GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέδριο επανίδρυσης στο ΠΑΣΟΚ...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΑ.ΣΟ.Κ Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μπορεί Συνέδριο Επανίδρυσης Εδώ και Τώρα. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν...

Από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 
ΠΑ.ΣΟ.Κ

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μπορεί Συνέδριο Επανίδρυσης Εδώ και Τώρα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν για το ΠΑ.ΣΟ.Κ οδυνηρό. Η δημοκρατική παράταξη συρρικνώθηκε στο εύρος της εκλογικής επιρροής του 1974. Στην πλειοψηφία του το εκλογικό σώμα μέσα από την επιλογή του μεταχειρίστηκε κυρίως τα κόμματα της λαϊκίζουσας αριστεράς για να στείλει ένα ύστατο και ηχηρό μήνυμα, για να δηλώσει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ των τελευταίων χρόνων δεν πείθει και δεν είναι ελκυστικό.
Χάσαμε την καθαρή ιδεολογική μας ταυτότητα και μετεξελιχθήκαμε σ' ένα νεοφιλελεύθερο μηχανισμό εξουσίας χωρίς μέριμνα για τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων. Το 2012 είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά μιας ύφεσης που συνδυάστηκε με τη δραστική μείωση του εθνικού πλούτου. Μεγάλο τμήμα του ενεργού πληθυσμού της χώρας βρίσκεται στην ανεργία. Η καταναλωτική δυνατότητα του έλληνα σημείωσε αισθητή πτώση ενώ τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις αντικρίζουν το φάσμα της χρεωκοπίας. Οι τράπεζες δεν δανείζουν πλέον αλλά ούτε στηρίζουν τις επενδύσεις. Η φτώχεια αυξάνεται και η εξαθλίωση απειλεί άμεσα την πλειοψηφία του πληθυσμού. Οι νέοι εγκαταλείπουν την χώρα. Ο κυβερνητισμός που μας διέκρινε τα δύο τελευταία χρόνια οδήγησε την χώρα σε πολλαπλά αδιέξοδα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ στην απομόνωση.
Συνεπώς περιθώρια για περίτεχνες δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
 Ή θα γίνουμε ξανά ένα ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό και δημοκρατικό κίνημα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού ή θα μπούμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως μουσειακό είδος.
Απαιτείται αλλαγή σε όλα εδώ και τώρα.
Αλλαγή σε ιδέες, αλλαγή σε πρόσωπα, αλλαγή σε πολιτικές πρακτικές για να μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε στο λαό. Με παλιά παπούτσια, καινούρια περπατησιά δεν μπορούμε να ανοίξουμε.
Η Αριστερή Πρωτοβουλία καλεί τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ να λάβει σοβαρά υπόψη του τα μηνύματα των καιρών και να απευθύνει προσκλητήριο συναγερμού στις υγιείς δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης για μια νέα διακήρυξη που θα υπερασπίζεται την λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Το σημερινό πρόβλημα του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι να κυβερνήσει αλλά να ξαναβρεί την ψυχή του για να δώσει εκ νέου όραμα και προοπτική. Δεν υπάρχει καιρός για ολιγωρίες. Εδώ και τώρα επιβάλλεται η διεξαγωγή Συνεδρίου για να κάνουμε μια νέα αρχή αντίστοιχη αυτής του 1974, για να αποκτήσει ο λαός τον γνήσιο εκφραστή του και η χώρα μας προοπτική.
Χρέος μας είναι να ξανασηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα και όχι να αποδεχτούμε μοιρολατρικά τη διάλυσή μας. Ο λαός θύμωσε πολύ με το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά δεν απέρριψε την ψυχή του. Οφείλουμε να μετατρέψουμε την οργή του λαού σε κινητήρια πολιτική δύναμη.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ποτέ δεν φοβήθηκε τους αγώνες ούτε τις ευθύνες του. Ήμασταν φορέας αλλαγής και οφείλουμε να παραμείνουμε ως μια δύναμη ανατροπής και ανανέωσης σε ιδέες και δράσεις για να αποκτήσει ο λαός αξιοπρέπεια και περηφάνια.

25 σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ "ΝΕΟ ΑΝΔΡΕΑ", ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τζογλανια τελειωσατε καινα λετε καιευχαριστω καθικια..

    ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ επρεπε να βρισκονται τωρα τα αχρηστα κουφαρια σας..

    βρωμιαρικα σκυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς το πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΚΕΔΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ 8%. ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΑΑΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ" ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ, ΔΑΜΑΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο χοντρός και ο λιγνός
    με τα βρακιά στα χέρια
    θα τρέχουν να ξεπλύνουνε
    χεσμένα κωλομέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!
    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα έγινε:

    Ο χοντρός και ο λιγνός
    με τα βρακιά στα χέρια
    ΤΡΕΧΟΥΝΕ να ξεπλύνουνε
    χεσμένα κωλομέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν χθες ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ στην χαρίσανε κάποιοι (όταν πέρασες από Φ. Νέγρη συνοδευόμενος από γεροντιασμένο, σαν και σένα, πρασινοφρουρο και κοντοστάθηκες για να χαζολογήσεις στο Φλωκαφέ) και δεν έπεσε το γιαούρτι και η κλωΤΣΑ σύννεφο, μη νομίζεις ότι την άλλη φορά θα τη βγάλεις καθαρή. Πάψε να προκαλείς τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΆΝ ΔΩ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΥΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΌΤΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΙΑ -ΤΊΠΟΤΑ-ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΙΤΟΥΣ ΣΟΥ. ΈΝΑ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΚΏΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΛΛΆ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ,ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑΤΑΡΕ
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.ΤΟ 13 ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΙ ΣΟΥ.ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕΣ ΟΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΣΕ ΕΚΑΨΑΝ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MEΓΑΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαι από αυτούς που τρέξανε ματώσανε γιατο ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1974 πουλώντας την εξορμηση στους σταθμούς του ηλεκτρικού και και δινοντας την καθημερινή προσωπική μου μάχη για αυτο το κομμα που πίστεψα στα νεανικά μου χρόνια.
    Ειδα να διαγράφονται αξιόλογοι ανθρωποι αγωνιστες απο το κόμμα με τις ευλογίες του Λαλιώτη της Βασως του Τζουμακα και ολων εκεινων των όψιμων αγωνιστών του πολυτεχνείου.
    Εζησα την εποχή της αλλαγής το 81 και τις αποπομπες του Μ Δρεττακη του Α Φωτήλα Κουλουριάνου πο υ ακομα και μεσα από το αεροπλάνο απέλυε όταν ο Δρεττακης θελησε να βαλει φόρο στην μεγάλη ακίνητη περιουσία. Εζησα την εποχή Κουτσουγιωργα με τις διακοπές στις Μπαχαμες και το κουνημα των ροζ χαρτιων εισαγωγης συναλλαγματος του Κοσκωτα για να καλύψει και να δικαιολογήσει την μεγαλη απατη της τράπεζας Κρήτης.Εζησα το Τσοβολα δωστα ολα στο περιστερι οπου φορτωσανε σστους λίγους έντιμους του ΠΑΣΟΚ Δ Τσοβολα όλη την αποτυχημένη και εκφυλισμενη πολιτικη του κόμματος.
    Ηταν η στιγμή να πηδηξουμε απο το τρένο της αλλαγης όπως έλεγε ο ιδρυτης της γιατι το τρενο ηταν πλέον για εκτροχιασμο και στην πορέια του αλλα και στην ιδεολογία του. Δεν αργησε να γινει και ο Σημιτης με τους εκσυγχρονιστες τους σκοταδιστες κατα την δικη μου άποψη ανέλαβε τα ηνια κερδιζωντας τον μέγα ΑΚΗ που στο τελος της ζωής του είναι πίσω απο τα σιδερα.Φθασαμε στον γιο Παπανδρέου όπου εδωσε το τελειωτικό κτύπημα στο σαραβαλιασμενο τρενο που συντηρουσε ο λαος χρόνια στις ραγες του να μην εκτροχιαστεί. Ο ιδιος ο λαός σήμερα πέταξε το τρενο της αλλαγης για παλιοσίδερα και scrap με ότι ειχε περιεχόμενο μέσα.
    Ο κύκλος έκλεισε το ΠΑΣΟΚ τελείωσε βρισκεται με επιθανατιο ρογχο ξεψυχισμενο ατιμασμενο ξεφτιλισμενο περιμενωντας να επέλθει το οριστικό τελος που δεν ειναι μακρια είναι ζήτημα προσεχών εκλογών.
    Ματαιοπονείτε, ο δρόμος ήταν προκαθορισμένος με αφετηρία και τελος.
    Κανείς πλέον δεν μπορει να πιστεψει ενα κόμμα που εκφυλιστικε σε βαθμό εξευτελισμου και ειδεχθων εγκλημάτων που διέπραξε συνειδητά.
    Καταλαβετε το το μαγαζι ξεπούλησε και κλείνει και βαρεια χρεωμένο αφηνωντας πισω του καποιους αρουραίους που πλούτισαν ποιουμενοι τους σοσιαλιστές και αγωνιστές του κώλου και τα χρεη στον λαό.
    Πολλοι σαν εμενα απογοητευμενοι οργισμενοι και αισθηματα μίσους για ολα αυτα τα κοπρόσκυλα που μπηκανε στο ΠΑΣΟΚ και κατεκλεψαν την κοινωνια και το κρατος παίρνωντας μαθηματα από τα ηγετικά του στελεχη.
    Το κόμμα της δημοκρατικης παραταξης έγινε το κομμα της δημοκρατικής κλοπής απάτης ψευτιάς υποκρισίας και στις μερες μας μειοδοσίας και δοσιλογισμού.
    Η διακύρηξη της 3ης Σεπτεμβρη έγινε κωλοχαρτο για τους καμπινεδες των σοσιαλιστων που μετοίκησαν στα β προάστεια χεζωντας ψηλά και αγναντευωντας.
    Η σημερινή κρίση έδειξε περιτρανα την γυμνια του κομματος τους ανικανους που εισεβαλλαν σε αυτο και την τελική καταπτωση του σε μπάζα και απομεινάρια.
    Πανω σε ποιους θα κτισετε το ΠΑΣΟΚ; σε ποιους θα απευθυνθείτε και το χειρότερο ποιος πλέον να σας πιστέψει.
    Κατεβαστε το ρολλα και φύγετε το μαγαζι το διαλύσατε και οχι μονο καταστρέψατε και την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά τα λάχανα. Στο Πανόραμα της ΠΑΛΗΝΗΣ γίνεται ανταγωνισμός ποιός θα φτιάξει περισσότερους ορόφους, υπερκαλύπτοντας σε πολλές περιπτώσεις στο 4πλάσιο την δόμηση και μη μου πείτε ότι είναι χωρίς την ανοχή της πολεοδομίας. Ας ανακράξουμε όλοι μαζί ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Pasok

    Ο Ολαντ δηλωσε οτι ακολουθει την πολιτικη Μιτεραν και βγηκε

    γιατι στο πασοκ δεν ακολουθειτε την πολιτικη Ανρεα που σας πηρε απα τα χωρια σας και σας εκανε ανθρωπους ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Αν γινουν τωρα εκλογες θα ωφεληθει μονο η ακροδεξια

    καο με τα οι δυο αποτχημενοιι θα κανουν συγκυβερνηση

    Βαγγελη

    καθε μερα χανεις

    δεν εχεις επιτελειο....ουτε πηγες να δεις τον Ολαντ

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ :

    ΝΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ
    ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ :
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΠΡΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ( ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ) ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 100 ΕΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o samaras
    se 10 lepta pire dyo tilefonakia kai tokleise to thema tis kyvernisis les kai sizitouse an tha paei gia kafe to apogeyma i oxi.

    o tsipras akomi trexei..
    prospathei oso mporei kai vlepei
    tous pantes,
    apo konta.

    ola ta vothrokanala ton 10 oikogeneion pou dielysan tin xora mazi me to mpatsok,
    exoun lyssaksei..

    DAGKOTO TSIPRA PLEON OSES EKLOGES KI AN GINOUN..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. POIOS TO GAMEI TO PASOK RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕ ΣΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΑΖΑ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΙΣ ΕΝΝΟΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΑΖΑ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ.
    ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση