλλη παράγοντες της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης και κορυφαίοι παράγοντες του ΔΝΤ να παρεμβαίνουν με τον χυδαιότερο τρόπο στην εσωτερική πολιτική της χώρας, διαμορφώνοντας συνθήκες νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν είναι υπερβολή. Νοθεύεται το εκλογικό αποτέλεσμα, στον βαθμό που πανίσχυροι παράγοντες, οι οποίοι έχουν συνδεθεί μέσω της διάστασης του χρεοστασίου της χώρας αμέσως με την τύχη του καθενός, Έλληνα εκλογέα, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την τρέχουσα ηθική τουλάχιστον στην ΕΕ, σπεύδουν να εκτοξεύσουν απειλές στην περίπτωση εκείνη που δεν αναδειχθούν από την κάλπη οι λεγόμενες «μνημονιακές δυνάμεις».
Δεν φτάνει που με μία σειρά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και κυβερνητικές αυταρχικές πρωτοβουλίες προσβλήθηκε η έννοια της λαϊκής κυριαρχίας. Δεν φτάνει που στην χώρα έχει ασκηθεί κρατική βία, την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει άλλη χώρα στην Ευρώπη στις μέρες μας, ούτε η Ελλάδα μεταπολιτευτικά. Τώρα, προεκλογικώς αναπτύσσεται και ένας μηχανισμός που μέσω απειλών και εξαπάτησης, αλλά και απίθανα αόριστων υποσχέσεων για επενδυτικά σχέδια, επιχειρεί – και όπως φαίνεται τις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί ακόμη καλύτερα – να διαμορφώσει συνθήκες διασκέδασης του αινίγματος των εκλογών. Η διαδικασία αυτή συνιστά «νοθεία» με την έννοια της αλλοίωσης της βούλησης του πολίτη μέσω της προσθήκης απειλών, αυθεντικών υποδείξεων για τον τρόπο «ορθολογικής» εκδήλωσης της πολιτικής συμπεριφοράς του εκλογέα και στοιχείων παραποίησης της πολιτικοοικονομικής πραγματικότητας.
Όλα αυτά διαμορφώνουν μία νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα, απόλυτα συνυφασμένη με το καθεστώς που δόμησε ο ιμπεριαλισμός μετά το τέλος του Α’ και μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με την διαφορά ότι πλέον ΔΝΤ και ΕΕ συναποτελούν έναν άτυπο θεσμό αποικιοποίησης ενός αναπτυγμένου κράτους, το οποίο από μόνο του παραχωρεί τυπικά και άτυπα δικαιώματα και εξουσίες μεταπίπτοντας σε μία μεταμοντέρνα μορφή υποτελούς πολιτείας. Η Ελλάδα μέσω του πολιτικού της συστήματος, ανταλλάσσει κυριαρχικά και λαϊκά δικαιώματα με υποσχέσεις οικονομικής στήριξης, στον βαθμό που όλα πάνε καλά. Δηλαδή, στον βαθμό που οι διεθνείς παράγοντες οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα στην ελληνική κρίση δεν συγκρουστούν μεταξύ τους, οι οικονομικές εκτιμήσεις του επιτελείου της τρόικας, έτσι όπως εκφράζονται στο τελευταίο μνημόνιο, επιβεβαιωθούν (ήδη αμφισβητούνται έντονα από αυτούς που τις συνέταξαν), δεν υπάρξει επέκταση της κρίσης στην ευρωζώνη, δεν υπάρξει κρίση νομιμοποίησης του χρεοστασίου που θα πηγάζει από την κάλπη κ.α. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι το πολιτικό σύστημα επιδόθηκε σε ένα θέατρο γενικής εκποίησης, προδίδοντας πανικό και απόλυτη ανικανότητα στην διαχείριση της ελληνικής κρίσης.
Όλα αυτά συγκαλυφτήκαν, μέσω των στρατευμένων στην διαπλοκή ΜΜΕ, έτσι ώστε να καταλήξουμε να διασκεδάζεται σήμερα το αίνιγμα των εκλογών. Ο σύγχρονος ελληνικός τύπος δεν έχει καμία σχέση με τον Τύπο που αναπτύχθηκε σε αστικά, δημοκρατικά καθεστώτα. Κυριολεκτικώς αποτελεί την ντουντούκα διαφόρων διαπλεκόμενων συμφερόντων και βασικό χαρακτηριστικό της κατάρρευσης, τής έστω και κολοβής δημοκρατικά, ελληνικής πολιτείας. Τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου, σε αρμονία με τα κανάλια της διαπλοκής, ουσιαστικά αναπαριστούν ως φάρσα το εκλογικό αίνιγμα. Αντί να το θεμελιώσουν παραστατικά, το διασκεδάζουν ελεεινά. Δυστυχώς, όμως, το αίνιγμα αυτό, ενώ αποτελεί στοιχείο της αφήγησης των αριστερών κομμάτων, σε καμία περίπτωση δεν ετέθη ως ζωτικό για την κοινωνία και την πολιτεία πρόβλημα, που όφειλε η αριστερά συλλογικά και ενωτικά να απαντήσει. Η διασπορά των προοδευτικών δυνάμεων και ο προεκλογικός κατατεμαχισμός της αριστεράς, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί στην βάση αναμφισβήτητων ιδεολογικών διαφορών.
Μόνον εάν θεωρήσουμε ως κύριο αίτιο την διάβρωσή τους από διαπλεκόμενα συμφέροντα και την εξάρτησή τους από τον επικοινωνιακό μηχανισμό τους, θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε το φαινόμενο αυτό. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε προφανώς η αριστερά στο σύνολό της έχει απωλέσει την ικανότητα να συνθέτει πολιτική και να κινείται στρατηγικά εντός των κεφαλαιοκρατικού συστήματος ηγεμονίας, φιλοδοξώντας απλώς να παραμείνει ισχυρή κριτική δύναμη σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο και παράγοντας διεκδίκησης εργασιακών δικαιωμάτων, ανθρώπινων δικαιωμάτων και φορέας κοινωνικής διαμαρτυρίας. Έτσι όμως οι πολιτικοί φορείς της αριστεράς μεταβάλλονται περισσότερο ή λιγότερο σε πολιτικοποιημένους φορείς της κοινωνίας των πολιτών και χάνουν την πολιτική διάσταση του κόμματος (καταλήγοντας έτσι να καπελώνουν και μια ανεξάρτητη σφαίρα πολιτικοποίησης). Ίσως στο σημείο αυτό κάποιος να αντιδράσει, διορθώνοντάς με… «αστικού κόμματος, θες να πεις»! Μα, όλα τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές αστικά λογίζονται και ως αστικά θα πολιτευθούν, ασχέτως αν η ιδεολογική τους αναφορά και συγκρότηση και η εσωτερική τους οργάνωση παραπέμπουν ή προϋποθέτουν κάποιο άλλο σύστημα διακυβέρνησης. Αν δεν κάνεις επανάσταση, «παίζεις» με τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας και στην ουσία όλα τα κόμματα με αυτούς πορεύονται και αυτούς διαπραγματεύονται.
 Λογικό λοιπόν θα ήταν να αγωνιστείς για την δημοκρατική ανάπτυξη, με όρους φιλελεύθερης ισότητας, του αστικού καθεστώτος μέχρι να κρίνεις ότι οι συνθήκες επιτρέπουν ή απαιτούν την επαναστατική οργάνωση της κοινωνίας για την διαμόρφωση της ηγεμονίας όπως εσύ την τοποθετείς ιδεολογικά. Μα, στη περίπτωση αυτή θα καθυστερήσει η λαϊκή επανάσταση, ενδεχομένως χάσει και το νόημα της και τότε τι θα κάνουμε; Με τον καπιταλισμό θα συνεχίσουμε να ζούμε; Αν η αριστερά συμβάλει στην ανάδειξη μιας κυβέρνησης δημοκρατικών προδιαγραφών και υποστηρίξει μια προοδευτική μεταρρύθμιση του διακυβερνητικού μοντέλου, τότε δεν θα αυτοκαταργηθεί ως επαναστατική δύναμη; Κοιτάξτε, θα το πω ειλικρινά και ας παρεξηγηθώ: Αν κάποτε γίνει λαϊκή επανάσταση στην Ελλάδα, πρώτον δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τις επαναστάσεις που γνωρίσαμε κατά την βιομηχανική εποχή και δεύτερον δεν θα καθοδηγηθεί από κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, καθώς θα τα ξεπερνά. Στο κάτω-κάτω δεν ζητά κάποιος να κυβερνήσουν αριστερά κόμματα, να συμβάλουν στην δόμηση μιας κυβέρνησης ζητούμε κάποιοι και να την στηρίξουν στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία, έτσι ώστε να απαντηθεί υπέρ των δύο τρίτων το εκλογικό αίνιγμα. Αυτό είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, από ετούτο που θέτει για παράδειγμα η ηγεσία του ΚΚΕ. Και επ’ αυτού δεν έχω διαπιστώσει ρητή άρνηση από κανέναν.
Ανοιχτό παραμένει λοιπόν προεκλογικώς το ζήτημα της αριστερής διακυβέρνησης. Όποιος φροντίσει να το κλείσει, προφανώς θα διακατέχεται από άλλου είδους κίνητρα και όχι αμιγώς ιδεολογικά. Η χώρα έχει εισέλθει σε μια απολύτως ιδιόμορφη, μεταβατική και κρίσιμη φάση της ιστορίας της όχι απλώς με κοινωνικούς, αλλά και με εθνικούς όρους. Το ξέρετε. Το αίνιγμα αυτών τον εκλογών, περί λαϊκής νομιμοποίησης ή όχι της στρατηγικής της τρόικας, δεν αναζητεί απάντηση αποκλειστικά στο επίπεδο του εκλογικού σώματος. Δεν πρόκειται για δημοψήφισμα (ευτυχώς)! Οφείλει να αντιμετωπισθεί και διακυβερνητικά, με ρεαλισμό και σοβαρότητα, κυρίως από όσους πολιτεύονται με κανόνα την κοινωνική ευαισθησία. Είναι κατά πρώτο λόγο ένα ζήτημα στρατηγικής και νέας πολιτικής οργάνωσης, το οποίο θα έπρεπε να απορροφήσει την αριστερά στο πλαίσιο μιας νέας μεταπολίτευσης η οποία δεν μπορεί να αποφευχθεί σε καμία περίπτωση. Γιατί η αριστερά να μην θέσει τους όρους ριζοσπαστικοποίησης της δημοκρατίας στη χώρα και παραγωγικής αναδιάρθρωσης; Ποια ακριβώς επαναστατική δυναμική θα ζημιωθεί έτσι; Γιατί όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα της αριστεράς υπήρξαν μέχρι τώρα κατώτερα των περιστάσεων; Δεν καταλαβαίνουν οι ηγεσίες τους ότι έχουν ξεπεραστεί από ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο αναζητεί άλλες, ανώτερες ποιότητες στην πολιτική πρακτική;
Ας αναλογιστούν οι ηγεσίες τι καινούργιο (σχέδιο) προσκομίζουν για την αντιμετώπιση της κρίσης! Ποιο είναι το καινοτόμο σχέδιο που απαιτείται πολιτικά για την αντιμετώπιση του «αινίγματος»; Όχι, η ηγεσίες της αριστεράς σε μεγάλο βαθμό δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να μας παρακολουθήσουν μέχρι τώρα, σε αντίθεση με αρκετούς προοδευτικούς ακόμη και συντηρητικούς-πατριώτες Έλληνες. Το εκλογικό παιχνίδι παρόλα αυτά δεν χάθηκε, αν και η γενικότερη υπόθεση της (αριστερής) αναδιοργάνωσης της χώρας έχει ήδη ζημιωθεί σημαντικά. Στο χέρι των ηγεσιών της αριστεράς είναι να αναθεωρήσουν σκουριασμένες και σε μεγάλο βαθμό υπονομευτικές για το σημερινό λαϊκό κίνημα χειραφέτησης, στρατηγικές και να ανοίξουν τον δρόμο για μια οργανωμένη, ενωτική δυναμική απάντηση του λαού στο αίνιγμα των εκλογών. Το «αίνιγμα» απαντάται με την θεμελίωση μιας εναλλακτικής ηγεμονίας στην πατρίδα μας, τώρα, με διάλυση της διαπλοκής και ριζοσπαστικό εκδημοκρατισμό του (αστικού) κράτους. Έτσι θα ανατείλει η άλλη πιθανότητα: θα επιτραπεί ίσως η ανάπτυξη του αινίγματος της λαϊκής εξουσίας αργότερα σε μια μεταμοντέρνα βάση, που δεν θα προϋποθέτει εγκληματικές συμπεριφορές, οι οποίες διαπιστώθηκαν σε ανάλογα εγχειρήματα την βιομηχανική εποχή, και τα οποία κατέληξαν στην δυσφήμηση του σοσιαλισμού και στην αποθέωση της πολιτικής βαρβαρότητας με την επικράτηση του παγοσμιοποιημένου νεοφιλελευθερισμού.       

26 σχόλια

  1. Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε
    να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ…

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής
    και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    ....ελέγχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (ο κ. $$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΚΤΗΝΗ .ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΩΝ .ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΝΑ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ
    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    ..
    ΜΑΝΙΑΚΕ..ΠΟΥΣΤΗ..ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ του κώλου.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



    (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    ....ελέγχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΙΟ Ο ΡΕΠΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙΤΕ.ΡΩΤΑΣ ΤΟΜΑΡΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις τελευταιες εκλογες ειχαμε τον ΓΑΠ να οδηγει τον λαο στην γη της επαγγελιας (ως δευτερος μωυσης) με το περιβοητο ''λεφτα υπαρχουν''

    Τωρα εχουμε τον Καμμενο να ταζει στον κοσμο οχι γη της επαγγελιας αλλα τον ιδιο τον παραδεισο!

    Ευχομαι οι Ελληνες να μην επαναλαβουν το ιδιο λαθος και να αυτην την φορα πουλησουν τις ψηφους τους για ''ομολογα του Ελληνικου παραδεισου''.Ξερετε απο αυτα που μοιραζει ο Καμμενος.

    Τελικα χωρις την φραση ''λεφτα υπαρχουν'' δεν μπορουν να γινουν εκλογες στην Ελλαδα!

    Βεβαια ο Καμμενος εχει αρκετα εκατομμυρια στην τραπεζα και μερικοι νομιζουν πως αν τον ψηφισουν θα τους τα μοιρασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (ο κ. $$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. . Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤ.ΥΠΑΛΛ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΕΕ ΚΑΙ ΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κομπίνα Βενιζέλου: Άλλο ψήφισε η Βουλή και άλλο δήλωσε στην τρόικα για να δεσμεύσει την επόμενη Κυβέρνηση!
    Αύξησε το ύψος των περικοπών μετά την ψήφισή τους!
    _____________________________________
    Για λαθροχειρία του Ε. Βενιζέλου κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό του ο "Ελεύθερος Τύπος", στο οποίο αποκαλύπτει πως παραποίησαν παράγραφο του Μνημονίου μετά τη ψήφισή του και ανέβασαν τις περικοπές.
    Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και αρχικά είχε αποφασιστεί οι κοινωνικές δαπάνες να περικοπούν κατά 2 δισ. ευρώ τη τριετία 2013-2015, σύμφωνα με το κείμενο του Μνημονίου 2 που εγκρίθηκε από τη Βουλή. Τελικά, όμως αναφέρει, σύμφωνα με το κείμενο του ΔΝΤ και της ΕΕ οι κοινωνικές δαπάνες θα περικοπούν κατά 3 δισ. ευρώ τη διετία 2013-2014.

    "Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο αγγλικό κείμενο του Μνημονίου Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, όπως αυτό ψηφίστηκε από τη Βουλή και έχει περιληφθεί στο ν. 4046/2012, η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε μία «αναθεώρηση των κοινωνικών προγραμμάτων με σκοπό να προσδιορίσει πρόσθετα μέτρα περικοπών ύψους 1% του ΑΕΠ που θα ληφθούν την τριετία 2013-2015»", τονίζει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως αν προσέξει κανείς την ίδια παράγραφο του αγγλικού κειμένου του νέου ΜΟΧΠ, το οποίο έχει προσαρτηθεί στις πρόσφατα δημοσιοποιηθείσες εκθέσεις αξιολόγησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα διαπιστώσει ότι το περιεχόμενο της παραγράφου έχει τροποποιηθεί σημαντικά εκ των υστέρων, δηλαδή μετά την ψήφιση του Μνημονίου από την ελληνική Βουλή!

    Έτσι, η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να έχει δεσμευτεί για περικοπές κοινωνικών δαπανών όχι 1% του ΑΕΠ ή 2 δισ. ευρώ την τριετία 2013-2015, όπως αναφέρει το ψηφισθέν από τη Βουλή κείμενο, αλλά για περικοπές κοινωνικών δαπανών 1,5% του ΑΕΠ ή 3 δισ. ευρώ τη διετία 2013-2014.
    Επί της ουσίας, η ελληνική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί λοιπόν στη Τρόικα ότι οι περικοπές κοινωνικών επιδομάτων δεν θα είναι 2 δισ. ευρώ σε μία τριετία αλλά 3 δισ. ευρώ σε μια διετία!

    "Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι το ποσό των περικοπών σε επιδόματα και παροχές κοινωνικού χαρακτήρα, το οποίο συμφωνήθηκε εκ των υστέρων μεταξύ Βενιζέλου και Τρόικας, θα είναι υψηλότερο κατά 50% από αυτό που ψήφισε η Βουλή της χώρας μας και θα πρέπει να εξασφαλιστεί σε 2 αντί σε 3 χρόνια που ψήφισε η Βουλή!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (η πουτάνα με τα πολλά $$$$$$$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oμορφάαααντρααααααα ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ

    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    ..
    ΜΑΝΙΑΚΕ..ΠΟΥΣΤΗ..
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ του κώλου.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    άααακκκκκηηηη....


    (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    -
    ο
    υ
    ρ
    λ
    ι
    α
    ζ
    ε...μαλάκα

    Ψ
    Υ
    Χ
    Ο
    Π
    Α
    Θ
    Η....ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oμορφάαααντρααααααα ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ

    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    ..
    ΜΑΝΙΑΚΕ..ΠΟΥΣΤΗ..
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ του κώλου.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    άααακκκκκηηηη....


    (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    -
    ο
    υ
    ρ
    λ
    ι
    α
    ζ
    ε...μαλάκα

    Ψ
    Υ
    Χ
    Ο
    Π
    Α
    Θ
    Η....ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (η πουτάνα με τα πολλά $$$$$$$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oμορφάαααντρααααααα ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ

    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    ..
    ΜΑΝΙΑΚΕ..ΠΟΥΣΤΗ..
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ του κώλου.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    άααακκκκκηηηη....


    (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    -
    ο
    υ
    ρ
    λ
    ι
    α
    ζ
    ε...μαλάκα

    Ψ
    Υ
    Χ
    Ο
    Π
    Α
    Θ
    Η....ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oμορφάαααντρααααααα ΠΛΥΣΟΥ ΚΑΛΑ

    Μ
    Α
    Λ
    Α
    Κ
    Α
    ..
    ΜΑΝΙΑΚΕ..ΠΟΥΣΤΗ..
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ του κώλου.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    άααακκκκκηηηη....


    (για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος)
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ο παρολίγον αρχηγός του ΠΑ$$ΟΚ Τσοχατζόπουλος...

    - ο της Αγίας Τριάδας της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    ΛΑΛΙΩΤΗΣ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-ΑΚΗΣ..30χρόνων-

    ----------------------------------
    [Φυσικά η σύλληψη αφορά
    την υπόθεση των υποβρυχίων
    και τη μίζα που πήρε $$$$$$$$$
    και όχι
    την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες
    όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι"
    από το πρωί].

    Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.

    Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).

    Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

    Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
    -----------------------------------------
    Οι δημοσιογραφικές πλροφορίες
    απο τα ΞΕΝΑ Μέσα Ενημέρωσης :
    Ότι ειδικά τμήματα της ΕΚΑΜ.της ΕΥΠ και της FOERNET ετοιμάζουν επιχείρηση σύλληψης των συνυπεύθυνων Γεωργίου Παπανδρέου
    και Ευάγγελου Βενιζέλου..
    και της υππολοιπης
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ...

    -
    ο
    υ
    ρ
    λ
    ι
    α
    ζ
    ε...μαλάκα

    Ψ
    Υ
    Χ
    Ο
    Π
    Α
    Θ
    Η.
    ...ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (η πουτάνα με τα πολλά $$$$$$$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ΝΑ
    ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος:
    προς το ΠΑΡΩΝ !
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης.
    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.
    Ο κ. Αργύρης καλώντας στο βήμα επί του νομοσχεδίου για το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».
    ____________________________________Ἐφυγε απo την επίσημη συμμορια παΣΟΚ
    αυτο δεν σημαἰνει οτι το αρχιλαμόγιο της Ηπεἰρου
    θα αποφὐγει την εσχἀτη των ποινὠν.

    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !
    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.

    - Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες
    από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα..

    - Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]

    ΑΜΑΝ !!
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..Ενας από του πιο ηλίθιουςπολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....

    - Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣπ. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης...

    - "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής". Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,

    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .
    Ντροπή στα ξεφτιλισμένα βρωμοκάναλα, που έβγαλαν καταλαλληλότερο τον Μπενιζέλο Ρούφο, που έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με τους φόρους.


    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ. Να βάζει τόσα χαράτσια και να τον βγάζουν καταλληλότερο.

    ________________________________
    Ναι, ο καταλληλότερος ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

    Αλήτες μεγαλοεκδότες, αρπακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος:
    προς το ΠΑΡΩΝ !
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης.
    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.
    Ο κ. Αργύρης καλώντας στο βήμα επί του νομοσχεδίου για το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».
    ____________________________________Ἐφυγε απo την επίσημη συμμορια παΣΟΚ
    αυτο δεν σημαἰνει οτι το αρχιλαμόγιο της Ηπεἰρου
    θα αποφὐγει την εσχἀτη των ποινὠν.

    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !
    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.

    - Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες
    από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα..

    - Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]

    ΑΜΑΝ !!
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..Ενας από του πιο ηλίθιουςπολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....

    - Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣπ. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης...

    - "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής". Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,

    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .
    Ντροπή στα ξεφτιλισμένα βρωμοκάναλα, που έβγαλαν καταλαλληλότερο τον Μπενιζέλο Ρούφο, που έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με τους φόρους.


    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ. Να βάζει τόσα χαράτσια και να τον βγάζουν καταλληλότερο.

    ________________________________
    Ναι, ο καταλληλότερος ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

    Αλήτες μεγαλοεκδότες, αρπακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανικοβλήθηκε η γριά Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι
    κ. Τζων (η πουτάνα με τα πολλά $$$$$$$$$$$).

    ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης έκανε κίνηση ματ στον άεργο βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά!!!

    Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι, όπως είπε ο Καρατζαφέρης!!!

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματος του- της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ >>>>>>>>>>>>>>>>>>
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Κάθε μέρα την κάνει και ένας ΠΑΣΟΚΟκοπρίτης ατιμώρητος:
    προς το ΠΑΡΩΝ !
    _________________________________
    Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Αργύρης.
    Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε από την έδρα της Βουλής ο γ' αντιπρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Βαγγέλης Αργύρης.
    Ο κ. Αργύρης καλώντας στο βήμα επί του νομοσχεδίου για το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ είπε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι ότι είστε η τελευταία που έδωσα το λόγο ως αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι στην έδρα».
    ____________________________________Ἐφυγε απo την επίσημη συμμορια παΣΟΚ
    αυτο δεν σημαἰνει οτι το αρχιλαμόγιο της Ηπεἰρου
    θα αποφὐγει την εσχἀτη των ποινὠν.

    πάνε και τα αρχίδια μας τα κοντά !
    - Και ο Γείτονας πηδάει από το πράσινο Tιτανικό.

    _________________________________
    - Ανεξαρτητοποιήθηκε και...η Άρια Αγάτσα..

    - Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    - Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...
    [Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική...θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]

    ΑΜΑΝ !!
    Αποσύρεται ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου..
    Βαρέθηκε να τρώει..Ενας από του πιο ηλίθιουςπολιτικούς που πέρασε από Κυβέρνηση.....

    - Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ...Ιωάννη ΜΕΝΔΡΙΝΟΣπ. Αν/τη Γραμματέα Δ.Ο Θερμαϊκού Μέλος Δ/νης Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης...

    - "Δεν κατεβαίνει στις εκλογές
    ο Π. Καψής". Ο κ. Καψής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!

    Η πεντάμορφη ΦΩΦΩ,

    με το βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΟ ..ΤΕΡΑΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .
    Ντροπή στα ξεφτιλισμένα βρωμοκάναλα, που έβγαλαν καταλαλληλότερο τον Μπενιζέλο Ρούφο, που έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με τους φόρους.


    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ. Να βάζει τόσα χαράτσια και να τον βγάζουν καταλληλότερο.

    ________________________________
    Ναι, ο καταλληλότερος ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

    Αλήτες μεγαλοεκδότες, αρπακτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΠΟΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ 400-600Ε ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 170Ε..ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013...ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση