GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνι...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου

Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνικού λαού: Εκλογές χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση!!!
 Η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργεί κανονικότατα και θα εκτελεί τις ευρω-χουντικές εντολές και ταυτόχρονα θα διεξάγει και τις εκλογές.
Με απλά λόγια: Μια πραξικοπηματική κυβέρνηση ανδρεικέλων της ευρω-χουντικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ετοιμάζει το νέο εκλογικό πραξικόπημα (διενεργεί τις εκλογές) και δίχως να...
έχει καμία δημοκρατική νομιμότητα (τη δική τους αστική νομιμότητα) συνεχίζει να εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» των ευρω-τοκογλύφων…
Τα κόμματα, όλα τα κόμματα, κατάπιαν εντελώς αμάσητο και αυτό το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!
Η ιστορία δεν τους έχει διδάξει τίποτα. Το ουσιώδες: Ότι τα ανοικτά δικτατορικά πραξικοπήματα αποτελούν το ΤΕΛΟΣ μιας αλυσίδας συνταγματικών και πολιτικών πραξικοπημάτων.
Αυτό το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα σηματοδοτεί καθαρά ΟΧΙ απλώς το τέλος της «εξέλιξης»(ανοικτή πραξικοπηματική εκτροπή), αλλά και τη ΒΙΑ και ΝΟΘΕΙΑ που θα υπάρξουν σ’αυτές τις εκλογές.
Είναι γνωστό ότι η διαδικασία της διεκπεραίωσης και τοποθέτησης των δικαστικών αντιπροσώπων χρειάζεται περισσότερο από ένα μήνα.
Τώρα σε λιγότερο από 25 μέρες και μέσα στις γιορτές του Πάσχα θα υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία από την πραξικοπηματική κυβέρνηση των ανδρεικέλων.
Αυτό σημαίνει ότι το κράτος και παρακράτος που κυβερνά και ιδιαίτερα το πασοκικό(αυτό ουσιαστικά κυβερνά), θα τοποθετήσει με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασίες τους δικαστικούς αντιπροσώπους της αρεσκείας του: Είναι και αυτό ένα άλλο πραξικόπημα διότι οι «συνοπτικές διαδικασίες» καταλύουν τις συνταγματικές λειτουργίες ανάδειξης, διεκπεραίωσης και τοποθέτησης των δικαστικών αντιπροσώπων…
Σχεδιάζουν εκλογές παρόμοιες με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ…
Τέτοια πραξικοπηματική αυθάδεια και κακουργηματική «δημοκρατική» υποκρισία…
Και το κερασάκι στην τούρτα: Η προφυλάκιση του Άκη!!!
Την πραξικοπηματική τους αυθάδεια και απάτη επιχειρούν να τη συγκαλύψουν με τη φόλα του θηριώδους αποπροσανατολισμού: Αυτή της προφυλάκισης του Άκη…
Τα δωσίλογα ανδρείκελα της ληστείας, της κακουργίας, της απάτης και της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ έρχονται, στο πρόσωπο ενός ξεδοντιασμένου λαμογιού, να δημαγωγήσουν προεκλογικά για την «ΚΑΘΑΡΣΗ»!!!!
Έσπευσαν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, να χειροκροτήσουν αυτήν την «καθαρτήρια» ΑΠΑΤΗ,αντί να καταγγείλουν τα φτηνά τεχνάσματα και προεκλογικά τρικ αυτής της προφυλάκισης του Άκη…
ΕΔΩ έχουμε ένα πραξικόπημα πολιτικής απάτης. Έχουμε τη γνωστή συνταγή της καθεστωτικής αχρειότητας:Βρίσκουμε ένα αδύνατο κρίκο και τον χρησιμοποιούμε σαν αποδιοπομπαίο τράγο για προεκλογικό εντυπωσιασμό και εξαπάτηση του λαού…
Αλλά,τα δωσίλογα ανδρείκελα και τα προεκλογικά τους κόλπα τα έχουν καταλάβει πλέον οι πάντες. Ο ελληνικός λαός διασκεδάζει και θυμώνει ακόμα περισσότερο με τέτοια τρικ «κάθαρσης», σαν και αυτό της προφυλάκισης του Άκη…
Στις εκλογές,αν τελικά γίνουν, θα πάρουν ΟΛΟΙ τους την απάντηση που τους αρμόζει από το λαό…ΠΗΓΗ:http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28987#28987

26 σχόλια

  1. ναι ρε προιστορικο κουμουνι
    δεν μετρανε ολες οι ψηφοι το ιδιο,
    γιατι και στη ζωη
    δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.
    αμα δεν σου αρεσει
    μην ψηφισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΑΜΕΣΑ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΟΧΙ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ.ΕΦΘΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ .ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΟΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Ο ΧΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόψεις και ύφος από τη λίθινη εποχή.

    Ένας ψευτοαριστερός σαλταρισμένος βρίζει:

    -ευρωχούντα και καλά
    -κυβέρνηση ανδρεικέλων κτλ

    θαρρείς και όσο είχαμε τις προσχηματικα υπηρεσιακές κυβερνήσεις ήταν διαφορετικά τόσες δεκαετίες

    Και μόνο που μπαίνει στον κόπο να επαναλάβει την γεμάτη αρνητισμό κασέτα του ο "αριστερός" παπανικολάου του ρεσάλτο (ξέρετε βρε, για να "αφυπνισθούμε" εμείς οι άσχετοι) φαίνεται η λενινιστική τους νοοτροπία:

    προπαγάνδα και επανάληψη
    προπαγάνδα και επανάληψη
    προπαγάνδα και επανάληψη

    απο τη μύγα ξύγκι πάει να βγάλει ο παπανικολάου

    αντι να πει "πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα αξιολογήστε το" απλά βρίζει και κατηγορεί

    "δεν περνάω καλά - σώστε με" είναι το μοτίβο της ζωής του

    Και βέβαια, "ο καπιταλισμός δεν μας δίνει ευκαιρίες, είναι ταξικός, αδικούμαστε" και τα σχετικά

    Μα αυτό αγαπουλίνι μου είναι ταυτολογία. Άδικη είναι η ζωή. Το ξέρουμε. Δεν περιμένουμε το ρεσάλτο να το αποδείξει. Το ερώτημα είναι πόσο άδικη, τι και πώς βελτιώνεις. Σίγουρα όχι από την "πάλη του λαού". ΜΑζευτείτε Τσίπρας, ΚΑμμένος, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ-Λ ΚΚΕ, και ΣΠΙΘΕΣ, συνεννοηθείτε τι θα προτείνετε και ορμήστε στην εξουσία. Μέχρι τότε είστε διασκεδαστικοί.

    Τον Κουβέλη δεν τον βάζω, σιγά τον αριστερό, δικός μας είναι, ΠΑΣΟΚος.

    ΠΑΣΟΚ και πάλι ΠΑΣΟΚ μεγάλοι.

    Ψηφίζω Ευρώπη και όχι Αφρική ούτε Βενεζουέλα. Ψηφίζω Βενιζέλο και όχι Βενεζουλέλο ΤσιπροκαμμενοΘοδωράκη.

    Ψηφίζω συνέπεια και σχετικά επάρκεια κυβερνητισμού και όχι τον απίθανο Σαμαρά του όχι, ναι, ίσως, σίγουρα, μπορεί, εκείνο, το άλλο, με κείνον, με τούτον, ξανά με κείνον, φυσικά κι αυτόν, είμαι μάγκας, είμαι δημοκράτης, θέλω και δεν θέλω, μπορώ μεν αλλά.

    Και πάλι ΠΑΣΟΚ λοιπόν με τα χίλια!!!!

    Πέτρα η καρδιά μας, θέλουμε να φτύσουμε όλη την σκατοπασοκαρία αλλά πάλι ΠΑΣΟΚ. Εντελώς λογικά. Εντελώς συνειδητά. ΑΠό ανάγκη και με πολύ σφίξιμο για την επιλογή και τι θα γίνει με τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΗΔΗΧΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ .ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ψηφος πρεπει να εχει
    αυστηρες
    περιουσιακες
    και μορφωτικες
    προυποθεσεις..
    δεν μπορει να ψηφιζει
    το καθε αφραγκο παιδαρελι
    ο καθε αποτυχημενος
    ο καθε πικραμενος
    η κουτση μαρια
    ο μπαρμπα θωμας
    η θεια ευλαλια
    ναρκομανεις
    κακιες αδελφες
    κωλογριες
    χοντρες
    μεθυσοι
    γαβροι
    κουνιστοι
    φτωχομπινεδες
    πτωχοπροδρομοι
    ψωμολυσαρηδες
    ανεργοι
    υπαλληλοι
    κεραταδες
    πιτσαδοροι
    οσοι μενουν σε υπογεια
    αστεγοι
    οσοι μενουν στα σεπολια
    γυφτοι
    βλαχοι
    πομακοι
    πατρινιες
    οσοι δεν ξερουν ξενες γλωσσες
    αστοιχειωτοι
    απτυχιωτοι
    αγραμματοι
    στοκοι
    λαικοι τυποι
    πτυχιουχοι ΤΕΙ
    καταληψιες
    μπαχαλακηδες
    αναρχες
    κουμουνια
    τρομοκρατες
    καλαματιανοι



    ντορα αγαπη μου
    θα σε βγαλω πρωθυπουργινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θύμιο, ε Θύμιο πολυμορφώτατε πολυγραφώτατε, μάθε και τούτο:


    Μαρτυριάρες βούλες
    Πώς μπορείτε να εκτιμήσετε την ηλικία μιας καμηλοπάρδαλης


    Κιότο
    Οι καφετιές «βούλες» στο τρίχωμα μιας καμηλοπάρδαλης δεν σας δείχνουν μόνο πόσο όμορφη είναι. Μπορούν επίσης να σας πουν και την ηλικία της.

    Αυτό είναι πλέον επιστημονικά διαπιστωμένο, τουλάχιστον για τις αρσενικές καμηλοπαρδάλεις της Ζάμπια. Περαιτέρω μελέτες αναμένεται να επεκτείνουν το εύρημα και στα άλλα είδη, οδηγώντας στον προσδιορισμό ενός «καμηλοπαρδαλέ» βιοδείκτη ο οποίος θα αποκαλύπτει τα χρόνια του ζώου με την πρώτη ματιά.

    Το χρονοδιάγραμμα της βούλας

    Το γεγονός ότι, σε όλες τις καμηλοπαρδάλεις, οι καφετιές κηλίδες σκουραίνουν με τον χρόνο έχει παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες, κανείς όμως δεν είχε εντοπίσει την ηλικία στην οποία επέρχεται η αλλαγή ούτε κάποιον βιολογικό μηχανισμό που να την εξηγεί. Τώρα μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Κιότο κατόρθωσε να προσδιορίσει το «χρονοδιάγραμμα» αυτής της αλλαγής μελετώντας τα αρσενικά του είδους Thornicroft (καμηλοπάρδαλη της Ροδεσίας) που ζει στην Ανατολική Ζάμπια.

    Σύμφωνα με τη μελέτη τους, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Journal of Zoology», οι κηλίδες αρχίζουν να σκουραίνουν στην εφηβεία – περίπου όταν το ζώο είναι επτά ή οκτώ ετών – κατά πάσα πιθανότητα λόγω της αύξησης της τεστοστερόνης.

    Το γεγονός ότι μέσα στα επόμενα δυο χρόνια γίνονται μαύρες σε συνδυασμό με το ότι οι καμηλοπαρδάλεις ενηλικιώνονται στα δέκα οδηγεί τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι οι «βούλες» αποτελούν ένα «σήμα κατατεθέν» της εφηβικής φάσης. «Υποπτεύομαι ότι το μαύρισμα των κηλίδων αποτελεί μια δημόσια δήλωση προς τις άλλες καμηλοπαρδάλεις ότι ένα αρσενικό περνάει την εφηβεία» δήλωσε ο καθηγητής Φρεντ Μπέρκοβιτς, επικεφαλής της μελέτης.

    Μελέτη 33 ετών

    Για να διεξαγάγουν τη μελέτη τους οι ερευνητές βασίστηκαν στις παρατηρήσεις του Φιλ Μπέρι, φυσιοδίφη ο οποίος μελετά ερασιτεχνικά τις καμηλοπαρδάλεις Thornicroft εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια, από όταν άρχισε να εργάζεται ως φύλακας πάρκων άγριων ζώων στη Ζάμπια στη δεκαετία του 1970.

    Μεταξύ άλλων ο κ. Μπέρι έχει καταγράψει λεπτομερώς όλες τις μεταβολές που έχει παρατηρήσει σε όλο αυτό το διάστημα στα χρώματα στο τρίχωμα των ζώων, προσφέροντας έτσι μια πλούσια «βάση δεδομένων» η οποία αποτελεί πολύτιμο υλικό για την επιστήμη.

    «Είναι εκπληκτικό ότι έχει σημειώσει επί περισσότερες από τρεις δεκαετίες τόνους από πράγματα που τώρα μπορούμε να μετατρέψουμε σε επιστημονικές μελέτες» τόνισε ο καθηγητής Μπέρκοβιτς.

    Βήμα Science

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ (ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12 Απρ 2012 8:31:00 μ.μ.

    Ας ανοίξει πρώτα ο φάκελος της Κύπρου και θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12 Απρ 2012 8:31:00 μ.μ.

    Ας ανοίξει πρώτα ο φάκελος της Κύπρου και θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σφιξου σφιξου 8.33
    κατι θα βγει
    αλλα οχι πασοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε 8.40
    για κυττα παλι το βημα..
    ποιο φαρμακειο
    διανυκτερευει
    στο γαλατσι?
    νασαι καλα
    αρχοντα μου μορφωμενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ 8΄33
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΞΕΡΩ Η ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΛΤΟ.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΟΣΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΕΤΙΑ ΕΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε γαμιεσαι ρε Θυμιο με τις μαλακιες-κατεβατα-μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σωστος και ελληνοψυχος ο 8.09
    αν χρειαστει,θα γινει και νοθεια..
    οποιος δε γουσταρει,στην κουβα!
    μαθαμε τωρα,δημοκρατιες και μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;; Για θυμήσου! (φώτο συλλεκτική)

    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    -----------------------------------------
    ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο !!!!!!!

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει"..
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑ$$$$$$$$$$$ΣΑ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

    "Πανικοβλήθηκε ΚΑΙ η γνωστή, γριά, Σα(χλα)μαρική πουτάνα της Συγγρού, το ανεκδιήγητο γνωστό τραβέλι- Τζων (η γνωστή σε όλους πουτάνα με τα πολλά $$$$$$)."

    "Έγκυρες πηγές αναφέρουν, ότι ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, από τη "σούπερ μεταγραφή" Κύρτσου στον ΛΑΟΣ, που όπως ομολογούν πολλοί αναλυτές, ήταν μια κίνηση ματ από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη, στον άεργο (σύμφωνα με πηγές του ΙΚΑ, ο κ. Σαμαράς δεν κατέχει ούτε ένα ένσημο…) βουτηρομπεμπέ της Βοστώνης, τον γυαλάκια Σαχλαμαρά "

    "Είναι σαν να παίρνει ο Πανιώνιος τον Μέσι!", δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαχαχαχαχα....Θα σκάσετε από το κακό σας, πανικόβλητα τραβέλια της Συγγρού!!

    Όχι 18%, στα ποσοστά του κόμματός του - της ΠΟΛΑΝ, θα σας οδηγήσει ο μοιάζων το Βασιλάκη Λεβέντη, Αντωνάκης-Κομανέτσι-Σαχλαμαράς!!!

    Χαχαχαχα...αει στα τσακίδια, κωλόγερε $$$$ Τζων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Βενιζέλο, για το ΘΕΟ σου ...
    ..(το χρήμα)
    είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;;

    Για θυμήσου!

    (φώτο συλλεκτική)
    Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

    Σας παρουσιάζουμε μια από τις ελάχιστες φώτο που δείχνουν τον Μπένυ παρεάκι με τον Άκη... τις υπόλοιπες τις έχουν εξαφανίσει από το ίντερνετ
    -----------------------------------------
    ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο !!!!!!!

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

    "Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:

    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει"..
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑ..$$$$$$$$$$$..ΣΑ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΚΕ
    σου ειπε την αληθεια
    οταν οι αλλοι λεγανε
    ΟΝΕ και παραμυθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν εισαι πραγματικος πασοκος 8.33..
    για αδελφη του συριζα
    η θεουσα της δεξιας σε κοβω..
    ο αληθινος πασοκος θα μας μαθαινε
    πως να γινουμε σαν τον λαλιωτη
    και οχι σαν τον ακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12 Απρ 2012 8:33:00 μ.μ.
    Θα πρεπει να γαμιεστε πολυ εκει στην οικογενεια σου ρε αρχιδι....
    Βρωμοπουστες και βρωμοκωλοι πασοκοι απο σοι δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά ο 12 Απρ 2012 8:33:00 μ.μ.
    πρέπει να είναι καθυστερημένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8.33

    Να γιατι πλέον δεν μας κανει τίποτε εντύπωση στην Ελλάδα.
    Δηλαδή τι μας λες τώρα εν ολίγοις να συνεχισουμε να ζουμε την ξευτιλα την καταστροφή την φτωχεια την ανέχεια την ανεργία την καταθλιψη και την φωλιασμένη οργή στην ψυχή μας και αυτό πλέον να το κανουμε συνειδητα!!!ψηφίζοντας τα πουσταριά που μας εφεραν σε αυτην κατάσταση ώς μόνη λύση!!! Αυτό θα μπορουσε να το ισχυριστεί κάποιος που εχει οφέλη μεσα από αυτήν την επιλογή και νομίζω ότι κατι τετοιο είσαι ή καποιος που πασχει από ανίατη σχιζοειδη μαλακια.
    Επί τρια χρόνια όλοκληρα τιποτε δεν σε επηρεάσε εσένα από τα εγκλήματα και τα ψεμματα που εκαναν και είπαν οι τσογλαναραδες του ΠΑΣΟΚ; τίποτε δεν σε άγγιξε τόση αναισθησια;
    Φιλε μου σφιξου μονος σου και σφιξου πολύ πρόσεχει όμως να μην χεστείς γιατι αυτό που προτείνεις δεν απευθύνεσαι σε μαλάκες αλλά σε πολύ μαλακες!!
    Τα λαμόγια της πρασινης κλίκας της βρωμερής αυτης συμμορίας που επι 35 χρόνια οι λιγδιάρηδες που βρωμούσαν κατω από το ζιβαγκο έγιναν σοσιαληστες πολυτελείας με βιλλες και περιουσίες για 5 γενιές θρεφωντας την κωλάρα τους και την γεματο σκατα κοιλιά τους από τις απάτες και τις κλεψιές που διέπραξαν εις βαρος όλων μας.
    Να τους ακολουθήσεις σφιγμένος γιατι το ξεσφιγμα έρχεται έχει ημερομηνια λήξης 6/5 θα χαλαρώσουν όλοι οι μυες σας και ειδικότερα ο μυς της ροδελας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ 8.33

    ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ; ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!! ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙς ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ;

    ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. ΛΑΘΟΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ ΒΑΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΕΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ.. ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ,,ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ..ΟΧΙ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΗ ΣΕ ΕΔΩΣΕ
    Ο ΧΑΦΙΕΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ!
    ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΗΡΩΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!
    ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

    κανε απεργια πεινας
    μεσα στη φυλακη
    βρωμουν τα φαγητα τους
    για εναν πασοκτζη

    ΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ...χιχιχιχ....καλό πάσχα _____________ ιθαγενείς.

    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ ..ΤΩΝ ΜΙΖΩΝ.
    Σοκάρουν τα χρήματα !!

    Σύμφωνα με το πόρισμα οι μίζες έπεφταν σα χαλάζι για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
    Αναφέρεται για τον κ. Τσοχατζόπουλο:

    "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1". Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή για τη συγκεκριμένη σύμβαση και πως υπογράφηκε:
    "Καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

    "Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 (υποβρύχια) (παράνομη αμοιβή μέσω της ΜΙΕ από τη FERROSTAAL)".
    Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:
    - Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι μέσω off shore 1/6/98 (την οποία φέρεται να πούλησε εικονικά στον Αστέριο Οικονομίδη ο οποίος τη μεταβίβασε στη συνέχεια στην Αρετή Τσοχατζοπούλου)
    - Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 29/11/99
    - Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας 18/11/99
    - 22 θέσεις πάρκινγ στην παραπάνω διεύθυνση
    - Ακίνητο στην Κυψέλη 17/2/2000
    - Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 28/6/04
    - 24/01/07-2010 πουλήθηκαν τα ακίνητα επί της Λ. Κηφισίας στο Βατοπέδι έναντι 6 εκατ. ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στο χρηματοπιστωτικό τομέα".

    Απαξιωτικοί Χαρακτηρισμοί..
    Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα από μια σειρά γεγονότων ως κοινό φοροφυγά και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποίους έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος.....

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    - ιθαγενείς του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ: χρόνια σας πολλά !

    (αν και αμφιβάλουμε.. χεχεχεχε )
    Μπένυ του Όλον μιζομένου παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση