GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έξυπνη απάτη του επιχειρήματος Ευρώπη=Ευρωζώνη...

Toυ Άκη Κοσώνα ...ή «αν τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν μαζί μας, τόσο το χειρότερο για τα αποτελέσματα»! Το πιό σημαντικό στοιχείο που ...

Toυ Άκη Κοσώνα

...ή «αν τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν μαζί μας, τόσο το χειρότερο για τα αποτελέσματα»!
Το πιό σημαντικό στοιχείο που προκύπτει μετά την εκλογική συντριβή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι η καταφανής αδυναμία στελεχών τους να αποδεχθούν το αποτέλεσμα, την πραγματικότητα και την αποδοκιμασία. Ίσως είναι το σοκ  που δεν τους επιτρέπει να συνέλθουν και τους οδηγεί σε έναν παραληρηματικό λόγο άλλου περιεχομένου και σε μια χαλαρή στάση απέναντι στην καταστροφή που υπέστησαν. Τόσο που επισημαίνεται ακόμα και απο δημοσιογράφους-συνομιλητές τους στα τηλεοπικά κανάλια, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Έχουμε εδώ μια εφαρμογή του δόγματος του σοκ αντιστρόφως: Είναι τα καθ΄έξιν και κατ΄επάγγελμα κυβερνητικά κόμματα που το υφίστανται και όχι οι πολίτες.                        Ασφαλώς δεν είναι συνηθισμένα τα κόμματα αυτά να υπάρχουν σε τέτοιες συνθήκες (άθροισμα ποσοστών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 32,03%) και να έχουν απέναντί τους το 67,97% του εκλογικού σώματος. Πολύ περισσότερο όταν με άνεση συγκέντρωναν σε όλες τις εκλογές πάνω απο 70% και έμενε ένα 30% και λιγότερο να μοραστούν όλοι οι άλλοι. Η ιδιότυπη αυτή γενετική μνήμη μεταφέρεται και στα σημερινά μεγαλοστελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που συμπεριφέρονται ως πλειοψηφία επαναλαμβάνοντας στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις τα ίδια επιχειρήματα που έλεγαν προεκλογικά και καταψηφίστηκαν! Κάτι σαν ζήτω η Ευρώπη, χωρίς ευρώ δεν γίνεται,  οι μισθοί και οι συντάξεις, τα τοκοχρεωλύσια, οι ξένοι, οι δανειστές, οι υποχρεώσεις μας κ.λ.π. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα ορισμένοι το παρακάνουν όπως φιλελεύθερος βουλευτής της ΝΔ που θέλοντας να δείξει την σοβαρότητα των στιγμών δεν δίστασε να πεί σε τηλεοπτική εκπομπή (ΝΕΤ, βράδυ 10ης Μαίου 2012) ότι οι συνθήκες σήμερα είναι κρισιμότερες απ΄ότι στη μεταπολίτευση που έγινε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας υπό τον Κων. Καραμανλή! Όταν όμως επιστρατεύεις τέτοια επιχειρηματολογία, οδηγείς στον ευτελισμό κορυφαία σημεία-σταθμούς στη νεοελληνική ιστορία, εξομοιώνοντάς τα με μια πρόσκαιρη συστημική κρίση που προήλθε απο την ενδυνάμωση της ασυδοσίας των αγορών μέσω του άκρατου φιλελευθερισμού που επαγγέλεται μεταξύ άλλων και ο συγκεκριμένος βουλευτής.                                                                                                        
Φτάσαμε αλήθεια στο σημείο να συγκρίνουμε την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η διεθνής τοκογλυφία και ο άκρατος μερκελικός συντηρητικός φιλελευθερισμός, με τη μετάβαση της χώρας απο τη δικτατορία στη δημοκρατία;
Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Και πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό. Όποιο κι αν το -πρόσκαιρο έτσι κι αλλιώς- τίμημα. Η κυριαρχία της παγκοσμιοποίησης στην εσωτερική πολιτική είναι φανερή στον τρόπο σκέψης πολλών στελεχών των δύο κυβερνητικών κομμάτων. Η επικράτηση της λογικής της μίας και μόνο λύσης (όπου λύση = ευρώ/ευρωζώνη/μνημόνιο) και η έκφραση αυτής της λογικής απο τα δύο κατ΄επάγγελμα κυβερνητικά κόμματα, οδήγησε τον κόσμο στην ταύτιση των δύο κομμάτων και τη συμπερίληψή τους στην εκλογική συνείδηση σε ένα σχήμα. ΄Ετσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν προεκλογικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσουν (και να αναδείξουν) διαφορές, ο κόσμος είχε ήδη αντιληφθεί τι συμβαίνει και είχε πάρει τις αποφάσεις του.                       
Για πρώτη φορά στα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης γινόταν τόσο φανερό ότι τα δύο κόμματα έχουν κοινή πολιτική, κοινή οπτική και είναι πρόθυμα να εκποιήσουν τα ιδεολογικά τους χαρακτηριστικά στο όνομα της υποταγής σε έναν θολό, αμφιλεγόμενο και αμφίβολου μέλλοντος ευρωπαϊσμό. Το εξουσιαστικό τραπεζικό/πολιτικό σύμπλεγμα που ελέγχει την μετασχηματισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταφέρει να ταυτίσει την Ευρώπη με την ευρωζώνη, το ευρώ με την ευμάρεια, τη ζωή στην Ευρώπη με την παρουσία στην ευρωζώνη. Παραδόξως δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς απο όσους διαφωνούν με το παραπάνω σχήμα ότι
  • Ευρωπαϊκή ΄Ενωση υπάρχει και εκτός ευρωζώνης (απο τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε., οι 17 είναι και μέλη της ευρωζώνης-οι άλλες 10 έχουν τα δικά τους νομίσματα και μεταξύ αυτών Αγγλία και Σουηδία) 
  • Ο ευρωπαϊσμός δεν είναι σύμφυτος με το μνημόνιο
  • Δεν διακυβεύεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε. αν κινηθεί νομισματικά εκτός ευρώ. Το δεύτερο δεν είναι προϋπόθεση για το πρώτο.
  • Η επιχείρηση ταύτισης Ευρώπης με ευρωζώνη και ευρώ είναι απλώς εργαλείο για την προπαγάνδιση της άθλιας συμφωνίας με τους δανειστές
Έτσι, εκπρόσωποι κομμάτων που αντιτίθενται στο μνημόνιο και στις εκλογές πλειοψήφισαν αθροιστικά, συχνά παγιδεύονται στη διάρκεια συζητήσεων στο υπονομευτικό, λαϊκίστικο και συστημικό ερώτημα «εσείς έχετε βρει τρόπους να πληρώσετε μισθούς και συντάξεις;» αφού αποφεύγουν να μπουν στην επισήμανση των προηγούμενων αυτονόητων σημείων. Γιατί αποφεύγουν;                                                            
Διότι ο φόβος και η αυτολογοκρισία που έχουν επιβληθεί απο το σύστημα  οδηγούν στην επιλογή για μη αναφορά σε αυτά τα ζητήματα. Είναι ο φόβος ότι  αν τεθούν τα ζητήματα, θα αμφισβητηθεί «η ευρωπαϊκή υπόσταση της χώρας» και θα τους αποδοθεί αυτή η απόπειρα. Το βάρος αυτό δεν είναι διατεθιμένος κανείς να το σηκώσει, ακόμα και για να δοκιμάσει να καταρρίψει τις κατηγορίες. Εάν όμως φιλοδοξούν να κυβερνήσουν τη χώρα και να εφαρμόσουν τη δική τους πολιτική, πρέπει να εξηγήσουν το μείζον, πίνοντας το πικρό ποτήρι της τρομερής επίθεσης που θα δεχτούν απο το σύστημα δυνάμεων και συμφερόντων που κυβερνά τον τόπο.  Ετσι κι αλλιώς δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Και ο κόσμος φαίνεται πως τους δίνει την ευκαιρία.

11 σχόλια

  1. "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ ΖΗΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ;

    - Νέος με 9.000 εισόδημα με σπίτι 80τμ που του παραχωρούν οι γονείς του θα πληρώσει 1252,40 ευρώ
    - Όσοι έχουν αφορολόγητο έως 9.000 ευρώ εάν το ξεπεράσουν τότε ξαναπέφτουν σε αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    - Ο φοροτεχνικός Β. Αμπελιώτης προειδοποιεί ότι σε ένα-δύο μήνες οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς
    - Σε όλα αυτά τα φορολογικά βάρη θα προστεθούν σύντομα το νέο χαράτσι και το ΕΤΑΚ 2009

    Το επόμενο χρονικό διάστημα η ύφεση στην Ελλάδα θα γίνει ακόμα βαθύτερη και πως στην πραγματικότητα το κράτος δεν έχει να εισπράξει γιατί απευθύνεται στους μη έχοντες οι οποίοι δεν δίνουν γιατί δεν έχουν, με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομίας να καλεί την Τετάρτη σε έκτακτη σύσκεψη τους 10 εφόρους των μεγαλύτερων ΔΟΥ, λόγω εκτροχιασμού των εσόδων.

    Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όπου φιλοξενήθηκε ο γνωστός φοροτεχνικός, Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για μία παράμετρο του φορολογικού όχι ιδιαιτέρως γνωστή και η οποία αποτελεί πασιφανή τρόπο τιμωρίας των φορολογουμένων. Όπως τόνισε για έναν νέο μέχρι 30 ετών ή έναν συνταξιούχο ισχύει το αφορολόγητο στις 9.000 ευρώ και όχι στις 5.000 όπως ισχύει για όλους. Εάν όμως κάποιος από αυτούς ξεπεράσει τις 9.000 ευρώ το κράτος "τον τιμωρεί" κατεβάζοντας το αφορολόγητό του στις 5.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα εξήγησε ένας νέος φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 9.000 ευρώ που του έχει παραχωρηθεί από τους γονείς του κατοικία 80 τετραγωνικά μέτρα και παλιό αυτοκίνητο 1.600 κυβικά, αυτός με βάση το εισόδημά του θα έχει φόρο 0. Αλλά με βάση τα τεκμήρια ο φόρος κύριος και προκαταβολή θα ανέρχονται στα 1252,40 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης αυτός ενώ δεν θα φορολογείτο με βάση το παλιό σύστημα θα φορολογηθεί με 1252,40 ευρώ, μία φορολόγηση που είναι περίπου μιάμιση φορά ο βασικός μηνιαίος του μισθός ή 100 ευρώ το μήνα. Να σημειωθεί εδώ ότι με βάση το συγκεκριμένο παράδειγμα εάν αυτός ο πολίτης ξεπεράσει τα 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και έκτακτη εισφορά.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


    Με βάση αυτό το παράδειγμα, τις αδικίες, αλλά και το γεγονός πως ένας πολίτης δεν θα ΜΠΟΡΕΙ πλέον να πληρώσει αυτά που τον καλεί το κράτος, ο κ. Αμπελιώτης προειδοποίησε ότι σε έναν-δύο μήνες με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να πληρώνουν μισθούς.

    Σε ένα άλλο παράδειγμα που ανέλυσε ο κ. Αμπελιώτης φαίνεται επίσης ότι η φορολογία αντί να βοηθήσει έναν πολύτεκνο ή τρίτεκνο έρχεται να τον δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας 3 παιδιών με εισόδημα 20.000 ευρώ για το 2010 δεν πλήρωσε φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει φόρο 1720 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι το κράτος τον "τιμωρεί" επειδή έχει τρία παιδιά.

    Στα δύο προηγούμενα παραδείγματα είναι επίσης απαραίτητο να διευκρινιστεί πως δεν αποτυπώνεται η έκτακτη εισφορά στο ρεύμα και για το ΕΤΑΚ το 2009.

    Στο τελευταίο παράδειγμα με τα τραγικά του φορολογικού συστήματος, αποτυπώνεται ένας φορολογούμενος χωρίς εισόδημα που μένει σε κατοικία 70 τετραγωνικά, την οποία του την έχουν παραχωρήσει οι γονείς του. Αυτός ο φορολογούμενος θα υποβάλλει δήλωση και επειδή δεν έχει εισόδημα δεν δηλώνει αποδείξεις. Επειδή όμως τον πιάνει το τεκμήριο λόγω της κατοικίας και το τεκμήριο διαβίωσης θα κληθεί να πληρώσει φόρο 201,50 ευρώ.

    Αυτή η εικόνα αποδεικνύει το τραγικό κράτος και τις τραγικές ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως εάν δεν το αλλάξουν από μόνοι τους αυτό το σκηνικό, θα αλλαχτεί αναγκαστικά γιατί ο κόσμος δεν ΕΧΕΙ να δώσει άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιό σημαντικό στοιχείο που προκύπτει μετά την εκλογική συντριβή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι η καταφανής αδυναμία στελεχών τους να αποδεχθούν το αποτέλεσμα

    θα το δεχτουν μετα τις δυο επομενες ηττες που τους περιμενουν,η δευτερη θα ειναι και τελειωτικη.

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...


    Δυστυχώς ΜΑΣ λυπάμαι όλους
    συν-ΕΛΛΗΝΕΣ, ..δεν έχουνε καταλάβει, δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι πολιτικοί της Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αυτοί ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ..

    Εδώ είναι υπογεγραμμένα .. ρίξετε μια ματιά και πέστε μου που υπαρχή ελπιδααα ..


    2012= ΤΌΚΟΙ =10.4 δις... χρέη 8.6 δις = >Σ19 δις. ΜΕ αναχρηματοδότηση τραπεζών =>Σ.50..δις..


    2013 = ΤΌΚΟΙ = 13.4 δις .. χρέη 12.9 δις=>Σ.26.1..δις ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΈΝ..

    2014= ΤΌΚΟΙ =13.8 δις.. χρέη 25.4 δις=>Σ.39.2 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2015=ΤΟΚΟΙ=13.3 δις.. χρέη 16.9 δις =>Σ 31.2 δις αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2016=ΤΟΚΟΙ=14.4 δις... χρέη 13.4 δις =>Σ 27.7 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ..

    Είναι κανείς οικονομολόγος εδώ; Τα στοιχεία είναι από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ με ημερομηνία 16-3-2012.

    Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι , ώστε να τα ψάξει και ο ποιος άπιστος , και να του πείτε μετά τι κάνετε στα πάνελ τον TV ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    όταν ΛΕΝΕ.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ.. ξέρετε τι σημαίνει ότι πήρατε πήρατε ΤΕΛΟΣ.....{ θέλουμε να τηρηθούν πρώτα όλα τα παραπάνω και μα μετά ζήσει ο λαό σας }

    Νομίζουν ότι μας έχουν στην άγνοια του θανάτου μας ,ώστε να μας πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή .. ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΌΛΟΙ μας ξέρουμε την σοβαρότητα της κατάστασης μας ..

    Βλέπετε εσείς κανένα να ενδιαφέρετε για αυτά; το Πλάνο Β!; ..ΕΝΩ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ

    ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,, ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ ...

    Ίσως ακόμα ακόμα να μην προλάβουμε να πάμε σε εκλογές, όλοι φοβούνται μην σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεοκοπίας στα χέρια τους και γράψει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΧΧΧ...

    Εκτιμώ ΤΌΣΟ σοβαρή την κατάσταση που ίσως σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργού που λέγετε κ. Πικραμένος ... Γιατί; ΠΆΝΤΑ υπάρχει ένα σχέδιο για αυτούς,, εμείς δεν έχομε πολιτικούς να έχουν σχέδιο 100 συν-Κυβέρνησης να κάνουν ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ το μαμημένο...


    ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΊΖΩ . ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥΣ ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16, 8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ..

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΆΛΛΟ ΚΌΜΜΑ ΑΝΤΙΜΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ..ΔΥΜΑΡ..Δ.Ν.. ΠΑΣΟΚ..ΙΑΧΩΒΑΔΟΜΑΝΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ξέρω ότι..___________________________________
    " Η συμμορία των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του ΣύΡιζα έχει αποθρασυνθεί"
    ..ΑΛΗΤΗ.

    Ποιοι είναι οι «πέντε» του ΣΥΡΙΖΑ, μάρτυρες της 17 Νοέμβρη.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τα στελέχη αυτά του ΣΥΡΙΖΑ -που σήμερα βρίσκονται στην Διοικούσα Επιτροπή του και ήταν μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορούμενων της 17Ν- είναι ο καθηγητής Βένιος Αγγελόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο γιατρός Νίκος Μανιός, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Λάμπρου.

    Βένιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του ΕΜΠ
    Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασμένου με ισόβια κάθειρξη, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, στην κατάθεσή του επιχείρησε να αποσυνδέσει τον Γιωτόπουλο από το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στο εδώλιο να κάθεται ο ίδιος καθώς ο «Γιωτόπουλος είναι άλλος ένας εγώ».

    Δημήτρης Στρατούλης
    Κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι ο τελευταίος ήταν για χρόνια «συνήθης ύποπτος» και στόχος των διωκτικών αρχών.

    Νίκος Μανιός, γιατρός
    Ήταν και αυτός μάρτυρας υπεράσπισης του «συνήθους υπόπτου» Γιάννη Σερίφη, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδεολόγο εργάτη επαναστάτη» και μίλησε για κατασκευασμένες κατηγορίες.

    Χριστόφορος Παπαδόπουλος
    Ήταν στους μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη (εκτίει ισόβια κάθειρξη) αλλά η κατάθεσή του διεκόπη πριν καν αρχίσει, με τον ίδιο να λέει ότι ήρθε να υπερασπιστεί την παραβίαση του κράτους δικαίου, και τον εισαγγελέα να τον ρωτά αν το κόμμα του τον είχε στείλει ως εκπρόσωπό του.

    Παναγιώτης Λάμπρου
    Επίσης μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο, όπου είπε ότι τον ήξερε από το αριστερό κίνημα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταθέσει αν είχε ή όχι ο κατηγορούμενος σχέση με τις τρομοκρατικές ενέργειες της 17 Νοέμβρη, αλλά μεταφέρει την εικόνα που «υπάρχει έξω. Ότι η εμπλοκή του έχει σχέση με την προσπάθεια εμπλοκής του Γιάννη Σερίφη».

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    -------------------
    ΅Εχουμε πια σαφή εικόνα για τον αχταρμά τον ιδεολογικό και τους επικίνδυνους ανθρώπους του.
    - Όταν είσαι ψευτομάρτυρας στους κατηγορούμενους της 17 Νοέμβρη, είσαι επικίνδυνος.
    - Όταν υποστηρίζεις την παρανομία, οταν βρίσκεις ελαφρυντικά για τις δολοφονίες των τρομοκρατών είσαι μάρτυρας και υποστηρικτής τους άρα ταυτίζεσαι τότε είσαι και εσύ ιδεολογικά επικίνδυνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Guardian:

    "Eurozone crisis: if Greece goes, Germany's prosperity goes with it"

    "Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί"

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΑ,

    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΗΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ...
    Ο Τζώρτζης Σόρος ψηφίζει ... Αλέξη Τσίπρα!



    Τί άλλο θα ψήφιζε;

    Ο George Soros δίνει τα πάντα για την διάλυση της ευρωζώνης.
    Ως εκ τούτου είναι λογικό να υποστηρίζει Αλέξη.
    Μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει στην Ελλάδα οτιδήποτε διαλυτικό έχει υπάρξει.
    Από τις ταραχές και τις καταστροφές στην Αθήνα, μέχρι τους indymedia
    ανά τον κόσμο.
    Οπότε ήταν λογικό να φτάσει και στον Αλέξη.

    Την σίγουρη επιλογή για την κατάρρευση της Ευρώπης και την αύξηση των κερδών της διεθνούς κερδοσκοπίας.

    Έτσι προέκυψε και η αιφνίδια επίσκεψη του δραχμολάγνου Β(μπ)αρουφάκη
    στην Κουμουνδούρου,που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
    Γιατί άραγε; ...

    Έδωσε μήπως σίγουρες συμβουλές για τους τρόπους που αναζητούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή στη δραχμή και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού ή μήπως έστειλε τα χαιρετίσματά του ο George;
    Είναι γνωστό ότι ο Soros τζογάρει στην διάλυση της Ευρώπης, οπότε σίγουρα δεν έστειλε απλά τα χαιρετίσματά του στον Αλέξη.
    Έδωσε ... εντολές!

    Σίγουρα στο πρόσωπό του sexy Αλέξη, βλέπει τον πολιορκητικό κριό της Ευρωζώνης και τους τρόπους που θα αυξήσει τα κεφάλαιά του.

    Πάντως η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για συμμετοχή του Μπαρουφάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε ότι θα προκαλούσε τον ελληνικό λαό και τελικά απερρίφθη!

    περιοδικό

    Σημείωση: Λέγεται ότι ο κ. Βαρουφάκης πήρε άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται και μετακόμισε στην έδρα των επιχειρήσεων, στις ΗΠΑ, του κ. Σόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση