GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας παλιός συμμαθητής του, γράφει στον Αλέξη Τσίπρα...

Από τον Νικόλαο Κουμανιώτη   συμμαθητή του Αλέξη . ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ... Σε ευχαριστώ πολύ κύριε καθηγητά. Ξανά χτίζει την...

Από τον Νικόλαο Κουμανιώτη  
συμμαθητή του Αλέξη.

ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ...

Σε ευχαριστώ πολύ κύριε καθηγητά.
Ξανά χτίζει την ιστορία ο Τσίπρας.
Ο Αρσένης τον έκανε ήρωα.
Ο υπουργός παιδείας τότε αναδεικνύει τον μικρό Αλέξη ως τον καταλληλότερο καταληψία.
Η ιστορία του Αλέξη κεντημένη μαζί με τον Αρσένη.
Γίνεται το όνειρο πραγματικότητα. Ο Αλέξης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ξεκινώντας από τις εργατικές κατοικίες του Αρείου Πάγου με το σύνθημα ότι θα τις ξανά φτιάξει, θα τις ξανά ζωντανέψει και αυτές ακόμα είναι ερειπωμένες απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Γιατί ο Αλέξης γι¨αυτές δεν έκανε ποτέ καμιά ενέργεια και αν έκανε να μας το πει.
Σήμερα ο μεγάλος Αλέξης σαν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να έχει πάλι τύχη η καριέρα του προτείνει για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη.
Πως ο δάσκαλος της κατάληψης έγινε μαθητής της επανάληψης .
Μαθητή οι λύσεις δεν είναι μόνο για τον εαυτό σου, η χώρα θέλει λύσεις σοβαρές.
Να σταματήσεις την ιδιοτέλεια, δεν υπάρχει χρόνος για πολυτέλεια
Και δεν είναι ανάγκη Αλέξη την χώρα με την ανευθυνότητα να την κάνουμε ερείπια.
Ο παλιός συμμαθητής σου.

19 σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ;
    ΡΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΡΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ !!!!
    ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φυσικα τοπαμε!
    Χρυση Αυγη δαγκωτο....

    Ψοφος στο συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..ειναι μια μαλακια και μιση..

    Ψοφος στην αλητοσυμμορια πασοκ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

    Ψηφιστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτος απο αυτες ις συμμοριες,αγαπητοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να το μετανιώσεις μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλε!!! Νικόλα Κουμανιώτη, πως άφησες να σου πάρει την πρωτιά ο Αλέξης "(των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


    ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ

    ΚΑΝΕ ΜΠΕΕΕΕΕ.........ΖΩΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ..ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ..ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που εξαιτίας του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως ΜΟΝΟΝ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το Στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ

    ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ,

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρή Γαμημένη Πούστρα του ελέους Τζωωωωων$$$$$$$$$$///////++++++,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ????

    ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

    ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ,

    ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,

    ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΣΙΠΡΑ,ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 1920 ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ"ΕΠΕΣΕ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ" ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΜΗΝΕΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922!ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ,ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: O ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ GAY ΤΟΝ ...ΘΕΟΔ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ"ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ" ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟ 1922 ΚΑΙ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ...ΡΟΖΑ,ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μωρή Γαμημένη Πούστρα του ελέους Τζωωωωων$$$$$$$$$$///////++++++,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ????

    ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

    ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ,

    ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,

    ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε τζων μήπως γουσταρεις τα μπινελικια ρε ανθρωπέ μου; γουσταρεις να κανετε το μπλογκ σκατά; γράψς πιο κόσμια παιδάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ. Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ" ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ (ΤΖΩΝ;...!!!)....ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΥΡ ΤΖΩΝ;....ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ "ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥΣ" Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ. Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νικολα πεστα με τον τσιπρα μας πρηξανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. Κουμανιώτη
    είναι δείγμα ,κόμπλεξ να αυτοχαρακτηρίζεσαι συμμαθητής του κ.Τσίπρα (τιτλούχος) προκειμένου να ωθήσετε τις δικές σας θέσεις - αντιθέσεις και μόνο για να πλήξετε έναν πολιτικό άνδρα που είτε το θέλετε είτε όχι προέρχεται από μία μεγαλειώδη εκλογική νίκη.
    Και στις επόμενες εκλογές θα είναι ο μεγάλος νικητής, ακόμη και αν δεν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Ο Αλέξης είναι και θα παραμένει πρώτος στην καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1:33:00
    ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση