GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλες συνεργασίες με τον Κουβέλη...

Πολιτικοί «λοχαγοί» - πρώην ΠΑΣΟΚ, καλλιτέχνες και άνθρωποι της επιστήμης και των γραμμάτων θα έχουν την τιμητική τους στη Δημοκρατική Α...

Πολιτικοί «λοχαγοί» - πρώην ΠΑΣΟΚ, καλλιτέχνες και άνθρωποι της επιστήμης και των γραμμάτων θα έχουν την τιμητική τους στη Δημοκρατική Αριστερά, στην αρχή της Μ. Εβδομάδας . Σε δημόσιες εκδηλώσεις θα γίνει επισημοποίηση νέων συνεργασιών (πασοκογενείς) σε πολιτικό επίπεδο ενώ θα...
εκφράσουν την εκλογική τους στήριξη στη ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.
Το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης και ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Σάκης Παπαθανασίου θα παρουσιάσουν τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της ΔΗΜΑΡ και την πολιτική της πρόταση στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ομόνοια.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο φουαγιέ του Μουσείου Μπενάκη η συζήτηση περί τέχνης και πολιτικής έχει έντονο προεκλογικό χρώμα. Είναι εκδήλωση του Τομέα Πολιτισμού της ΔΗΜΑΡ με ομιλητή τον κ. Κουβέλη, για να φέρει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ κοντά σε ανθρώπους της επιστήμης, των γραμμάτων και της τέχνης. Εκεί θα ανακοινωθούν ονόματα προσωπικοτήτων, που είτε στηρίζουν εκλογικά την ΔΗΜΑΡ (όπως οι ηθοποιοί κ.κ. Γιώργος Αρμένης και Στέλιος Μάινας, ο μουσικός και τραγουδιστής κ. Μπάμπης Τσέρτος κ.ά.), είτε μετέχουν στα ψηφοδέλτιά της (όπως ο ηθοποιός κ. Γιάννης Μπέζος στο Επικρατείας, ο ηθοποιός και σεναριογράφος κ. Γιώργος Κυρίτσης στα Τρίκαλα κ.ά.).
Και την ερχόμενη Τρίτη έρχονται οι πρώην «λοχαγοί», πάλαι ποτέ μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ανήκουν στο λεγόμενο εκσυγχρονιστικό χώρο. Δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ αλλά θα παρουσιάσουν πολιτική διακήρυξη με την οποία θα εκφράσουν το πλαίσιο των θέσεών τους για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς που τους κάνει να δώσουν "ψήφο εμπιστοσύνης" στη ΔΗΜΑΡ. Όπως λένε από το επιτελείο της ΔΗΜΑΡ, έχει προγραμματιστεί για την Μ. Τρίτη δημόσια παρέμβαση για την επισημοποίηση της συνεργασίας της με δώδεκα στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων μέλη της κίνησης «Νέα σοσιαλδημοκρατική συμφωνία», όπως οι κ.κ. Γ. Θωμάς, Στ. Μανίκας, Ι. Νικολάου, Φρ. Παπαδέλης, Μ. Σταυρακάκης.

17 σχόλια

  1. Πασοκ

    Αν θελει το Πασοκ να κερδισει την εκλογικη μαχη

    θα βαλει σε καλη θεση τον δρ κουτσουκο

    τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων
    τον προστατη των υπερδανεισμενων τον ανθρωπο που μαζι με τους μπλογκερς και ολους εσας γκρεεμιζε την δεξια

    Αν το παιχνιδι ειναι πουλημενο τοτε
    δεν θα κατεβει ο δρ Κουτσουκος

    Αυτα

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Αν θελει το Πασοκ να κερδισει την εκλογικη μαχη

    θα βαλει σε καλη θεση τον δρ κουτσουκο

    τον ηγετη των εντιμων πρασινοφρουρων
    τον προστατη των υπερδανεισμενων τον ανθρωπο που μαζι με τους μπλογκερς και ολους εσας γκρεεμιζε την δεξια

    Αν το παιχνιδι ειναι πουλημενο τοτε
    δεν θα κατεβει ο δρ Κουτσουκος

    Αυτα

    Ντινος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψηφοδελτιο η θιασο εχετε οι κουβεληδες?
    ποδοσφαιριστες δεν θα βαλετε?
    εγκριτους πανεπιστημιακους?
    μουστακαληδες?
    γενατους?
    κουστουματους φλωρους?
    πουτανες εκτος θεατρικου χωρου?
    χασοδικες?
    φακελακηδες?
    λαμογια διαφημιστες?
    εσωτερικακηδες?
    μετανοουσες κουμουνες?
    ευρωλιγουρια?
    αισχυντηλους δεξιους?
    κυραδες με γουνες?
    αρθογραφους στο protagon?
    περαστικους πασοκους?

    εκανε μετασταση η πασοκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα δανεικα τα βαλαμε
    στο δικαιο του εγγλεζου
    το μονο που μας σωζει πια
    οι εκπομπες του μπεζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΛΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .ΣΚΕΤΟΣ ΘΙΑΣΟΣ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ -ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑ .ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΧΤΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EXEI ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΛΟΜΠΟΥΚΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΑΠΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ,ΚΩΜΩΔΙΑ ,ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ,ΡΕΤΡΟ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΞΩΦΩΝΟ ,ΑΡΠΑ ,ΚΙΘΑΡΑ ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΤΖΑΖ, ΒΙΟΛΑ ,ΒΙΟΛΕΝΤΣΕΛΟ ,ΠΙΑΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ,ΒΙΟΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ 11/53 ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα βαλει σε καλη θεση τον δρ κουτσουκο

    ΜΠΡΟΣΤΆ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΆΝΕ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα βαλει σε καλη θεση τον δρ κουτσουκο

    ΜΠΡΟΣΤΆ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΆΝΕ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Κουβέλη με την ΡΕΜΠΟΥΣΗ (που έγραφε την σφαγή της Σμύρνης συνωστισμό )και με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ τι ΝΕΟ θα μας φέρεις ;;

    Υπάρχουν ζώα να σας πιστέψουν!!!

    ΑΑΑ ξέχασα έχεις και τον Αμοιριδη!!! ρε γαμησι που θα πέσει στης εκλογές??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκάλυψης
    Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΕΙΦΤΡΩΝΙΑ ΩΣΤΕ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΥΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΗΨΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ", ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΠΟΥΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε λίγο όλο το μυστικό σχέδιο των μουσουλμάνων εναντίον της Ελλάδος

    Έλα μαλάκα, βιάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εσενα με το μυστικο σχεδιο θα σε γαμησω και θα κλαις μας εσπάσες τα αρχιδια αντε γαμησου και συ και οι μεαταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΑΡ: ένα αποενοχοποιημένο ΠΑΣΟΚ

    Θα πάρει τα τέτοια μας. Ίσως μπει οριακά στη Βουλή για να αποτελέσει εφεδρεία της παράταξης.

    ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ. Οι πικραμένοι γυρολόγοι αντί να είναι στρατιώτες θέλουν ρόλους. Και πάνε ΔΗΜΑΡ. Έπαιξαν κι έχασαν.

    ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ
    και όλα τα βλήματα θα πάθουν ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εθνοπατέρες;

    Κυρίες και Κύριοι έχετε καταλάβει ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι την στιγμή που οι μισοί και πάνω Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις κύριες και επικουρικές, φάρμακα, υποχρεώσεις προς προμηθευτές, υποχρεώσεις προς ιδιώτες γιατρούς και κλινικές, η συμπαθής τάξη των Φαρμακοποιών κερδίζει για τις πωλήσεις φαρμάκων προς ασφαλισμένους με κέρδος πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ 30/100 ; Κατά δήλωση του Λοβέρδου 36/100, κατά δήλωση του προέδρου των φαρμακοποιών 26/100, και έτσι πήρα ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ!
    Είσαστε στα καλά σας; Από πού και ως που και με ποια λογική πρέπει να έχουν αυτό το κέρδος; Είσαστε μήπως αιχμάλωτοι των φαρμακοποιών; Μήπως τίποτα υψηλά ιστάμενοι αιματορουφήχτρες προστατευόμενοι σας πρέπει κατ’ αυτούς, αλλά και κατά εσάς που τους το επιτρέπετε ακόμη και σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε να τρώνε με σαράντα μασέλες;
    Αλλά όπως και να έχει το πράγμα η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ! Γι’ αυτό ντροπή και ξανά ντροπή σας, εσείς στραγγαλίζετε με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας τους Έλληνες, γιατί αν εσείς ήσασταν εντάξει στα καθήκοντα σας δεν θα υπήρχε αυτή η ασυδοσία…ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/100 ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση