GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για 120 ψηφοθηρικές μεταθέσεις στο υπουργείο Οικονομικών...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλοντας τις προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λό...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλοντας τις προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Την ίδια ώρα που οι συνεταίροι του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «όλα τα δεινά του κόσμου», οι γνωστές ψηφοθηρικές τακτικές τους καλά κρατούν και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης πριν αποχωρήσει, πρόλαβε να υπογράψει πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις (ακόμα και σε πολιτικά γραφεία) υπαλλήλων του Υπουργείου του για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους, αποδιοργανώνοντας ακόμα περισσότερο τον φορολογικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετακινήσεων υπογράφηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών (9-11 Απριλίου) και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών (11 Μαΐου).
Το σχετικό υλικό με τα αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τις προεκλογικές μεταθέσεις είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενο στο γραφείο τύπου.
Ούτε η πρόσφατη ανακοίνωση νέας υστέρησης δημοσίων εσόδων τουλάχιστον κατά 15%, ούτε η διάλυση του φορολογικού μηχανισμού του κράτους από τον αναχρονιστικό και πελατειακό τρόπο διοίκησης που για χρόνια εφάρμοσαν εναλλάξ, φαίνεται να πτοούν τους συνεταίρους του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εξακολουθούν να «φροντίζουν» για την υποστελέχωση των υπηρεσιών με μοναδικό κριτήριο τις ρουσφετολογικές αποσπάσεις και προαγωγές.

ΚΑΛΩ
Την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προβεί σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των μεταθέσεων, τοποθετήσεων και αποσπάσεων που έλαβαν χώρα κατά την προεκλογική περίοδο σε όλα τα Υπουργεία και να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

10 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Παπαδημουλη σε βλέπω να τρως πολύ ξύλο ..

    Στης 18 Ιουνίου ο κόσμος ΘΑ θέλει αμέσως τα ΠΆΝΤΑ ..

    Βλέπω τον ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ,ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ, και δεν ξέρουν ΚΑΝ τι ΛΕΝΕ!!!

    Καταγγελία, όχι καταγγελία , αναδιαπραγμάτευση , όχι αναδιαπραγμάτευση , θα μας σώσει το ευρωομολογο {τεχνικά θέλει 3-4 χρόνια} τι θα τρώει ο κόσμος;

    ΠΑΡΑΚΑΛΆ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΆΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΒΕΛΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ .... ΆΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩΩ!!!!

    Έχεις μια ευκερεια να τους την φέρεις ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΆ ΕΛΛΗΝΙΚΈ ΠΆΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΌ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ..ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ...ΚΑΙ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ,,,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΊΠΑΛΟ...ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΑ
    ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΑΥΤΗ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ,ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΛΙ
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΚΕΤΗ ΑΝΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΑ
    ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΑΥΤΗ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ,ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΛΙ
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΚΕΤΗ ΑΝΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με την «Ναυτεμπορική», από τους φόρους αυτούς αναμένονται έσοδα ύψους 8,5 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν:

    * Ειδική εισφορά αλληλεγγύης έτους 2012. Οι φορολογούμενοι θα κληθούν αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών τους δηλώσεων, με τα εισοδήματα του 2011, που λήγει στις 15 Ιουνίου, να πληρώσουν έως και το Δεκέμβριο την εισφορά αλληλεγγύης, η οποία κυμαίνεται από 1% έως και 4% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

    Η ειδική εισφορά επιβάλλεται σε όσους έχουν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ με συντελεστές:

    * 1% για εισοδήματα από 12.000 - 20.000 ευρώ.

    * 2% από 20.000 - 50.000 ευρώ

    * 3% από 50.000 - 100.000 ευρώ.

    * 4% για εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ.

    ** Τέλος επιτηδεύματος έτους 2012. Στο δεύτερο εξάμηνο περίπου 900.000 μικρομεσαίοι επιτηδευματίες θα πληρώσουν ξανά τέλος επιτηδεύματος, το οποίο θα είναι αυξημένο από τα 300 στα 500 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις άνω των 200.000 κατοίκων και στα 400 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις κάτω των 200.000 κατοίκων. Για κάθε υποκατάστημα θα επιβαρυνθούν με επιπλέον ποσό τέλους επιτηδεύματος ύψους 300 ευρώ.

    ** Φόρος εισοδήματος έτους 2012. Ο φόρος εισοδήματος που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περίπου 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά θα είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με πέρυσι, καθώς, εκτός από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι σημαντικές περικοπές σε φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων, αλλά και τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης.

    ** Ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων για το έτος 2012. Το ειδικό τέλος επί των ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερα από 5 εκατ. νοικοκυριά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αν αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως ορίζει το Μνημόνιο, τα ποσά του ειδικού τέλους θα είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα περυσινά.

    Το γεγονός φυσικά ότι το εν λόγω τέλος δεν συμπεριελήφθη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του τρέχοντος μηνός, ενδέχεται να οδηγήσει στη μείωση του αριθμού των δόσεων εξόφλησής του από τις πέντε που ήταν σε τέσσερις έως τον Ιανουάριο του 2013. Εφέτος το συγκεκριμένο τέλος προσδιορίζεται με βάση τα στοιχεία ιδιοκτησίας της 31ης Μαρτίου 2012.

    ** Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2011. Το φετινό ΦΑΠ θα κληθούν να πληρώσουν, περισσότεροι από 2 εκατ. φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2011 κτίσματα και εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα των οποίων η αντικειμενική αξία ξεπερνά το αφορολόγητο όριο των 400.000 ευρώ.

    Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει υπολογίσει ότι θα σταλούν εκκαθαριστικά σε περίπου 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι έχουν ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Το μέσο ποσό πληρωμής θα ανέλθει σε 1.000 ευρώ.

    ** Τέλη κυκλοφορίας έτους 2013. Στο δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 θα καταβληθούν απ' όλους τους κατόχους οχημάτων τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2013, τα οποία αναμένεται να είναι και πάλι αυξημένα τουλάχιστον κατά 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!
    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΪ ΣΙΧΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΤΟΥ πρώην ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.
    -----------------------------------------
    Στο πλευρό του Αλέξη τα φιλαράκια του Άκη
    και του Γιωργάκη..... ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.

    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε KAI ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    Πριν ευρω , τι ήταν η δραχμή; δεν ταν το εθνικό μας νόμισμα..

    Τον καιρό της δραχμής συναλλαζόμαστε στην Ελλάδα όλοι με δραχμές ,και οι εξωτερικές συναλλαγές γινότανε με συνάλλαγμα;

    Κάνεις ευρωλαγνος δεν το λέει σήμερα για αυτή την συναλλαγή , πως γινόταν οι συναλλαγές ΡΕ;;; ..

    Τι ήταν η δραχμή; ένα νόμισμα που είχε ως δύναμη της την παραγωγή..

    Γιατί έπαιρναν όλοι οι ξένοι της δραχμές μας; γιατί ήξεραν ότι θα την πήγαιναν στην τράπεζα τους και θα την αντάλλασσαν με το νόμισμα τους, ,γιατί το έπαιρνε όμως η τράπεζα τους;

    Γιατί κάποιος άλλος θα την έπαιρνε και θα ερχόταν στην Ελλάδα να αγοράσει παραγωγή =τουρισμό, γεωργικά προϊόντα, λάδι, πατάτες, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΆ κ.τ.λ.. άρα είχαμε μια δραχμή παραγωγής ..

    Τι έκανε όμως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σημίτης ; μας έβαλε στο ευρω ..

    Τι έκανε το ευρώ; αφού μελέτησαν καλά την ψυχολογία του Έλληνα οι ξένοι είπαν θα το παρουσιάσουμε στους Έλληνες και θα τους το δώσουμε τζάμπα πως θα τους το δώσουμε τζάμπα ;

    Α ! κοινοτικό προγγραμα στηρίξεις , Β! κοινοτικό στηρίξεις , Γ! κοινοτικό στηρίξεις , τα οποία είχαν πολύ αέρα , για παιδεία{που δεν έγινε } ,για επιχειρηματικότητα που δεν έγινε έγιναν πολλές καφετερίες ,

    Εδιναν επιδότησης ,αέρα, είχε ο κτηνοτρόφος 100 γίδια του έλεγαν γράψε 10.000 χιλιάδες γίδια , το ίδιο με τα στρεμματικά , με το λαδί ΜΕ ΟΛΑ ...

    Εστί ο Έλληνας έγινε ναρκομανής της επιδοτήσεις , ζούσε από της επιδοτήσεις ,ΝΟΜΙΖΑΝ οι έξυπνοι Έλληνες ότι πιάσαμε κορόιδα του κουτόφραγκους έτσι άρχισαν να καταστρέφουμε οι ίδιοι την παραγωγή μας …

    Αυτοί ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ αυτό ήθελαν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ,ώστε ότι θέλαμε να τα εισάγουμε ΟΛΑ από αυτούς … Εστί μας πέρασαν πολλά κακά , την πατήσαμε και εμείς και κάναμε επίδειξη ξενομανίας μετάξι μας { ξέρεις αυτό το παντελόνι είναι του χχχ ξένου μόδιστρου } έτσι κλείσανε όλα τα εργοστάσια μας .. π.χ πειραϊκή πατραϊκή, χαρτοβιομηχανίες , το ίδιο έγινε ΠΑΝΤΟΥ στα αγροτικά μας προϊόντα Κ.Ο.Κ ….

    Μας έφεραν και τους υπέρ εργολάβους , εδώ θέλουμε να αλλάξουμε μια λάμπα και φωνάζομε τον ηλεκτρολόγο..

    ΟΧΙ Ειλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα να μπούμε στην παραγωγή , και να μην περιμένομε τους ξένους μα έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας χαρτονομίσματα, η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγομαι εμείς για εμάς ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ όχι ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει να τους σκίσομε το μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε σε παραγωγή …

    ΕΤΣΙ Τους πετάμε έξω ΜΕ το ευρω ,το νέο νόμισμα δραχμή θα έχει το ίδια άξια που έχει το ευρω σήμερα, έχεις 2.000 ευρω θα έχεις αμέσως 2.000 δραχμές ΩΣΤΕ να πάψει το παραμύθι ότι θα χαθούνε λεφτά του κόσμου , η ότι θα φέρουν τα λεφτά τους από έξω να μας αγοράσουν ΤΖΑΜΠΑ …

    Εχομε την δύναμη να τυπώνουμε εθνικό νόμισμα ΕΤΣΙ θα πέσει χρήμα στην αγορά και θα αρχίσει η ανάπτυξη μέσω παραγωγής και ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ …

    Η μικτή οικονομία είναι ότι καλλίτερο ,όχι της βλακείες που λέει το Κ.Κ.Ε ,όλα κρατικοποιούνται..

    ΚΑΙ να σταματήσει αυτή η δημοκρατία να παίζει τον πρώτο ρόλο η αξιοκρατία ΠΑΝΤΟΥ, όσοι διαχειριστούν αυτή την κατάσταση και παρανομούν οι ποινές να είναι γρήγορες και εξοντωτικές ..

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΟΣΗΣ και πρέπει να γίνει ΑΥΡΙΟ πριν μας τυπώσουν αυτοί το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ { Π.Χ Ένα ευρω 2.000 δραχμές } αν τους αφήσουμε να το κάνουν έτσι το χάσαμε κορμί πατριώτες …

    Τυπώνουμε και τους ξεχρεώνουμε κιόλας ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΕΝΑ ΕΥΡΩ … αν θέλουνε…αν δεν θέλουν στο καλό στα δικαστήρια !!!! ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ..ΟΠΙΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΦΑΨΑΝ …

    Και όταν η Ε.Ε γίνει συνομοσπονδία ΛΑΩΝ με αυστηρά σύνορα ,ιδικά για της οικονομικές αγορές ..η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρόμπα κάνει τα παπαγαλάκια κι ο Ολάντ!!!
    _______________________________________
    Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ
    ... τηρώντας τις δεσμεύεσεις εννοείται.

    [Εδώ και 10 μέρες κάποιοι και κάποιες εντός και εκτός Ελλάδος αναπαραγάγουν επιλεκτικά δηλώσεις Ολάντ και Γάλλων προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Γαλλία θα πλακωθεί με τη Γερμανία για χάρη της Ελλάδος και θα μας υποστηρίξει.
    Έφτασαν να αποκρύψουν από δηλώσεις του Ολάντ
    τη φράση «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» για να δημιουργούν εντυπώσεις ότι ο Ολάντ συμφωνεί με τον Τσίπρα και θα επαναδιαπραγματευτεί από το μηδέν!

    Τους δικαιολογούμε γιατί σαν ΠΑΣΟΚοι έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και βρήκαν καταφύγιο στο νεοΠΑΣΟΚο Τσίπρα...

    Ακούστε τα τώρα και από τον υπουργό του Ολάντ για να μη σας παραμυθιάζουν ότι όλα είναι απλά αρκεί να βγει ο Τσίπρας...]

    Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν «το πάν για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», υπογράμμισαν από τη γερμανική πρωτεύουσα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Πιερ Μοσκοβισί μετά την πρώτη τους συνάντηση, επαναλαμβάνοντας τη σημασία «τήρησης των δεσμεύσεων» από την ελληνικη πλευρά.

    «Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει θέση στην ευρωζώνη» όμως η Αθήνα «θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός.

    Όσον αφορά τα γαλλικά δημοσιονομικά, ο Μοσκοβισί υπογράμμισε πως το Παρίσι δεν απομακρύνεται από το στόχο του για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της, από το 2013, και θα εξισορροπήσει και πάλι τον προϋπολογισμό της το 2017, όπως έχει ήδη δεσμευτεί.

    «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά θα τηρηθούν όλες» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από κοινού με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
    Ο Μοσκοβισί επανέλαβε ότι το Παρίσι έχει την πρόθεση να «βάλει στο τραπέζι» όλες τις δυνατές λύσεις για την προώθηση της ανάπτυξης εντός της ευρωζώνης -εν όψει και της άτυπης Συνόδου Κορυφής, στην οποία ο Ολάντ προτίθεται να ρίξει στο τραπέζι την ιδέα των ευρωομολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση